Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Myshkin said:

bu way of the hundresd fists-fist of fury kullanıyor musunuz? %100 damage for 5 seconds diyor ama elitlerde işe yaramıyor sanki?

bi de seven side strike-sudden asault aşırı bufflanmış, bi kullanıyorum nerdeyse yarı canı gidiyor elitin

Ben kullanıyorum gayet de memnunum. Blazing fist run ile hem %5 as hem de %5 ms kazanıyorsun tabi as dpsinide baya bi etkiliyo.

Seven side aynen çok güzel olmuş çok süper çok dehşet olmuş :D
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

quatermain said:

Ben kullanıyorum gayet de memnunum. Blazing fist run ile hem %5 as hem de %5 ms kazanıyorsun tabi as dpsinide baya bi etkiliyo.

0 crit hit chance ve damagele oynadıgım için kullanamıyorum ben onu =)

Neden ki ? Kullanırsın hatta daha cok isine yarar ?
Şöylede bi durum var ama dostum.Crit change ve crit damagesiz bi monk olmaz yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

gearım act3e pek yetmiyor, act2de faceroll. nerde denesem bu buildi acep

yalnız aspd kağıt üstünde toplam dpsi arttırır gözüküyor ama 7sidedın baz aldığı wep dmgı etkiliyor mu ?

Etkiler tabi abi niye etkilemesin.Senin saf dpsin üzerinden vuruyor 7side.O an istersen buff al dpsin 80 k olsun 7side kullan 80k üzerinden vurur. Ben bu şekilde biliyorum ama yanılıyor olabilirimde...
Sosyal ağlarda paylaş

quatermain said:

Neden ki ? Kullanırsın hatta daha cok isine yarar ?
Şöylede bi durum var ama dostum.Crit change ve crit damagesiz bi monk olmaz yani :D

Neden, çünkü çok ucuza geliyor. buffsız 45k damage im var, rahat kesiyorum act3'de. Main karakterim DH, 2. karakterim barbar, monka harcayacak param yok =P

Seven Side'ı bütün bufflar etkiliyor abi, kullanmadan önce açabileceğiniz her şeyi açın
Sosyal ağlarda paylaş

54 k hp nasıl yaptın?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/aegean-2706/hero/159971
benimki bu tabi act2 de mfli item giydim ondan dusukte normal dede pek fazla fark yok 26-27 k dps dodge aura ile 32-33 k hp 670 falan resistle sonlar az zorlasada act3 de ilerliyorum.Ama bi halt dusmedi duzgun dün act 2de 1200 kusur dps crossbowla tek el epic crossbow dustu dpsi azdı ama
Sosyal ağlarda paylaş

Nedense bana da monk'a harcadığım parayı wizard veya dh ya harcamış olsam çok daha iyi dps yapıp farmlardım gibi geliyor. Monkta çok denge var, resist kasacan, hangi resist gidecen LoH mu gidecen crit dmg mı alacan iyice kafam karıştı, 1h+shield yaptım ama 30k dps, yetmiyor Act 3'e..
40-50m gold var bi el atıverin monkuma:)

Bir de bakıyorum diğer monklara/streamlere herkes fix aynı build, biraz bayıyor açıkçası. Hani DH veya Wizard bile 1-2 skillde run'de filan değişiklik gösteriyor monk sabit fix. Seven sided güzel ama cooldown çok fazla geldi bana açıkçası..

0'dan DH veya Wiz kasmak da zor geliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

http://eu.battle.net/d3/en/profile/argust-2205/hero/1327739
90K DPS 1.5k loh 800ar vardı sattım bütün gearı geçenlerde
gold find gear hunterla act2 nightmare girdim 3 saat farmla 1m yakın para geldi :D
wizard ilerlerim heralde bundna sonra monk çok gereksiz ama çok zevkli bi yandanda
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

Seperate said:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Orphaned-2320/hero/311268

bu da benim monk bayadır oynamıyorum

helmi bi dk verir misin bişi denicem :p

çok gözelmiş yaw

Kafalıklarda skillerinize %13 lere varan damage veren rare 63 lvl ve crit chance 6 olan güzel kafalıklar var bence onlarada bi bakın.15 m ye bi kafalık aldım şu an taktıgım kafalıktan çok daha iyi diye ama gelin görünki 500 k ya aldıgım kafalık ondan daha güzel cıktı :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...