BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Facebookta izlesene.com guardian.com felan linklerin applicationsuz acıcak addon var mı? Tiksiniyorum arkadas bu olaydan. Link normal gozukuyo asagıda basınca o facebook applicationunu acıyo. Onu engelleyen bi metod va rmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 nice yiğitler madara oldu bu yüzden bu arada benim bulduğum çözüm, videonun başlığını copy paste edip ilgili sitenin kendisinden izlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Video başlığını işaretle fare ile, sağ tıkla, google'da ara. Profit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 işte onu yapcak bi addon yazan yok mu ya 15 saniyelik bi code anlayan bi insan olsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 applicaitonu yükle;? addon ile uğraşana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 boneparta katılıyorum bu konuda. bunelan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 senko said: applicaitonu yükle;? addon ile uğraşana kadar her izledigin seyi timeline'a yollamasa yuklersin gerci o zaman da yuklenmez. bana video izletecek site benim arkadas listemi niye istiyor ki? ona ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ya istesin nolcak ki arkadaş gizleme olayı fln yok mu zaten feysin gizleyip versen fln yemio mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 elesso said: nice yiğitler madara oldu bu yüzden Arkadaşlarımın bilmediğim yönlerini keşfettim bu sayede(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 izlemiyorum abi ben ,çözüm bu ,çok lanet bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 elesso said: nice yiğitler madara oldu bu yüzden bu arada benim bulduğum çözüm, videonun başlığını copy paste edip ilgili sitenin kendisinden izlemek. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=28009506 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 izlediğini gösterme seçeneği varmış diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 abi sadece izlesene deil ki asıl onemlisi guardian.com felan ben walluma sunu ettim bunu yaptım felan yazan bi insan değilim ne diye her okudugum articlei yayınlıyorum ki orda ayrıca cok komik bişey abi cemaatten bir müşterim var evli cocuklu admaın wallunda ayse seksi dansıytla cıldırttı diye vşideo cıkıyo saaatlerce guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 shuduhaufhhusafhusada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bizim patronda geçen ay "cicişlerden bol frikikli açıl susam açıl" çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 sırf şu bilgilerine ulaşmak için izin ver geyiğine gereksiz hiç bir app yüklemiyorum. kırk yılın başı bişi postlarım zaten. iyi ki yüklemiyormuşum dedim ben de. geçenlerde bilmemkimden süper frikik tarzı şeyler çoğalmaya başladı. bi anda çaktı adamlar facebooka hepsini sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 elesso said: bu arada benim bulduğum çözüm, videonun başlığını copy paste edip ilgili sitenin kendisinden izlemek. aynen. hele guardian app'i ya da ne bileyim spotify falan dünyanın en saçma app'leri facebook için. beğendiği makaleleri falan değil, okuduğu her şeyi paylaşıyor. e ben her gün açıp haberleri okuyosam iyi kötü tüm haberleri niye paylaşıyosun? anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 http://userscripts.org/scripts/search?q=facebook bence buralarda bi yerlerde vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 opera için eklenti yazayım dedim ama baktım da facebook ta öyle bir video bulamadım asdsgf daha 3-5 gün önce mantar gibiydiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 elesso said: nice yiğitler madara oldu bu yüzden ahahaha bugun baktım coluk cocuk sahibi adam tangalı karı videosu izlemis. 5-6 tane app var adam gibi olan, diger hic bir seye izin vermiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 artık meme içeren videolara facede rezil olmadan ulaşabileceksiniz :) http://userscripts.org/scripts/show/124191 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Milleti madara etmekten baska bisiye yaramayan applicationlar. Birde senden habersiz butun listene reklam gonderen versiyonlari var, evlere senlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 cancel a basınca açıyo lan safdasfasw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Direk bütün uygulamalar engelli bende en temizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 DoruK said: cancel a basınca açıyo lan safdasfasw ben de bunu demeye gelmistim. scripte falan gerek yok safsadhgfssg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar