Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 goldbären said: ahah ben de tam diabloyu kesmeye geldim. 10 dakika sonra kapanacak diyor. ulan nası koşturuyorum 30k dps ile vur vur ölmüyor 15 milyon hp var herifte neyse eski oyunda da bayınca editör indirir bir vuruşta baal kesen itemler yapardık. ondan sonra oyun bizim için "biterdi", bu da öyle oldu bi nevi. artık daha fazla saatlerimizi yemez. koyun koyun farmladığımızı sanıyoduk vallahi. lan o kadar soruyorum yardım lazım mı diye yok diyorsun sonra gidip ezik ezik exploit ile kesmeye falan kasmışsın bi de. tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 la gördünüz mü wizard ile ölümsüzlük taktiğini? belki blizz fixlemiştir olayı ama elemanlar yapmış kırık kafalar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 İnternetini yeni açmış bu arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 1 kere yaptım, yapmadım demem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Blizzard dan herhangi bir açıklama geldi mi god mode wizard için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 harbiden çok merak ediyorum ne diyecek adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 dün wizardla o kadar kastım sadece çöp çıktı, barbara döndüm çatır çatır 10 mlik amulet ring falan düştü. ben wizardların drop rate i özel olarak düşürdüklerine inanıyorum bu süre içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 nooldu fixlendimi bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Aluriel said: lan o kadar soruyorum yardım lazım mı diye yok diyorsun sonra gidip ezik ezik exploit ile kesmeye falan kasmışsın bi de. tıtıtı abi bu yolla ben asla bu oyunu bitiremezmişim bunu anladım. günde 500k gold kaldırarak ya tutarsa diye imkansız itemlerin düşmesini bekleyerek oynuyodum. senin kızacağını biliyodum sdfs farma yetemeyen low tier fagım ben abi, yetemiyorum hakkat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Evet fixlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 act3'de iskeletlerden biri 50k vurdu öldüm. Kapadim direk oyunu. inferno benim icin fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Bunu biz hergün yaşıyoruz alışmak lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Level 63 itemlerin arttıkça armor ciddi şekilde artıyor wizardda, zaten intten sağlam all res geliyor, itemlerden de topluyorsun, üstünede force armor aldınmı sonra gayet rahatlıyor karakter. 5-6k dan fazla vuran mob kalmıyor. Bir de act 3 farm yapmak istiyorsan şöyle 1500-2000 kadar life per sec veren regen kasmak oyunu çok rahatlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Ya ben hell de yürüyemez oldum, sürekli dayak. O yüzden uzun süredir girmiyorum, şimdi ah den bir kaç eşya alsam, ne özellikte olmalı kolay ölmemek için, armor, resistance ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Düşük leveldan bahsediyorsun sanırım hell dediğine göre. AH'den sadece 1 adet reduced level özellikli bir silah alman bütün işini görür. Mesela level 55 olduğunu varsayıyorum, 250k golda 750 dps bir silah alabiliyorsun şuan. Zaten nerdeyse herşeye tek atmaya başlarsın bu silahla. Hala ölmeye devam edersen offhand yerine bu silahın yanına kalkan al bir tane gene aynı özellikli, 250k ya 1600 armorlu bir 18-19 block şanslı birşey aldın mı, artık durup vursan bile ölmessin bir daha hellde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Çok teşekkürler lvl 53 üm.. Dediğiniz gibi bir silah alayım hemen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 loop said: Çok teşekkürler lvl 53 üm.. Dediğiniz gibi bir silah alayım hemen.. Maalesef max 300 falan dps search te.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Yok onu şöyle aratıyorsun, level 53 isen silah arama kısmına girip min levelı 60 yapıyorsun ve arama kısmına level red. seçip 7 yazıyorsun. Bunu yapmassan level 53 silahlar içinde o özelliklikli olanları arar. Çünkü itemin levelı değişmiyor bu özellikle sadece kullanılabilecek levelı düşüyor. sistem eski hali üstünden arama yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Şimdi bakabildim AH'ye 699 dps 1h silah var 176k golda level 53 için mesela. Gayet eze eze ilerletir seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Son iki günün achi progresini sıfırlasınlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Wizarda bakın yahu peheey http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4940478570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 dün aksam bu wizard bugını denedim oluyordu, ama suan deniyorum olmuyor. siz hala yapabiliyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 dün geceki server reset ile düzeltildi o olay yanlış bilmiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Bir gün önce baksaymışım ya şu foruma..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar