TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 tinu said: inferno için süper bir monk rehberi, ben direk bunu uyguluyorum. abi evet. bu guide ile diablo'yu kesebildim inferno'da. farm desen o da akıyo. dh açtım. monkun itemleri geçirdim direkt. 1m'e 2 tane güzel hand crossbow aldım. u ye.edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 act1 de grupla hızlı farm için şöyle 1k+ loh olan 2 hand silah nası olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 act 1 her türlü olur ,hatta ne kadar yüksek damage o kadar iyi olur offensive build ile falan ,baya kolaylaştırdılar act 1'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 yok kötü oluyor. kağıda dönüyorsun kalkan olmadı mı. çat çat indiriyorlar. boşu boşuna para harcadmç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 act3 barely farm durumundayım patch gelene kadar monka ara verdim ben dh kastım bu süre içinde baya akıcı öyle leş bi gearla 103k dps oldu FPS gibi oyun oldu act3 dısında problem yaşamadım bide w.doctor kasıyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 monkuma jartiyer yaptım, kasamıyorum edemiyorum ama kıvırta kıvırta yürüyorum bu da yeter, eh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 AH den iki tane one hand legendary item aldım. almasına aldım ama kullanamıyorum bunların ikisini aynı anda. ben de mi sıkıntı yoksa iki tane legendary itemi aynı anda kullanamazsın diye bi olay mı var? 60 lvl monk mevcut. helldeyim infernoya girmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 hö 2h olmasın biri, duymadım hiç öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 yok one hand. item bu. 2 elime de bundan almıştım ama ikisini birden kullanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 unique equipped Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 unique equipped olunca sadece 1 tane mi legendary item kullanabiliyorum yoksa aynı isimli legendary itemden 1 tane mi kullanabiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ayni itemdan 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 10 gün falan act1 farmladıktan sonra act2 yapalım dedik arkadaşlarla ama çok rencide ettiler. ilk 2 elite pack fast-fire chains-frozen geldi asdfsdf, 10. resten sonra altf4 çektim direk. single takılsam azcık daha rahat eder miyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 fire chain hersekilde acıtıyor maalsef, single genel olarak daha rahat ama partner onemli, yanında demon hunter varken sen mobları 10 sn civarı tutabiliyorsan cok rahat gidersiniz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 1k loh yaptım dps 13kya falan düştü ama neyse. star amet bulursam 1200-300 falan olur neyse lohtan yardım alıp oynayanlar atack skilli olarak ne kullanıyor? hangisi daha iyi crip wave/mangle kullanıyorum ben oyun başından beri. 2.10/1.91 atackspeed var bu arada diğer skillere alısamadım bir de her vuruşta lohta yazan değeri vermesi gerekmiyor mi misal benim 1k loh var. her vuruş 1khp vermesi gerekmiyor mu? şu an bende 700 ile 2000 arasında değişiyo gelen heal, neye göre artıyor bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bu knockback yapan skil daha iyi bence lohla. dodge da alırsın rune olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ahmedinejad said: bu knockback yapan skil daha iyi bence lohla. dodge da alırsın rune olarak. Deadly Reach + keen eye kullanıyorum Act2 farmlarken. 929 LoH var şu an ki yeterli gayet şimdilik. Fists of Thunder müthiş bir skill thunderclap ile (goblib falan cıkarsa karsınıza kacırmıyorsunuz movement speed bot olmasa bile ve knockbacki faydalı) fakat deadly reach'in şöyle bir güzelliği var. FoT tek targeta vurup etrafa o vuruştan dogru damage verirken, Deadly reach direk aoe vuruyor.3 target varsa 929x3 = 2.7k gibi heal geliyor her vurdugunda.FoT ile ise tek target'a vurduğu için 900~ heal alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 FoT'un da aoesi var aslında. ama DR kadar iyi değil tabi. life gaine bakim bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 aynen var fakat işte tooltip'te soylediği gibi : "attacks a single target... blabla".hani damage veriyor etrafa ama deadly reach gibi heal almıyorum aoe yaparken.yoksa cok cok iyi bir skill kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 deadly reech deniyeyim bir o zaman. sadece 3. vuruş mu aoe deadly de? loh ile daha iyi dayanıyorum elitlerde ama bu seferde 13kdps ile kesmek ölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 yok hayır hepsi. soyledigim rune ile armor alıyorsun(%50) kısa süreliğine 3. attackta ve 25 yard uzağa vuruyor 3. attack aynı zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 yeni başladım çok zevkliymiş lan "dışdışdış" baya aksiyonlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Suark said: yeni başladım çok zevkliymiş lan "dışdışdış" baya aksiyonlu aynen aynen.barbarian faciasından sonra tanrı gibi gelmişti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 peki sweep wind kullansak onun her vuruşunda yine lohtan heal kazanıyormuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Flassh said: peki sweep wind kullansak onun her vuruşunda yine lohtan heal kazanıyormuyuz? yok abi hayır.LoH sadece melee attacklar için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar