NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yıllar oldu yeni oyun oynamıyalı bf3 aldıydım en son habire onu oynuyorum. Ancak sıkıldım bundan da. Fazla vakit ayıramıyorum o yüzden istemiyerekte olsa rpgleri es geçmek durumdayım.Eskilerden de olur yenide fark etmez o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Fps mi istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 fark etmez bu arada karanlık korkunç oyunlar olmasın doom quake halflife falan oynuyamıyan bi insanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yıllardır oynamadım diyosan AC serisini dene =P deus ex hr da olabilir karakter gelişimi dialog vs var ama casual. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Skyrim'e vaktin yoksa AC, Deus Ex, Alpha Protocol, LA Noire, Mafia2 falan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 half-life karanlık korkunç oyun diyorsan, tavsiye edebilecek pek oyun kalmıyor demektir. bastion, portal 2, la noire, arkham city diycem ama onlar da en az half-life kadar karanlık ve korkunç. the sims 3: pets olabilir bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 sims 3 katy perry edition çıktı yeni o daha iyiymiş deyüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 portal2 yüzünüze bunlar zıplamıyor http://archer.gamebanana.com/img/ico/sprays/headcrab_2.png ac2 de kaldıydım en son sonrası çıkan serileri güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legenden Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 GTA IV http://www.teknotime.net/wp-content/uploads/2011/04/gtaV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Saints Row 3 tabi ki. Geçen senenin geyik, en aksiyon oyunu ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Saint's Row 3 kesinlikle. Benzer eğlencelilikte Just Cause 2 tavsiye edeyim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 sainti indirdim baya eğlenceliymiş hakkaten çok beğendim ama save sorunu var onu halledebilsem çok gözel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar