Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final | Fenerbahçe - Trabzonspor | 15.04.2012 - 19.00

benjani

Öne çıkan mesajlar

takımın iyi yolda olduğunu kanıtı,yine maç dışı yorumlar,maç hakkındaki yorumları geçmiş.bir paticik klasiği.

gökhan,mehmet,bekir harika oynadı.normal sezonda 5-6/10 oynadıysalar bu maç 8-9/10 oynadılar.kalan beş maçta aynı oyunu bekliyorum.
sow biraz tutuktu,kaçırdıklarını önümüzdeki hafta atar umarım,haftaya böyle oynarsak çok zevkli maç olur.
Sosyal ağlarda paylaş

kişisel atışmalara girmeyelim.

bir de şimdi gs'nin kendi hocası takımı için yaptığı 3d kareografiyi kıskanıp o hırsla biz de yapıcaz altta kalmayalım diye çocukça gaza gelirseniz, sonra ilk denemenizde daha açamadan patlarsa, ikincisinde de yarım açılmışken o resim aşağı iniverirse kusra bakmayın herkes dalga geçer, ondan sonra "kareografispor" falan demeyin yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

poopla said:

Galatasaraylıydılar. Trabzonsporlu Oldular, Bursalı Oldular, Beşiktaşlı Oldular. Yetmedi Dün Kareografispor Şimdi Emre Belözoğlu gitsinspor.

diğer başlıktada beşiktaştaraftarıkaragündostuspor yapmışlar.

şu çok doğru bea ,hani taraftar olmak ,atışmak ,eğlenmek ,dalga geçmek falan güzel de renkdaşlık nedir la
Sosyal ağlarda paylaş

kıskanmakla ne alakası var,güzel bir çalışma yapılmış bizimkiler de denedi teknik nedenler veya becerisizlik artık neyse fail olundu dalga geçilir tabi ben olsam ben de geçerim de şu bizi kıskandılar kafası antu'nun fb'yi kıskanıyorsunuz kafasıyla aynı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...