hozceri Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Seperate said: echolardan crit+socket en ideali tabi bütçene bağlı res olarak mp1 paragon farmlıyorsan 400-500 arası iyidir ,hatta daha bile düşürülebilir damage'ine bağlı olarak zaten herşeye tek atıyorsunmp4 takılıyorum actlardan hangisinde farm daha mantıklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Eğer paragon kasıyorsan mp1 en mantıklısı direk ,süpür gitsin hızlı hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 en hızlı exp no mp oyunlarda geliyor ama çok çok az rare item düşüyor. mp siz oynamak yerine mp1 oynamak çok daha mantıklı bence belirgin loot farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 mp1 mp2 arasında da çok fark yok gibi. 100k+ dps le mp2 çok rahat gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Monk'u bilmem de ben archon wizard'la 200k dpsle mp0 ile mp1 arasındaki farkı hissediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Wizard için normal. Monk daha zor ölüyor. Hatta ölmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Ölmek açısından değil, öldürmek açısından ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Ya bu aralar yeni çıkan şu tempest rush buildi çok iyi gözüküyor. Hatta tempest rush sprintden daha hızlı gidiyormuş gibi, gerçekten öyle mi ki. Üstelik rage problemi de yok. http://www.youtube.com/watch?v=c-bFTiFCp1U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 bu buildle oynayamadım ben ,dc verip atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 adam 1m crtliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Skill ile 1m critliyo.200 k dan fazla dps i oldugunu sanmam :) tekrar başlasammı yav napsam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 ben denedim de yetemedim bu builde direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 200k mı ? adamın gearına bakın girip 70k dps var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 manve said: ben denedim de yetemedim bu builde direk aynen 2sn de spirit bitti tokatlayarak kaçmaya çalıştım rezillik çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 elemanın gear Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Life steal olmadan reflectler de dert aslında mp0 bile olsa. Molten dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 http://v.youku.com/v_show/id_XNDk3MzUzODYw.html mp10 çinli monk. Bunun babası pvp gelmedi diye adam tutamamış. (Not: Baştaki reklamı geçemiyonuz.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Hayatım boyunca tıkladığım en yavaş link olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Yani açıkcası şaşırdım 78 k yı görünce. Şu spirit işini ayarlim oynarsan bi daha o şekilde oynamayı düşünüyorum. Artık oynarken resmen uyuyorum pc başında felaket sıkıcı geliyor. Dps 193 k bide onu arttırmak göründüğü gibi kolay bişey de değil. E item de düşmüyo düşüyor ama hepsi çöp. Pvp de gelmedi zaten ondan sonra ip koptu. Birisi cıkıp dese acc u dat bana değerlendirebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 tempest rush için bütün attack speedleri sallamanız + 1.00 attack spdli bi 2hander almanız gerek (skorn) hatta şu şekkil benimkini göstereyim direk, seven sided strike eliteleri çabuk temizlemek deadly reachde kalabalığa bi tane gömüp direk spirit doldurmak için. yanımada spirit regeni arttırması için templar alıyorum gayet düzgün gidiyo, donumda attack speed olmasına rağmen kurtarıyo spirit (bu arada paragon levelı koyverdim biraz bu sıralar normalde kafada ruby parmağımda hellfire var tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 son hali şu şekilde ne yapılabilir bu amcaya. 25m gold var, oynamayı düiündüğüm için gold satın alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Abi o resistanceların hali ne :p 24k hp de çok düşük zaten. O tos vuran boğalar falan mp3ten itibaren tek atarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2013 yok be mp3 ü ölmeden yaptım çok rahattı resistli itemlerle dps 100k civarına düşüyor yoksa 500 civarı resist veren cold itemlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
astronotorhan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ya resist olayını ayarlıyamadım bi adam akıllı deli olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
astronotorhan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 resslerim 534 ama burda http://eu.battle.net/d3/en/profile/bearhunter-1463/hero/6075095 351 gözükmüş annamadım bonus mu 351 geliyor onuda anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar