Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wizard, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

ahah ben de tam diabloyu kesmeye geldim. 10 dakika sonra kapanacak diyor. ulan nası koşturuyorum 30k dps ile vur vur ölmüyor 15 milyon hp var herifte

neyse eski oyunda da bayınca editör indirir bir vuruşta baal kesen itemler yapardık. ondan sonra oyun bizim için "biterdi", bu da öyle oldu bi nevi. artık daha fazla saatlerimizi yemez. koyun koyun farmladığımızı sanıyoduk vallahi.

lan o kadar soruyorum yardım lazım mı diye yok diyorsun sonra gidip ezik ezik exploit ile kesmeye falan kasmışsın bi de. tıtıtı
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

lan o kadar soruyorum yardım lazım mı diye yok diyorsun sonra gidip ezik ezik exploit ile kesmeye falan kasmışsın bi de. tıtıtı

abi bu yolla ben asla bu oyunu bitiremezmişim bunu anladım. günde 500k gold kaldırarak ya tutarsa diye imkansız itemlerin düşmesini bekleyerek oynuyodum. senin kızacağını biliyodum sdfs farma yetemeyen low tier fagım ben abi, yetemiyorum hakkat
Sosyal ağlarda paylaş

Level 63 itemlerin arttıkça armor ciddi şekilde artıyor wizardda, zaten intten sağlam all res geliyor, itemlerden de topluyorsun, üstünede force armor aldınmı sonra gayet rahatlıyor karakter. 5-6k dan fazla vuran mob kalmıyor.

Bir de act 3 farm yapmak istiyorsan şöyle 1500-2000 kadar life per sec veren regen kasmak oyunu çok rahatlatıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Düşük leveldan bahsediyorsun sanırım hell dediğine göre. AH'den sadece 1 adet reduced level özellikli bir silah alman bütün işini görür. Mesela level 55 olduğunu varsayıyorum, 250k golda 750 dps bir silah alabiliyorsun şuan. Zaten nerdeyse herşeye tek atmaya başlarsın bu silahla.

Hala ölmeye devam edersen offhand yerine bu silahın yanına kalkan al bir tane gene aynı özellikli, 250k ya 1600 armorlu bir 18-19 block şanslı birşey aldın mı, artık durup vursan bile ölmessin bir daha hellde.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok onu şöyle aratıyorsun, level 53 isen silah arama kısmına girip min levelı 60 yapıyorsun ve arama kısmına level red. seçip 7 yazıyorsun.

Bunu yapmassan level 53 silahlar içinde o özelliklikli olanları arar. Çünkü itemin levelı değişmiyor bu özellikle sadece kullanılabilecek levelı düşüyor. sistem eski hali üstünden arama yapıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...