Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslarin dedigi gibi helmini degistir. Cc ve ias si olan soketli bir helm bulmaya calis. Yeni patchden sonra pek mantikor kullanan dh kalmadi gibi (eger cok saglam bir mantikoru yoksa tabi, 1300 dps ve 2 soketin devri kolay kolay gecmez) eger paran varsa calamity+quiver yada windforce dene derim. Bide loh nerf in den sonra lifesteal daha onemli oldu. İncelemek istersen benim build http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kazal-2711/hero/18904384

Melee clas gibi oynayarak mp4-5 rahatlikla yapabiliyorum, kite ile mp6-7-8 oynayabiliyorum. Umarim yardimci olur.

Herkese iyi oyunlar
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Bu metodu yazan olmusmuydu bilmiyorum ama bilmeyenler icin yazayim istedim. Simdi gloom acip ustune chakram shuriken cloud actik midi di, cloud bitene kadar can cekebiliyorsunuz. Bide elinize yuksek dps li bi silah alip cloud u calistirirsaniz, cloud acik oldugu sure boyunca yuksek dps li silahin % sini hesaplayarak calisicaktir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
hoppidik said:

Bu metodu yazan olmusmuydu bilmiyorum ama bilmeyenler icin yazayim istedim. Simdi gloom acip ustune chakram shuriken cloud actik midi di, cloud bitene kadar can cekebiliyorsunuz. Bide elinize yuksek dps li bi silah alip cloud u calistirirsaniz, cloud acik oldugu sure boyunca yuksek dps li silahin % sini hesaplayarak calisicaktir.

bug mı bu ?
Sosyal ağlarda paylaş

kthxbye said:

hoppidik said:

bug mı bu ?

Valla bug mu degil mi bilmem, bana sorarsan skil kombinasyonu :)
Sosyal ağlarda paylaş

hoppidik said:

kthxbye said:

hoppidik said:

bug mı bu ?

Valla bug mu degil mi bilmem, bana sorarsan skil kombinasyonu :)

Birde sen alinti yapinca fark ettim eksik bilgi vermisim. "shuriken cloud" u actiktan sonra elimizdeki yuksek dps li silahi degistirebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

calamity kullanıyorsan yüzüklerde ve kolyeden elinden geldiğinde +dmg (max,min,avarage) aramaya bak. Bu üç itemda daha düşük dexli olsada +dmgli aldğnda hasarın artacaktır oldukça sağlam.

Mp6-7 de pek solo olarak Dh ye uygun değil aslında çok smooth bir farm yapılmaz, ya düşük dps kalıp(ki şuanda da pek yüksek değil dpsin) all resist loh ls abanıcan. yada avarage bi all resist armor ile sırf dps abanıp party yapıcan mp6-7 ve üstünü.
Sosyal ağlarda paylaş

2 parca natalya lazim kafadan chest ve bot en mantiklisi eger lvl kasamayacaksan yuzukler max dex attack speed crit change belt whitcing hour helm ya critli mempo yada anduriel amulet crit damage inc attack speed...Bunlarin max olanlarini almak icin baya para lazim sen butcene gore bakacaksin
Sosyal ağlarda paylaş

Helm: Soketli Andy, Mempo, Nat (Critli)
Chest: Nat
Shoulder: Vile Ward
Glove: Rare (CC+CD+Dex)
Bracer: Strongarm (AR)
Belt: X (Burası biraz karışık. Mantikorda poi damage olduğundan Inna'nın Holy damage bonusu yavan kalıyor. 1cc, 2 inna parçasından gelen +12ms ve 130 dex ise çook güzel. Witching hour desen pahalı. Rare'de olabilir. Sana kalmış.
Pant: Inna ya da rare. Rare ise 100+dex, 100+Vita, AR, 2 soket. Inna ise 100+ vita olmasını öneririm.
Bot: Nat
Silah: Hangi mp'de farmlayacağına göre değişir. MP0 olsun benim olsun dersen şiddetle Calamity, WF öneririm.
MP'yi yükseltmeyi düşünüyosan mantikor mecburi
Qiver: Dead man legacy
Cold' dmg veren SoJ+HF ring fix zaten. Amulet ise AH'deki saçma rakamları düşünürsek kısmet. 2 gün önce 80+CD, 7+ CD, 150+ vit, fire res veren bi amuleti 500kya alıp arkadaşa hediye ettim. Ama dediğim gibi tamamen şans:)

Tahminimce bi 15m-20m'e 150kya ulaşırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...