Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 çok fazla setup falan filan vardırda yok monk için malesef öyle farm için ally gereksiz kalıyor baya arcane enc desecrate tek vurur zaten sürekli onu summonlamaya uğraşmakta yersiz. monkta kullanışsız çok fazla spell var malesef patchle 1spirit/sec olayı gelecekte spirit costu yüksek dmg outputu olmayan spell dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Akhlaur said: Abi ghomda ölmesinin sebebi dps değil ki ama gaz bulutunda adamın hp eriyor.Loh falan kurtarmıyor buildi mi değiştirsin passiveler mi resistler zaten 1300-1400 arası. Barbarda mesela overpower skill i sayesinde ghom geçiliyor yok mu monk un da öyle birşeyi ? şu video yarar belki işinize http://www.youtube.com/watch?v=JFqXAMhNZgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 o ne abi adam 10% critle falan oynuyor 5dakkada ghom mu kesilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 18k abi adamın dmg normal yani uzun sürmesi + kitelıyor falan sürekli boss üzerinde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Tamamdır kestik.O kiteledı ben yakından kapıştım arada heal için yanıma geldi bana heal falan attı.Taktik işe yarıyor. Ama bütün o %30 dmg reduction lardan falan sonra monkların ghomda hala bu kadar aciz kalması kötü olmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 çarpılarak gittiği için o reductionlar bi yerden sonra çok bi anlamı kalmıyor açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 hangi resisti stacklemek daha ucuza gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 o çok değişken aslında hangi itemları kullanacagına bağlı birazda andariel's falan kullanacaksan ona göre yap buildi ama frost,physical daha ucuz gibi şu an baya common çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 monk için spear yavaş kalır dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 evet. ben 1.40 altı kullanmamaya özen gösteriyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 LOH gitmiyorsan aps nin çok bir olayı yok ,ha spirit regende tamamen builde bağlı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 1.30 axe main hand 1.20 spear off hand oynuyorum 1.93 as var. çok sıkıntı değil ya daggerlar & swordlar iyi güzelde fiyatları uçuk baya main handdeki axe e eşdeğer dagger yok mesela ahde ondan 101 dps düşük olanı 250m falan ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 dual weapon, yüksek dpsli bir karakter yapmak istiyorum LOH yerine yavaş silah +life steal yapsam olmaz mı. Yoksa öyle oynayacaksan git barbar oyna mı dersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 life steal gereksiz gibi ya barbar kadar dps olmuyor malesef BiS itemlarla bile 110k falan oluyor dps çok bi life return gelmez 800-1k loh yeterli oluyor zaten cokta zor değil yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 peki çok iyi bi tek el silah + kalkan kullansam dps'im çok düşük kalır mı solo farm için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 bol crit+dexli sheild baya güzel dmg ekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 10% crit 250+dex bulursan tak tabide obürtürlü off hande 500-600 dps ucuza soketli 200 dex 45%chd soketli bisiler bulabilirsin 4-5m e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Off hand konulan itemde dps önemli mi? yoksa sadece statslarımı önemli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Fin said: 10% crit 250+dex bulursan tak tabide obürtürlü off hande 500-600 dps ucuza soketli 200 dex 45%chd soketli bisiler bulabilirsin 4-5m e. max 200 dex shielde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 soketle geçiyor 200ü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 söyle bi shield takıyordu partyde elemanın biri soketi vardı bu kadar ressit yoktu sanırım dex max rollenmişti onun dışında off hand damageı çok etkilemiyor 1200~100dex main hand silahını off handle compare edince -7800 dps geliyor şu an kullandıgım off handde soldaki spear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 ya bende şimdi 1. Spear- 850 dps - soket- LOH 800 2. Spear 750 dps 45 crit - soket - loh 500 2 tane silah var. bunlarla dual yapsam olur mu merak ediyorum monkumu daha lvl 60 yapamadığım için deneyemiyorum. diyorum ki 2. spearı satayım, üzerine iyi para ekleyim güzel bir fist weapon ve kalkan alayım. ilk silahı ellemek istemiyorum çünkü barbarımda duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 45k dps var AR 750 ama act3te maymun ediyorlar ne alaka %35 crit %305 crit dmg var yani packleri kesiyorum ama saçma sapan moblar öküz gibi vuruyor birde acilen bu fire arcane bişe yapmaları lazım bu ne ya az uyusan ölüyorsun act3 de birde act3 deki 2 hd axe lı ıskeletlerın allah belasını versin one shot yiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 act3 ve act4 yuzunden brakdım oyunu kredı kartımıda kapadım para cekemıcekler sılınır gıder oyun ah baglı kalmak ve mantıksız droplar yuzunden monka by by dıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Lind3r0th said: 45k dps var AR 750 ama act3te maymun ediyorlar ne alaka %35 crit %305 crit dmg var yani packleri kesiyorum ama saçma sapan moblar öküz gibi vuruyor birde acilen bu fire arcane bişe yapmaları lazım bu ne ya az uyusan ölüyorsun act3 de birde act3 deki 2 hd axe lı ıskeletlerın allah belasını versin one shot yiyorsun statların iyi aslında.benim crit cok dusuk sana göre. %25 crit %430 crit damage 805 ar var. unbuffed 46k benim de dps.o 2h axe'li amcalara blind atıp öldürmek lazım 2 3 tanesi aynı anda vurursa yalan oluyorsun dedigin gibi.arcane ve desecrator vortex varsa sıkıntı.yoksa hiç zorlamaması lazım. ha ama molten dersen orda işler sıkıntıya baglıyor. deadly reach kullansak faceroll olur molten.wotf thunderclap kullanınca yanına ışınlanıyoruz molten damage'ı telef ediyor zaten. tek diyebileceğim arcane falan cok sıkıntı ise büyük alanlara çek orda kes döne dolaşa :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar