Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ahahahaha asrin bugi olabilir bu, rollback olmaz ise bugla inferno bitirenelr oyunun hayatta yuzune bakmaz patche kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 1996 meridian59 ve 1997 quakeworldden beri online oyun oynuyorum, releaseden sonra boyle buyuk bug gormedim.. godmode yani otesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Abi zaten basindan beri oynayan wizardlar 350mf ile farmliolar act 3 faceroll class ama direk god mode bugu olmasi cok kotu cidden blizzard gibi bir firma hani her turlu ticari tuzagi zaten kabul ettik oyunu pic eden ama bu tarz bi bugda ilgincmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 infinite mana ile 9999999 dps koysaydi tam olcakti, ama ne yapalim eldekilerle yetincez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 9milyon değil de 900k dpse ulaşabiliyor ya barbarian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Hala fixlememeleri de garip. Resmen bırakanlar bug gazıyla geri dönsün diye bekletiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 lol kinayt online i gectiler valla.Bir tek item ve gold dupe eksik(belki oda vardir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ONLINE DRM İLE HİLEYİ ÖNLEYECEZ, HEP SİZİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZDEN. of açtım disintegrate'i, vurdum beline beline. inf diyaplo achisini alır kaparım zaten heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 açileri dörder beşer aldık vallahi, rahatladık. yalnız ben normal yollardan infernoda akt2 3 göremezmişim bunu anladım. benim beceri zekayla imkanı yokmuş, bırak farmı 3 milyon hpsi olan elitlerden bi pack öldüremezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 act 2'yi komple bugla bitirdim. Zevk aldim mi? - Pek sayilmaz. Hell'i tekrar oynamisim gibi oldu. Zaten 3 zorluk derecesinde de faceroll yapiyosun wizard'da. Gold kasabildim mi? 500k kastim. Bi ise yarar item da düsmedi. Yani bug bi isime yaramadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 yarım saate server kapıcaklarmış sanırım fix geliyor bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 ahah ben de tam diabloyu kesmeye geldim. 10 dakika sonra kapanacak diyor. ulan nası koşturuyorum 30k dps ile vur vur ölmüyor 15 milyon hp var herifte neyse eski oyunda da bayınca editör indirir bir vuruşta baal kesen itemler yapardık. ondan sonra oyun bizim için "biterdi", bu da öyle oldu bi nevi. artık daha fazla saatlerimizi yemez. koyun koyun farmladığımızı sanıyoduk vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 küfür mü yazdın lan sildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 oyuna niye giremiyorum diye atarlanmıştım bliz e ama girdim şimdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 30dk sonra patchliyolar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 tam diablo kapısında KAPIYORUZ ŞİMDİ IDDQD'Yİ SİLECEZ mesajı çıkınca panikledim ama 10dk varmış neyse ki, oyunu böylece bitirmiş oldum heh. 1273dps staff düşünce gaza gelir gibi oldum ama 500k'ya kadar düşmüş fiyatları, gaza gelmekten vazgeçtim görünce onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 diablo 3'den kurtuldum diye baya sevindim 5nv ile tek el bitirerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Sam said: tam diablo kapısında KAPIYORUZ ŞİMDİ IDDQD'Yİ SİLECEZ mesajı çıkınca panikledim ama 10dk varmış neyse ki, oyunu böylece bitirmiş oldum heh. ahahaha abi aynen. kapıdan girdim "SYSTEM:9 dakikaya kestiniz kestiniz yoksa biz makinayı kesiyoruz" dedi. daha bunun rüyası var meali var gerçeği var derken yetişmeyecek dedim topuklar vura vura kestik neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 210 str 160 vit 58 all res shoulder, 2 cop legendary, bi parca set takunyasi (cok kotu olmayan statli) ve patch mesaji gelince rushdan identify atamadigim 30 irili ufakli esya ile kapattim geceyi, sen MF yi fixlemezmisin, bende bole bugunu bulur somururum iste heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Full bufflı 403 mf ile 3 tur attım act 3'te baştan sona. 3 tane 900+ dps, 1 tane 1k+ dps 1h silah düşürdüm. 250k ile 5m arası satılacak 50 den fazlada item attı. Güzel bonus oldu, ama gerçekten bu bug ile 2 aydır birileri farmlıyorsa act3-4'ü adamlar dolar-euro zengini olmuşlardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 96 saat barbar oynamışım. 43 saat bu wizard. son 7 saati inferno exploit, ulan bir tane set, legendary düşmez mi arkadaş. yine olsa yine yaparım pişman değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 FIXLENMEMIS BUG AHAHAHAHAHAHAH http://ircimages.nonexiste.net/wp-content/uploads/2012/04/Diablo-3-General-D3-Diablo-III12.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2012 Hadi geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar