Kaede Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 hmm deniyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 selaminytar din kardeslerim, neler yapiyorsunuz expansionda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 nedir buildler öncelikler aynen bi el atın ya. bekliyorum kaç gündür insanlar bişiler paylaşsınlar diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ustoo-2754/hero/9442084 azruelde öldüm diye değiştirmiştim skilleri unutmuşum şimdi farkettim. epiphany yerine cyclone strike - wall of wind var mantra olarak da heal yerine dodge var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/aquila-1184/hero/35830018 boyle bisey var bende, exploding palm kolaylik dini valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 critical hit damage çok az abi sende, hit chance de çok az nasıl ilerliyorsun yaw? hangi seviyede oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 torment 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 hadi ordan be imkanı yok şu charla :( alla alla şu buildi bi deneyeyim bakayım benimkinde mi sıkıntı var nedir life per hit iyiymiş sende hmms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ytar'in izniyle vuruyorum ben, utandirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ben pek inanmıyorum ytar falan ondan galiba sıkıntı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Battle.net EU sitesine girdiğimde sağ üstte anca WoW karakterlerim çıkıyor benim, ne yaptıysam düzeltemedim. Ya bir hata var ya da çok basit bişey hakkında mallık yapıyorum :p Hatta forumdaki postlara cevap atamıyorum D3 yok gibi gördüğü için, benden değil galiba problem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 d3 sitesine giricen, hangi oyunun sitesine girersen ondakiler cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Truedat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 tsdfgs senin ekantin kafasi karismis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Ticket açtım napayım. Bende 270k DPS, 5m Toughness oldu hala Torment 1'de yavaş ilerliyorum, 2'ye geçmeye cesaret etmedim. Gene şişirmişler her şeyi. Sen daha 63'sün diye gidiyor heralde ama sona yaklaştıkça zorlaşır o, Master'a inersin mecbur. Birsürü sayfa okumaya üşendim, build söyleyin bana. Ben Thousand Fists ile Spirit build edip AoE alevli olan Tail Kick ile kullanıyorum, Life ve LoH köklesin diye Earth Ally var, arada da Cyclone ve Seven Sided atıyorum. Amele miyim, var mı Spirit builder ya da spender "şöyle şöyle daha iyi olur" önerileriniz? Bot gibi farm yapmak istemiyorum, biraz da eğlenceli olsun yani, basılı tutup gitmiyim mümkünse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 aquilanın build tırt. lash tail ve palm fazla geliyor, defansif hiç bir özellik yok ilk rare packte öldüm 1 kere. nightmarish+frozen arcane enchanter falan geldi su gibi eridim fearden çıktım dondum pot bile basamadım. çok fazla agresif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 bunu dun yaptim ya, baska build vardi, ama bunla da basip gidiyorum. serenityli filan biseyler vardi. YTAR UTANDIRMASIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ha bi de biz bu yola kefenimizle ciktik, oyle ay ben olmeyeyim, canim azalmasin gibi qqlarimiz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 kesin 1 saattir reskille bağladı bi pack bunu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 aquila said: ha bi de biz bu yola kefenimizle ciktik, oyle ay ben olmeyeyim, canim azalmasin gibi qqlarimiz yok. yanlissin abi. monk cemaat sinifi. ŞEDDİD ŞEMLEHUM ZELZİLHUM çeke çeke ateşler salacan iblislere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 ben cemaat filan bilmem, ytar'in tokadiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 artik silahim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 sizin resistler neden bu kadar düşük ya? 1 senedir falan oynamıyordum, resist gereksiz mi oldu monk için nedir olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Ben dün gece baya oynadım Char ın statları ile. Resistleri 700 é çektim life On hiç 4k yaptım hp de yüksek baya geç olsun güç olmasın modunda geziyorum ama bazı packleri kesmek harbiden çıldırtıyor dün vardı deli gibi koşan ranged Creep nightmare almış bi de elektrik zımbırtıları vardı zar zor cyclone ile çekip 2 tane vuruyorum Hop fear yiyorum onlar da uzaklaşıyor falan herhalde 20 dk sürdü kesmem ahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 1000 all resistten sonrasına gerek kalmıyor baya bi diminishing returns olayı giriyor oraya , ondan sonraki tafnısı vitailty ve armor ile gitmek lazım sanıyorum. armor ne kadardan sonra etkisini kaybediyo ona bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar