Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pazarland.Com

Sorieno

Öne çıkan mesajlar

Evet işte, Vatan'ın 25% indirimli fiyatlarından bile çok ucuz. Ama site hakkında olumlu ya da olumsuz yorum çok az. Şimdi böyle yüklü alışveriş yapıp kargo sorunu ödeme sorunu binbir sorunla karşılaşmak da hoş olmaz.

Viral yapıyorum ya adamların güvenilirliğini sorguluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Donanımhaber'de epey yorum yapmışlar. Sitenin bazı ürünleri geç gönderdiğini söylemişler. Zaten ürünler için de açıklamalarda 10 gün içinde kargoya verilir diyor.

Anladığım kadarıyla adamlar stok yapmıyor. Talep edilen ürünleri parti parti tedarikçiden alıyorlar, bu yüzden de gecikmeler oluyor. Bir nevi pre-order yapıyorlar yani.

Bayağı bir şey alacağım şimdi sanırım. Zaten Ivy Bridge'ler çıkana kadar kullanamayacaktım pc'yi, o yüzden beklemek sorun değil. Ama 200-300 lira indirimli olacak gibi duruyor Vatan'a Inventus'a kıyasla.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ben buradan iphone 4s aldım 1.4k ya. telefonun üretim tarihi mart 2012 ve nisan 2012 2 yıl genpa garantili. faturasında imei si yazıyor sıfır kutu içinde geldi içinden turkcell kitapçığı ve genpa garanti kağıdı da çıktı.

10 günde gelir dediler 1 ayda yolladılar ama geldi sonuçta.
Sosyal ağlarda paylaş

Baya övmüşsün siteyi, geldi mi bari siparişlerin?
Sorieno said:

Donanımhaber'de epey yorum yapmışlar. Sitenin bazı ürünleri geç gönderdiğini söylemişler. Zaten ürünler için de açıklamalarda 10 gün içinde kargoya verilir diyor.

Anladığım kadarıyla adamlar stok yapmıyor. Talep edilen ürünleri parti parti tedarikçiden alıyorlar, bu yüzden de gecikmeler oluyor. Bir nevi pre-order yapıyorlar yani.

Bayağı bir şey alacağım şimdi sanırım. Zaten Ivy Bridge'ler çıkana kadar kullanamayacaktım pc'yi, o yüzden beklemek sorun değil. Ama 200-300 lira indirimli olacak gibi duruyor Vatan'a Inventus'a kıyasla.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/20776591.asp

İnternet üzerinde parfümden klimaya, cep telefonundan bilgisayara, deodoranttan saate kadar binlerce farklı ürünü piyasa değerinin çok altında fiyatlarla satmayı vaat eden pazarland.com adlı alışveriş sitesi, 2 aydan bu yana topladığı siparişleri teslim etmediği gibi kredi kartlarından tahsil ettiği bedelleri de iade etme yoluna gitmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Müşterilerimiz

Pazarland ailesi olarak uzun zamandır sizlere hizmet vermekteyiz ve kurumsal bir ciddiyet içerisinde yakın zamana kadar tüm siparişlerinizi zamanında ve eksiksiz olarak teslim etmekteydik.

Ancak, son dönemde kurucumuz ve genel müdürümüzün yaşadığı ciddi sağlık sorunları nedeniyle firmamızda idari sıkıntılar yaşanmaya başlandı ve maalesef siparişlerinizi tedarik etmede zorluklar yaşamaya başladık

Sizleri mağdur etmemek için tüm çabalarımızla ve özveri ile çalışarak sipariş veren ve ürünlerini tedarik edemediğimiz tüm müşterilerimizin paralarını 11 Haziran 2012 tarihinden itibaren iade etmeye başladık.

Para iadeleri çok kısa bir süre içinde tüm müşterilerimize banka havalesi veya kredi kartlarına iade yolu ile tamamlanacaktır. Bununla ilgili tüm müşterilerimize tek tek e-posta ile bilgilendirmeler yapılmaya başlanmıştır. Lütfen sistemimizde kayıtlı olan e-postalarınızı kontrol ediniz.

Pazarland ailesi olarak tüm müşterilerimizin paralarının son kuruşuna kadar ödeneceğini bir kez daha vurgulamak istiyor ve basında çıkan yanıltıcı haberlere itibar etmemenizi rica ediyoruz. Bu asılsız haberlerle ilgili olarak yasal süreci başlattığımızı da ayrıca bildirmek isteriz.

Elimizde olmayan mücbir sebeplerden kaynaklanan bu durum için özür diler, anlayışınız ve sabrınız için hepinize tek tek teşekkür ederiz.

Pazarland
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...