deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Var ya abi archon :P right click'e bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ha pardon. seninkinden daha kötü setim varken 220k damageim vardı diyecektim ki silahını gördüm. archonda kullanmak için ap on critsiz düz bir silah al bence şu itemların yanına adam gibi silah alsan 200k görürsün net. ayrıca amuleti crit hit chancelı tak mutlaka int-crit hit chance-crit hit damage-avarage damage böyle bir şey alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 1000. mesaj profil profil linkte. Şuan mp5-6 çok güzel de 7-8 de solo zorlanıyorum biraz. gear olarak nasıl bir upgrade e gitmem gerekiyor. 10 kere ölüyorsam 9 u hiç anlamadan tek vuruşta oluyor. stunlock çok çok iyi olmasada şuan gayet iyi dmg olarak özellikle 8 de çok uzun sürebiliyor fightlar. Solo olarak her türlü tavsiyeye açım şuan teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Hacilar, arcane torrent ile acimasizca katlediyorum yaratiklari. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 evet arcane torrent çok güzel bi skill ama oyunun şu anki durumu maalesef her seferinde beni melee oynamaya zorladığı için hepsinden vazgeçtim yine wd kasıyorum şuan. Frost nova perma-lock ta bi yere kadar o da sıkıyor bi süre sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 archon akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 valla ben mf-gf'ye döndüm hem sıkıcılıktan hem de yavaşlıktan kurtulmak için de public takılıyorum. gf ne güzel bişedir ya gold hiç bitmiyo. kafama göre garip garip item almaktayım. çok ilginç şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Act3 de bir defada ne kadar altin topluyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 toplamda 400k kadar gold oluyor. sadece sarı ve çoğunu satıyorum ordan da geliyor. ayrıca ah'dan da zamanla geliyor. en az 2 leg düşüyor. bunlardan da geliyor. ben çok zaman ayıramıyorum. günde 1 veya 1.5 üstü lüks bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 paragon 100 sup http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lmaonade-2508/hero/4958158 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 abi +2100 int +233 crit damage +38 crit chance nasıl 229k dpsi görüyor yaws Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 lalalalaa üstümdekiler bide farm gearı dps gear 250k fln oluyo :p tal rasha chest, mempo, inna leg, unity ring vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 o atack speedle rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 charımı satıcam ne kadar eder? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lmaonade-2508/hero/4958158 120m gold, bankada da toplasan 200m ederinde itemlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Playbook said: charımı satıcam ne kadar eder? http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lmaonade-2508/hero/4958158 120m gold, bankada da toplasan 200m ederinde itemlar var. 200m ne kadar ediosa + cd key parasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 adam paragon 100 la insaf. 200m ne kadar ediosa + cd key parasi + 2 malbuş + 2 dürüm(adana-urfa) eder en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Resmen hammallık yapmışım archon/beam/critmass buildleri ile lvl kasarken mop 2/3 böyle denedim aman yarabbi! arcane torrent ekran dışına diğer büyülerin LOS olduğu yerlerede vs vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 levelingde archon bariz daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 http://eu.battle.net/d3/de/profile/Marveloth-2834/hero/8841154 Arkadaslar arada bir oynayabiliyorum zaman buldukca. Bi türlü kendimi veremedim item kasma konusunda. Bilgi eksigim de cok takip edemedigimden. Bikac tavsiye verebilirseniz cok makbule gecer. Ne yapsam da chari adam etme yolunda ilk adimlari atmis olsam. 'Abi sen ne yapmisin' lik bi durum var mi aceba? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 abi deveye sormuşlar neren eğri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Bi kisi bile tavsiye vermemis yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Ayfon said: http://eu.battle.net/d3/de/profile/Marveloth-2834/hero/8841154 Arkadaslar arada bir oynayabiliyorum zaman buldukca. Bi türlü kendimi veremedim item kasma konusunda. Bilgi eksigim de cok takip edemedigimden. Bikac tavsiye verebilirseniz cok makbule gecer. Ne yapsam da chari adam etme yolunda ilk adimlari atmis olsam. 'Abi sen ne yapmisin' lik bi durum var mi aceba? :) Hacı o gear ne öyle ne yapmışın sen. Şu abi anneye anlatır gibi anlatarak, eşinden dostundan sadaka olarak bile alabileceğin bir bütçeye 50k dps ve 500 res yapıyor. Sen de böyle başla. http://www.youtube.com/watch?v=gBWNHihg7og Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Xeph cok sagol. Tüm itemlari degistirdim. 1.6m harcadim. Süper görünüyo simdilik. :) Ne kadar tesekkür etsem az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Evet bu son 10 gün baya eglenceliydi. En azindan her gün 1 act farmlamaya calistim. Act basina 400k filan kasabiliyorum. simdiye kadar 1 degerli 2 orta legendary düstü. Degerli olani sattiktan sonra anladim :) Bu da tecrübe oldu artik dikkat edicem. Sadece farm ile para kasip item'mi almak lazim bundan sonra yoksa baska alternatifler de var mi? Ponylevel'da da (inferno) pek bisey düsmüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 alternatif denmiş path of exile var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar