Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 pantlon değiştir ilk, sonra offhand ve yüzükler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Şimdi şöyle ki, wizardın imba olayı frost nova. frostnova(cold snap)+ dimaond skin(crystal shell)+ energy twister(wicked wind) Mümkün olduğunca atack speed-crit chance kasıp şu 3 skilli kullandığında zaten yaratıkları hiç frosttan çıkarmadan hayatta kalabiliyorsun. Oyundaki en imba olaylardan biri millet bu şekilde 1 damage bile yemeden mp10 überboss kesiyor. Bu 3 skillin yanına alınabilecek en etkili 4. skill energy armor. Resist veya crit chance veren rune'u kullanılabilir. Ek olarka wizard'ın en iyi damage veren skilli meteor(meteor shower) alınabilir. Ama bu skilli düzgün kullanabilmek için 40 crit yanına en az 10-15 AP on crit lazım o yüzden başlangıç seviyesi için zor. hızlı ilerlemek için teleport alınabilir, damage arttırmak için, magic weapon alınabilir. pasiflere eğer critical mass'in yanına astral presence ve cold blooded alırsa rahat eder. Bu yazdıkların archonsuz kasmak için. Ancak başarılı bir şekilde uygulayabilmek için minimum 10-15mlik eşya gerekebilir. Archonlu kasarken energy armor ve magic weapon skilleri fiks zaten buffları nedeniyle. onun dışındakiler de çok önemli değil. Item alırken şimdilik önceliği atack speed+crit chance+all resiste verin. Crit damage ve vita'yı sonra geliştirirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 @Aluriel sağol biz de dediğin gibi pantolondan başlayıp değiştirelim. @Myshkin çok sağol, işimize baya yarayacak bu yazdıkların. Yarın daha detaylı araştırayım yazdıklarını. item için şimdilik bütçe kısıtlı, güzel paraya satılabilecek bi drop bekliyoruz blizzden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/DareJedi-2975/hero/3250353 Yavaştan build tamamlayabildim mp 5 elitelerde kasıyor ama mp4 gayet rahat oynuyorum. Hergün yeşil düşmeye başladı ama hep cacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 critic mass buildinde tornado nun alternetifi var mıdır cok sey denedim ama tornado gibi cabuk hatta 5 mobda 2dk cooldown ı instant sıfırlayan baska skill bulamadım cc 42 frost novayla 57 oluo electrocute olmuo öyle güzel baska ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Salla skornu bi econic bide saglam offhand al cok daha hizli kesersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Econic nedir? edit: Echoing Fury kanimca ama cok pahali onlar 2m gold var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 http://kr.battle.net/d3/ko/profile/NalGangDoRTZ-3223/hero/19501531 doktor bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 oha o ne lan 61k life, 800k dps para basıp almıştır herhalde. samsung da patronun oğlu mevkisindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Vallahi belki kullanılıyordur ama tamamen kafama esmesi üzerine bir build yaptım, gayet iyi gidiyor, primary skille healing blades rune ile spectral blade koyuyorum mouse'un sağ tıkına meteor molten impact rune'u var prismatic armor, blood magic ve familiar sparkflint olmak üzere üç buff kullanıyorum. Pasiflerde de blur, astral presence ve prodigy kullanıyorum(power hungry kullanmayı da düşünüyorum hangisi daha rahat olacak bir denemem lazım) herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 buranın dili anlaşılıyo : http://www.diabloprogress.com/hero/nalgangdortz-3223/FrostBurn/19501531 adam bide "If you have any items better than mine, plz show me. I can offer you BEST PRICE than anyone else." demiş.Hard ecnebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 resisti yok ölüyodur o sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 adam solo mp10 farmlıyor lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 damage nerf'i geldiğinden beri ben de mp10 farmlayabiliyorum solo da bi elit kesmem 10 dakka alıyor sdfassdf adam bildiğin mp4-5 keser gibi kesiyor 10da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 ben o adamın farm yaptıgını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 paragorn lvl 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 1414975 oynama süresi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2012 bi build de ben yaptım :), bir çeşit forst nova buldi. ancak energy twister yerine ray of frost un sleet storm'unu kullanıyorum. hortum benim etrafımda dönüyor. boss bana geliyor, ben de ona gidiyorum :). action da sırayla 1 diamon skin cristal shell, 2 teleport calamity, 3 frost nova cold snap. 4 ray of frost un sleet storm. sonra 3-4-3-4-3-4 gidiyor. yüksek crit üstüne kurulu. tabi armor da var. işin aslı bu buildi oluşturmak ucuz olduğundan yaptım. ancak yaşamak istiyorsanız, health globe ve pick up radius'unuz olması lazım. char bu http://eu.battle.net/d3/en/profile/ONUR-2946/hero/7958541 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/103372 (620 phis res. 716 fire res. var prismatic armorla beraber) Benim mage, critical mass oynamak için topladım ama mp0 act3'ü archon formda yüz yuvarlayarak farmlıyorum. Bu sabah bayaa uzun bir aradan sonra tekrar başladım oynamaya, item falan yoktu üzerinde karakterin, 1m param vardı + pulkas ve masq biraz item verdiler, bu kadar toplayabildim. Bir kaç sorum var şimdi Daha ne ekleyebilirim? Hangi itemları değiştirmeliyim? Paragon lvl kasmak için buildim ideal midir? (Eğer daha iyiyse critical mass ya da başka bir build tavsiyesi pls.) Mevcut gearla hangi mp'de hangi act'ı farmlamam makbuldür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 o buildle düşük mp lerde exp farmlamanın bir anlamı yok. Zaten 80k damage'in var. Yap bi archon buildi, mp1'de her şeye tek ata ata git. chaos armor-magic weapon al archonun yanına. pasifleri de damage vereni, melee damage reduce'u ve chaos armor'ın süresini uzatanı al. bu şekilde her şeye tek atarak ilerlersin zaten mp1de. ayrıca her zaman act 3 oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breakfast Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 yukardaki 750k dps li wizard in build i en basit archon buildi. aynı build le dps 100k olursa mp2/3 farmlanır 750k olunca mp10 yapılıyor :)archon+ critical mass build in olmazsa olmazı %40 civarı crit.energy armorun pinpoint barrier ini alsan daha iyi olur %5 crit ordan geliyor. archon build yapıcaksan hep archon formda gezmeye çalışmak zorundasın.crit ve attack speed lazım bu yüzden.imp archon rune u kullanmak istiyorsan %24 movement speed lazım.lacuni alamıyorsan archon un teleport rune unu alabilirsin.silahında life steal olsa iyi olur. statları ayarlıyınca oynaması çok keyifli bir wizard ın oluyor.biraz para lazım paragon lvl kasarken onuda kolayca hallediyorsun.şimdiden kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Pinpointsiz %46'ydı sanırım crit. Deniyim bakayım. Chaos armor nedir bir de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 deadwoll said: Pinpointsiz %46'ydı sanırım crit. Deniyim bakayım. Chaos armor nedir bir de? ahah chaos armor diabloda yok abi energy armor olacak o, kafa gitmiş benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Dün ne acılar çektiğimi görünce panpişlerim olaya el attı; http://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/103372 Hangi slotla upgrade yoluna gideyim? Tal rasha amuletler falan güzel de iyileri 100m'den başlıyor, bende daha 5m var o da bağış, daha 1 tane item satamadım. Bu arada dps 105k, 74 yazıyor ama bufflar yok sanırım onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 deadwoll said: Dün ne acılar çektiğimi görünce panpişlerim olaya el attı; http://eu.battle.net/d3/en/profile/nepenthe-2129/hero/103372 Hangi slotla upgrade yoluna gideyim? Tal rasha amuletler falan güzel de iyileri 100m'den başlıyor, bende daha 5m var o da bağış, daha 1 tane item satamadım. Bu arada dps 105k, 74 yazıyor ama bufflar yok sanırım onda. bracer olabilir, bi inti yüksek resisti criti falan bayaa düşük kalmış socketli leggingste olabilir ve yüksek critli amulet tabiiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar