xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 az önce onu denedim bende dediğin gibi her zaman azaltmıyor fakat şuna dikkat ettim mesela meteor attıktan sonra yerden gelen dot 3 kere critlese bile 1 kez cd azalıyor spell başına da olabilir ama emin değilim. emin olduğum en az 3-4 mob varsa etrafımda chain reaction meteor ve spectral blade le frost nova cd de en fazla 1 sn duruyor (frost nova 9sn cd rune ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 xlaidehlevar said: az önce onu denedim bende dediğin gibi her zaman azaltmıyor fakat şuna dikkat ettim mesela meteor attıktan sonra yerden gelen dot 3 kere critlese bile 1 kez cd azalıyor spell başına da olabilir ama emin değilim. emin olduğum en az 3-4 mob varsa etrafımda chain reaction meteor ve spectral blade le frost nova cd de en fazla 1 sn duruyor (frost nova 9sn cd rune ile) Açıkcası mantık olarak çok güzel gelse de, işleyişde o kadar da güzel işlemiyor bana göre. Acron daha hızlı çıkması lazım, o kadar critle... Kaç yaratığa kaç tane crit vuryorum. Neyse belki ilerde bir gelişme olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ynlış yaptığınız bir yer var ben kendi buildim ile 0 cd ile büyü atıyorum milletin arasına girip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 1 msj yukarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 kite kite baydığımdan dün melee wizard yaptım, act 2 coop çoğu packi tanklıyorum sorunsuz, http://eu.battle.net/d3/en/calculator/wizard#WkYXSO!agY!aacacc loh olmadığından blood rune taktım mecbur, item olarak nelere dikkat etmemiz lazım alırken ? all res, crit, crit dmg gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Glass canondan kurtul Crit- crit damage her zaman iyi zaten, int ile vit bi arada ustunede 50-60 allres varsa cillop oluyor 800 civari all res var pris armorla, 36k hp, %200 crit damage, %25 crit, 31k dps var Bole dar koridorlarda vortex, invulminyon, mortar filan gelmedigi surece catir cutur kesiyorum act 3 deki hemen hemen herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Ben anlamıyorum melee wizardın ne avantajı olduğunu biri açıklayabilir mi. Aynı itemleri ve buildi arcane orb ile kullansan, 2 adım geri çekilip hafiften kite yapıp daha az hasar alsan daha iyi değil mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 E Melee wIzardn mantigi o, stutter step ile spectral blades ile dogruosun, forsatini bulunca beynine patlatiyorsum arcane orblari Hata yapar veya yakalanirsan moblarin seni kesmek icinde baya kasmasimgerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ya frost nova cold snap aldım 9 saniyeye düşürür cd yi yazıyo üzerinde. Evocation da aldım Cd ler azalsın diye ama tooltipte hala 12 saniye cd gözüküyor yahu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 yazar ama düşer içinden saysan anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Selam deep cuts yerine healing blades kullanmamamızın sebebi nedir ? Deep cuts çokta bi damage vurmuyor 3sn de vurduğun kadar vuruyor zaten ama crit chance la en azından her iki spectral dan biri crit kaldırıyor.Benim dps 35k 20k crit kaldırıyor parçalı halde.%8 life çekiyor ki kalabalık gruplarda bir sürü crit.Deep cuts ın damage ini bekleyesiye zaten vura vura yapıyorsun o kadarını.Bosslarda falan etkili diye mi ? Yanlış mı düşünüyorum ve neden ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Critical mass ile super sinerji oldugu icin deep cuts aliniyor, hydrayi fixlediker ama deep cuts tickleri critleyince crtitical massi costuruyorlar ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ben dün denedim buildi gayet hoş olmuş. Pasif skill olarak evo+critmass+blur aldım. Frost nova için cd düşüren rune aldım ama genede 12 saniye cd kaldı anlamadım. Glass canonu feda ettiğim için %15 buff olayını aldım life steal yerine. Meteor denedim ama blast çok daha efektif bence bi deneyim. hani basınca etrafa patlattığınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Ya bu source'ların en yüksek damagelısı ne oluyor? 95-370 damage ve 75 intli bir source çıktı, hiç değilse 100k eder diyin, ah'de damage araması yaptırılmıyor. Samanlıkta iğne aramak gibi, source alacağınız zaman nasıl alıyorsunuz lan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 crit ettiğinde mutlak arcane power verecek crit change verecek 1xx-3xx dmg olacak stat da veriyosa bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 AH da offhand aranmıyor bariz. Hatta elimdeki offhandi de satamıyom çünkü kimse bulamıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 1h silah için, DPS mi önemli yoksa yanındaki bonuslar mı ? Tam örnek vereyim; 1015 Dps li silah +min-max 270 bonuslu silah mı alsam yoksa diyorum 945dps veren 2.50% life stealli silah mı alsam. Ki Melee dövüşüyorum, lifesteal gayet önemli benim için, ama aradaki Dps farkı önemli yer teşkil eder mi ? Not: Hep attack speed 1.40 bakıyorum, daha düşüklerine bakmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 defense geari satmamis olsaydim denerdimde, biraz paperim su an ama eminim ranged kasmaktan daha keyiflidir bu spec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 infernoya yeni gectım elitleri uzun sursede ındırebılıyorum. dh dan sonra kendimi ölümsüz gibi hissediyorum. dps biraz az sanırım. ne lazım buna? glass canon almadım. bir de build önerirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 inti biraz arttır bide 70-80% crit dmg 800+ dps mavi silahlar var sudan ucuz kap bitane build bayadır oynamadım wizle ama şudur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 oeh okuz herif http://tr.twitch.tv/irrialite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 hell'de her elite pack'te ölüyorum ya.. yeter lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 harbi sigir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 adamin wisp i benden fazla dps yapiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 adam asmis ya geara baktim bildigin end game gear gibi bisey su anda ve adamda 220m var offhand e 110m harcamis falan. bana sanki baya bi para akitmis gibime geliyor ama rmahten bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar