Pascha Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 hmm shield baya efektif geldi bana armorun yanında bide block sansı veriyor ama dual wield pasif ile 15% dodge almakta fena deil sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 zegna 700 resistin yetmiyecegini soylemen su an uzdu beni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 abi act 3de resist 1200 oluncada yetmio yeri gelio o yuzden resist armor LoH hp damage vs vs beraber yuksek olmali tekine yuklenip otekileri es gecersen yine yetmio demisler zaten yukarda monk gear olayi biraz cetrefilli itemlarida pahali o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 zor olan loh, monk un one with everything passive i ile 800 ustu rahat yapılır 1 2 m e. bi resist + all resist parca kovalamak lazım işte. atıyorum 40 poi 30 all filan gibi, 50 all resistler cok pahalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Diablo down & die :) Act III ve IV için statlarım ve buildim Genel olarak act 4 act 3'ten fazla zor gelmedi. hiç pack atlamadım, sadece 2 packte portal abuse etmem gerekti (invul. minon ve ilusion+moltan+plague+arcane + mobun kendi charge özelliği var.. hatta act 4 te gıcık özellikli yaratık sayısı 3 e göre çok az. 3'te dilciler beni hayatta soğutmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Sadece 400 lohla mı bitirdin, kitelıyormuydun devamlı cdları mı bekliyodun ne yapıyordun abi :p Helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Loh değil de 0 melee reductionla bitirmesi ilginçmiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 az kiteliyorum az tanklıyorum az etraflarında dönüyorum, standart monk halleri. earth mystic allyle 52k hp oluyor, ölmaden baya hit yiyebiliyorum. act 3 te beyaz şişko yaratıklar ve act4 te 4 kollu uzun robotlar dışında one shot yemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 su monka kastıgım geari ya da parayı DH a yatırsaydım act4 farmlıyodum sabah aksam solo heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 heh..act2 yi nispeten rahat, act3 u tadinda zorlukla yapan monklar: dun can skintisindan 1.3k dps 2handed ile aoe dps build denedim BAYA tatmin edici (act1-2 icin) 1 shot killer havada ucuyor tavsiye ederim, eger ucuza bir daibo, polearm vsvs bulursaniz..facerollda yeni bir anlayis geliyor boyle azrail gibi geziyorsunuz eheheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 mono dediğini denemek için 850kya 1.1dps soketli, ayrıca 450loh monk sopası buldum bakalım işe yarıcak mı buildi de yazarsan 16k dpsim 18k oldu ama 1.10 atack speed oldu çok yavaşladı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ben reroll yapıcam sanırım, ciddi oynanmıo.. partiye girsem etkisiz eleman resmen 1 shotlar havada ucusuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Evett monkla ayrılma zamanımız geldı sanırım 5m para harcadım delı gıbı farm yaptım olmuyor yanı zorlamanın anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 yeni patch gelene kadar ben de rafa kaldırdım. wizard var ona bakıyorum da o da çok bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Flassh said: mono dediğini denemek için 850kya 1.1dps soketli, ayrıca 450loh monk sopası buldum bakalım işe yarıcak mı buildi de yazarsan 16k dpsim 18k oldu ama 1.10 atack speed oldu çok yavaşladı :/ eheh valla aynen bende 1.3k dps li bisi aldim 26k dps goruyorum self buffli (breath of heaven buffi), ustune dps mantra acinca act1-2 deki moblar gg..attack speed yavas ama..kamyon gibi vuruyor :D..e bide soketli ise ona crit dmg increase yada en sut seviye LoH gem tak oh mis. soyle birsey salladim, sweeping windde inanilmaz olur muhtemelen, weapon dmg kullanan abiltyler sacma dmglar vuruyor. geara bagli laylom 2hand faceroll build act1-2 ama ustunuzde en azindan resist falan olsun tabi, act2 yi bitirmis biri icin act1-2 fantazi farmi oluyor :) edit: blind'i o rune la kullaniyorum son 3 gundur, guzel interrupt ediyor..yani 6 sn sonra belesten bir interrupt etkisi yapiyor o anlamda koydum..hatta ben serenityden once blind atiyorum..serenity 4 sn bittikten azcik sonra 2ci blind patliyor kacarken iyi geliyor eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 heh fantazi build disinda, bende monka sacma para harcadim..yani sey super sacma ya.. "aha bu sefer oldu galiba" diyip tadinda bir zorluk, hatta iyi zorlayan bir zorluk(!?) hissederken..sihirli bir sekilde bilinmeyen bir yerden spike dmg yiyip yatiyorum. ayari olmayan moblar var, ya resist dinlemiyorlar, yada baska birsey. ama 10 milyonda harcasam orada yatacaksin diyor sanki kotick.. insallah dedikleri gibi melee lere adam ederler biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bende çok sıkıldım, keşke dh açaydım diyorum. act1den ilersine yetemiyorum. zorlasam act2 olur ama yat kalk yat kalk hiç uğraşamam 700res dediler yaptım 45khp var 16kdps var yok yinede olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 dps dusurdum 2k loh yaptım 43k hp mantra ile 890 resist, gene olmuyor :D yazık valla harcanan goldlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 milyonlarca gold harcadim valla aciyorum fdgdfgd. 850 all res, 36k hp, 16k dps, 1k loh act 3/4 duvar hala. 1,03'e kadar bulasmam daha monka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 aynen diablo kesip bıraktım. oyun bitti mi bitti yemişim farmı :) patchle act 1-2 den toplarız artık bişeyler. gerçi dh alt'la o kadar eğleniyorum ki oynarken. bi daha dönmem heralde monka lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 act 2 infernoda ilk bölgedeki rare/championları şehre kitelıyorum. guardlar falan baya oyalıyorlar moobları, böyle farm gibin arada takılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 inferno için süper bir monk rehberi, ben direk bunu uyguluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 1 karakter daha kasmaya vaktım olsa dırek kasıcam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 750 all resists 6,5k armor 1,83aps 1400 loh 32% block 41% dodge falan yamuluyorum hala DSFSDF bi 7-8m gold çöpe gitti şu monk yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 gözyaşlarım nemlendiriyor buraları sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar