Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monk, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
tinu said:

inferno için süper bir monk rehberi, ben direk bunu uyguluyorum.
abi evet. bu guide ile diablo'yu kesebildim inferno'da. farm desen o da akıyo. dh açtım. monkun itemleri geçirdim direkt. 1m'e 2 tane güzel hand crossbow aldım. u ye.

edit: imla
Mesaj tarihi:
act3 barely farm durumundayım patch gelene kadar monka ara verdim ben dh kastım bu süre içinde baya akıcı öyle leş bi gearla 103k dps oldu FPS gibi oyun oldu act3 dısında problem yaşamadım bide w.doctor kasıyorum şimdi
Mesaj tarihi:
AH den iki tane one hand legendary item aldım. almasına aldım ama kullanamıyorum bunların ikisini aynı anda.

ben de mi sıkıntı yoksa iki tane legendary itemi aynı anda kullanamazsın diye bi olay mı var? 60 lvl monk mevcut. helldeyim infernoya girmedim daha.
Mesaj tarihi:
10 gün falan act1 farmladıktan sonra act2 yapalım dedik arkadaşlarla ama çok rencide ettiler. ilk 2 elite pack fast-fire chains-frozen geldi asdfsdf, 10. resten sonra altf4 çektim direk. single takılsam azcık daha rahat eder miyim ki?
Mesaj tarihi:
1k loh yaptım dps 13kya falan düştü ama neyse. star amet bulursam 1200-300 falan olur

neyse lohtan yardım alıp oynayanlar atack skilli olarak ne kullanıyor? hangisi daha iyi crip wave/mangle kullanıyorum ben oyun başından beri. 2.10/1.91 atackspeed var bu arada

diğer skillere alısamadım

bir de her vuruşta lohta yazan değeri vermesi gerekmiyor mi misal benim 1k loh var. her vuruş 1khp vermesi gerekmiyor mu?

şu an bende 700 ile 2000 arasında değişiyo gelen heal, neye göre artıyor bu?
Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

bu knockback yapan skil daha iyi bence lohla. dodge da alırsın rune olarak.

Deadly Reach + keen eye kullanıyorum Act2 farmlarken. 929 LoH var şu an ki yeterli gayet şimdilik. Fists of Thunder müthiş bir skill thunderclap ile (goblib falan cıkarsa karsınıza kacırmıyorsunuz movement speed bot olmasa bile ve knockbacki faydalı) fakat deadly reach'in şöyle bir güzelliği var. FoT tek targeta vurup etrafa o vuruştan dogru damage verirken, Deadly reach direk aoe vuruyor.3 target varsa 929x3 = 2.7k gibi heal geliyor her vurdugunda.FoT ile ise tek target'a vurduğu için 900~ heal alıyorsun
Mesaj tarihi:
aynen var fakat işte tooltip'te soylediği gibi : "attacks a single target... blabla".hani damage veriyor etrafa ama deadly reach gibi heal almıyorum aoe yaparken.yoksa cok cok iyi bir skill kesinlikle
  • Yeni Oluştur...