Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 buildi değiştirdim ghoma kadar rahat rahat geldim de ghom gene cockblock attı meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 olm ne ugrasıyosunuz alsanıza benim geari cift dagger toplamda 400 dex + crit dmg filan veriyor sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Zegna said: olm ne ugrasıyosunuz alsanıza benim geari cift dagger toplamda 400 dex + crit dmg filan veriyor sfg ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ya 150 dex 9as 7.5crit gloves aldım da? onların yerine şunlardan biri mi alsayım ne kadar dps eklediğini nerden hesaplıyorduk? 100+ dex 6as 9.5crit ya da 100dex+ 30critdmg 8+ crt cgance gloves da as mi yoksa crit dmg mi daha çok dps ekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 http://www.bios-gaming.de/d3dps/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 sağol. benim glove daha iyimiş(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Aha charım bu Act3 bazen rahat yapıyorum Ghom'a kadar bazen maymun ediyorlar ghom zaten kesemiyorum 2 tane loh lu sılahta var onu kullanıncada dps düşüyor 25k ya azmodan yolunu hiç yapamam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 weeping wind yerine seven side strike kullan. statlarımız nerdeyse aynı ghomu çok rahat kesiyorum. 830 AR, 45k dps var bende + 5%life steal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Sotto said: Nedense bana da monk'a harcadığım parayı wizard veya dh ya harcamış olsam çok daha iyi dps yapıp farmlardım gibi geliyor. Monkta çok denge var, resist kasacan, hangi resist gidecen LoH mu gidecen crit dmg mı alacan iyice kafam karıştı, 1h+shield yaptım ama 30k dps, yetmiyor Act 3'e.. 40-50m gold var bi el atıverin monkuma:) Bir de bakıyorum diğer monklara/streamlere herkes fix aynı build, biraz bayıyor açıkçası. Hani DH veya Wizard bile 1-2 skillde run'de filan değişiklik gösteriyor monk sabit fix. Seven sided güzel ama cooldown çok fazla geldi bana açıkçası.. 0'dan DH veya Wiz kasmak da zor geliyor.. güzel açıklamışsın. monkun her stattan istemesi ve build olarak hiç çeşitliliği olması kötü. en hayal kırıklığı class oldu sanırım. ayrıca monka harcanacak 50m goldu barbara falan harcasan çifter çifter kesersin elite packleri. f/p olarak çok kötü bir class monk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Kaede said: meh siteye login olamıyorum suspicious activity falan diyor oyna girebiliyorum ama ss çekip koyıyım madem http://i.imgur.com/hlMTL.jpg bu gearla şu anki act3 yapılabilir mi madem o kadar kolaylaştı act3 Myshkin said: resistlerin ve dps in düşük act 3 için. benim monkla bugün yaptım act3 azmoya kadar, gayet rahattı on kere falan ölmüşümdür. ben bu monkla yapabildikten sonra arkadaş haydi haydi yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 ghoma kadar rahat yapıyorum da ghom imkansız ya 660 AR az geliyor herhalde 750 lohla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 ee bu ghom ölmüyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 vaako51 said: benim monkla bugün yaptım act3 azmoya kadar, gayet rahattı on kere falan ölmüşümdür. ben bu monkla yapabildikten sonra arkadaş haydi haydi yapar. adamdan 35% fazla dps'in var. ghom'u seven side strike'la çok kolay kesiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 kite yapa yapa kestim ghomu biraz uğraştırdı ama yapılabiliyomuş demekki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 o mesajı yazdığımda 23K idi dps. çok pis nerf yemiş herşey. sadece moltenlerin bi çeşidi var koyu turuncu ve geniş şekilde yerde kalan o tereyağ gibi eritiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 vaako51 said: benim monkla bugün yaptım act3 azmoya kadar, gayet rahattı on kere falan ölmüşümdür. ben bu monkla yapabildikten sonra arkadaş haydi haydi yapar. çok kırık buildmiş bu resmen nerdeyse ölmeden ghoma kadar geldim ve ghomu tekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 oha bütün act3ü tekledim nerdeyse act4de çok ölüyorum ama meh. neyse artık act3 farmlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Ghom a ilk geldigimde 6 7 saat denedim yaklasık 1 - 1.5 ay once inat etmistim kesicem diye.Üzerimde inna nın 2 parcası vardı chest ve pants. Yok abi diyorum ölmüyo nasıl öldürücez bilmem ne!Gözümü karartıp 2 sinide sattım rare chest ve sage aldım alır almazda direk gittim totoşa kestim. Ama o 6 7 saat denemem de yapmadıgım buil izlemedigim yol kalmamıstı. Dps de sanırım 27 k yada 26 k falandı.Öyleki ossuruklarını bile saydım 10 tane atiyo 11 gelince ilk basta attıgı gidiyodu.Yuvarlak ciziyodum etrafında ama nasıl gıdım gıdım ilerleyip way of hundred - 250 wd veren runu ile devamlı ilerleyip shifte atack verip bildigin range monk oluyodum :D Ey gidi günler eyyyy :D Çok küfür etmiştim ama Allah affetsin. . . ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Selam, Rahat 2 aydir oynamiyodum, tekrar girdim oyuna. Item'lari yeniledim. Item yenileme oncesinde 38K HP vardi, yenilerken armor'a abaninca 18K'ya dustu ama DPS 3.6K'dan 10K'ya cikti, armor da oncekine gore baya bi abardi. Normal midir bu ? Level'im 56 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Orphaned-2320/hero/311268 benim monkun son hali de böyle ,dps olarak istediğim seviyelere geldi ama hp ve resten feragat ettim baya ,shielding tremor vs üzüyor hala peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 üff o sprit stone'a bittim. kaça aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 36m bid idi 5 kişi işin içine girince 55den son buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 55 milyonmu ? Çok abi yaaa. Rarelerde var sık sık takip edin çok güzel kafalıklar var 6 crit change veren 11 - 13 skil bonus damage veren. Set itemi gerci olabilir ama bana çok geldi :S Para var huzur var diyosan o başka ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 di said: Selam, Rahat 2 aydir oynamiyodum, tekrar girdim oyuna. Item'lari yeniledim. Item yenileme oncesinde 38K HP vardi, yenilerken armor'a abaninca 18K'ya dustu ama DPS 3.6K'dan 10K'ya cikti, armor da oncekine gore baya bi abardi. Normal midir bu ? Level'im 56 bu arada. linkle de yardımcı olmaya çalışalım ? Ezbere bişey konuşmayalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Seperate said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Orphaned-2320/hero/311268 benim monkun son hali de böyle ,dps olarak istediğim seviyelere geldi ama hp ve resten feragat ettim baya ,shielding tremor vs üzüyor hala peh hehe innasi cekmissin, dedigime geldinmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar