hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 su anda hangi skilleri kullanmak uygun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Myshkin said: bu way of the hundresd fists-fist of fury kullanıyor musunuz? %100 damage for 5 seconds diyor ama elitlerde işe yaramıyor sanki? bi de seven side strike-sudden asault aşırı bufflanmış, bi kullanıyorum nerdeyse yarı canı gidiyor elitin Ben kullanıyorum gayet de memnunum. Blazing fist run ile hem %5 as hem de %5 ms kazanıyorsun tabi as dpsinide baya bi etkiliyo. Seven side aynen çok güzel olmuş çok süper çok dehşet olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 acaba mümkün olduğunca +%dmg runelu skilleri kullanan bir 7sided buildi tutar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 quatermain said: Ben kullanıyorum gayet de memnunum. Blazing fist run ile hem %5 as hem de %5 ms kazanıyorsun tabi as dpsinide baya bi etkiliyo. 0 crit hit chance ve damagele oynadıgım için kullanamıyorum ben onu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Kaede said: acaba mümkün olduğunca +%dmg runelu skilleri kullanan bir 7sided buildi tutar mı http://eu.battle.net/d3/en/profile/quatermain-2412/hero/7246070 DPS 49 k Breath of Heaven ve Way of the Hundred skillerinin runları sayesinde DPS 63 k ya cıkıyor. Gayet güzel tavsiye ederim arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Myshkin said: quatermain said: Ben kullanıyorum gayet de memnunum. Blazing fist run ile hem %5 as hem de %5 ms kazanıyorsun tabi as dpsinide baya bi etkiliyo. 0 crit hit chance ve damagele oynadıgım için kullanamıyorum ben onu =) Neden ki ? Kullanırsın hatta daha cok isine yarar ? Şöylede bi durum var ama dostum.Crit change ve crit damagesiz bi monk olmaz yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 gearım act3e pek yetmiyor, act2de faceroll. nerde denesem bu buildi acep yalnız aspd kağıt üstünde toplam dpsi arttırır gözüküyor ama 7sidedın baz aldığı wep dmgı etkiliyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 1.04 öncesiyle hiç bi alakası yok zorluk olarak şu an act3'ün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Kaede said: gearım act3e pek yetmiyor, act2de faceroll. nerde denesem bu buildi acep yalnız aspd kağıt üstünde toplam dpsi arttırır gözüküyor ama 7sidedın baz aldığı wep dmgı etkiliyor mu ? Etkiler tabi abi niye etkilemesin.Senin saf dpsin üzerinden vuruyor 7side.O an istersen buff al dpsin 80 k olsun 7side kullan 80k üzerinden vurur. Ben bu şekilde biliyorum ama yanılıyor olabilirimde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 quatermain said: Neden ki ? Kullanırsın hatta daha cok isine yarar ? Şöylede bi durum var ama dostum.Crit change ve crit damagesiz bi monk olmaz yani :D Neden, çünkü çok ucuza geliyor. buffsız 45k damage im var, rahat kesiyorum act3'de. Main karakterim DH, 2. karakterim barbar, monka harcayacak param yok =P Seven Side'ı bütün bufflar etkiliyor abi, kullanmadan önce açabileceğiniz her şeyi açın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 meh siteye login olamıyorum suspicious activity falan diyor oyna girebiliyorum ama ss çekip koyıyım madem http://i.imgur.com/hlMTL.jpg bu gearla şu anki act3 yapılabilir mi madem o kadar kolaylaştı act3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 resistlerin ve dps in düşük act 3 için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 54 k hp nasıl yaptın? http://eu.battle.net/d3/en/profile/aegean-2706/hero/159971 benimki bu tabi act2 de mfli item giydim ondan dusukte normal dede pek fazla fark yok 26-27 k dps dodge aura ile 32-33 k hp 670 falan resistle sonlar az zorlasada act3 de ilerliyorum.Ama bi halt dusmedi duzgun dün act 2de 1200 kusur dps crossbowla tek el epic crossbow dustu dpsi azdı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 hp kısıp resist ve dps diyorsunuz yani öldürme hızım yavaş gelmiyor bana pek. crit yüksek olduğu için cyclonedan geçilmiyor ortalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Orphaned-2320/hero/311268 bu da benim monk bayadır oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Bende 46k dps var 750 AR var saçma şekilde act3 yapamıyorum salak bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Nedense bana da monk'a harcadığım parayı wizard veya dh ya harcamış olsam çok daha iyi dps yapıp farmlardım gibi geliyor. Monkta çok denge var, resist kasacan, hangi resist gidecen LoH mu gidecen crit dmg mı alacan iyice kafam karıştı, 1h+shield yaptım ama 30k dps, yetmiyor Act 3'e.. 40-50m gold var bi el atıverin monkuma:) Bir de bakıyorum diğer monklara/streamlere herkes fix aynı build, biraz bayıyor açıkçası. Hani DH veya Wizard bile 1-2 skillde run'de filan değişiklik gösteriyor monk sabit fix. Seven sided güzel ama cooldown çok fazla geldi bana açıkçası.. 0'dan DH veya Wiz kasmak da zor geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Benim monk çok rahat act 3 temizliyor ondan baz alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Lind3r0th said: Bende 46k dps var 750 AR var saçma şekilde act3 yapamıyorum salak bir oyun sorun sende abi direk. barbarian ile de aynısını yaşadın hatırlıyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Ezdin adamı 2dk da sfsds.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Lind3r0th said: Bende 46k dps var 750 AR var saçma şekilde act3 yapamıyorum salak bir oyun Yani act3 yapamaman imkansız dostum... Reslerin iyi dps de güzel. Bi linkle bakalım neyin var neyin yok ? Yardımcı olmaya çalışırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/argust-2205/hero/1327739 90K DPS 1.5k loh 800ar vardı sattım bütün gearı geçenlerde gold find gear hunterla act2 nightmare girdim 3 saat farmla 1m yakın para geldi :D wizard ilerlerim heralde bundna sonra monk çok gereksiz ama çok zevkli bi yandanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Seperate said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Orphaned-2320/hero/311268 bu da benim monk bayadır oynamıyorum helmi bi dk verir misin bişi denicem :p çok gözelmiş yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Liebe said: Seperate said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Orphaned-2320/hero/311268 bu da benim monk bayadır oynamıyorum helmi bi dk verir misin bişi denicem :p çok gözelmiş yaw Kafalıklarda skillerinize %13 lere varan damage veren rare 63 lvl ve crit chance 6 olan güzel kafalıklar var bence onlarada bi bakın.15 m ye bi kafalık aldım şu an taktıgım kafalıktan çok daha iyi diye ama gelin görünki 500 k ya aldıgım kafalık ondan daha güzel cıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 1092 dps silah var onun yerine daha dusuk dps olan yuksek dex ve critli silah kullanmak dahamı mantıklı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar