Seperate Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 aps 1.64 ama herşeye tek atıp geçiyorum yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Monk daha iyi barbardan dahada zevkli : p ranged olarakta dh wd cok baydi keske bi wizard kassaydim diyorum simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 abuselayın fixlenene kadar exploding palmı, her pack 3x nv 3x loot D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Nasi ya hangi runela oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Impending doom en iyisi. 1) champ packi (maviler) 3 ünü birden indiriyorsun 30% HP altına 2) exploding palmı basıyon birine ve o doğal olarak daha hızlı ölmeye başlıyor 3) o mob patlıyor ve diğerlerini de öldürüyor aynı anda bum 3x loot en kolay meleeleri yapmak oluyor ama rangelerde de olur, 2x loot da yapabilirsiniz üçüncü kazayla ölse vs.vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bottomsup said: abuselayın fixlenene kadar exploding palmı, her pack 3x nv 3x loot D: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5911721561 so am using exploding palm-rune impending doom. and if am fighting Pack, aka blue champs, and skill has 30% of their HP turns into damage AOE when they die so i get all of the blues down to 30% , then i kill one, and 30% hp blast takes out all 3 1 funny little issue, it seems to somehow, give me 3x the loot aka with 5 stacks am always getting 3 yellows always, plus tons of blues its always same, anyone of u devs can test it get them all down to 30% hp or below, exploding palm the one u want to kill first once their all 30%, they all blow up at once i get loot 3x, i do it cease its how skill intended, and must effective use of the skill blowing the mobs up all at same time. but this loot bug, while nice, needs to be know about,and fixed. get what am saying, u may want to hotfix this one...... and plz dont nerf the skill, just fix the loot bug, ------------------- i hope blizzard would not do it to monk skill... had a friend test it while playing a demon hunter as he wanted to know if a monk skill or just any skill that could do a aoe bomb that kills all of them at Once does the trick. . monk skill just does it easy , even to point of being default outcome, they all just die at once, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 gibbernglish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Fin said: Monk daha iyi barbardan dahada zevkli : p ranged olarakta dh wd cok baydi keske bi wizard kassaydim diyorum simdi abi birah ya barbarla bi vuruosun kemik sesi gelio dljs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 yapması pek kolay degil yaw bugu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 sevdim bu işi :) x2 loot efsane ehuuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 abi şunu gidip blizz forumuna yazmasalardı da biraz sömürseydik :/ şimdi hemen hotfix gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 aha biraz once health linkte oldu bu 3 tanesi ayni anda olunce 3x NV geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Guzel bir public grup denk geldi. İki part onceden girdik belial kesip çıktık guzel oldu. 35k hp 20k dps 750 resist %170 crt dmg %20 crt chance. Loh yok denecek kadar az. 7k da armor var. Act 3 gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 of bu bug çok iyiymiş. packteki her mobu tek tek kontrol ediyor herhalde demin 6 tane sarı attı tek pack ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 oo ölümüne abuseladım dsgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 abi oyun benle dalga geçiyor herhalde elit bulamıyorum bugı denicek lan hepsi minionlu çıkıyor. 1 kere yapabildim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 denedim act1'de de ölümü tutturamıyorum sanırım. diğer ikisi bu patlamayla mı ölecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShojikaTheKidCutter Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 hepsini yüzde 20ye indireceksin sonra birine dot atıp dotladıgını keseceksin.6 rare alıp yoluna bakacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 act 4'deki subjugatorlar hell'de 40k'lı monkumu çatır çatır tokatlıyor o ne abi, neden 14k vuruyorsunuz aynı anda 3ünüz gelip. ne saçmalık lan bu derken arkadan gelen hammermash 21k vuruyormuş <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 4 monk ile multibox yapıyor millet pack başına 10-12 rare 4 çeşit mantra :/ nerde bizde 4 hesaba verecek para bide ISBoxer parası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 sabah itibari ile hala çalışıyor asılın aslanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 fix mi geldi buna noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 3 dakka once calısıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 diğer classlarda da çalışıyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 diğer classlarda nasıl oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar