Kaliko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Shadow Power sentryler vurmaya basladiginda ise yaramiyor ama reflect damage ozelligi olan elitelerde zarari geri yansitiyor. Bug degil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Arkadaslarin dedigi gibi helmini degistir. Cc ve ias si olan soketli bir helm bulmaya calis. Yeni patchden sonra pek mantikor kullanan dh kalmadi gibi (eger cok saglam bir mantikoru yoksa tabi, 1300 dps ve 2 soketin devri kolay kolay gecmez) eger paran varsa calamity+quiver yada windforce dene derim. Bide loh nerf in den sonra lifesteal daha onemli oldu. İncelemek istersen benim build http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kazal-2711/hero/18904384 Melee clas gibi oynayarak mp4-5 rahatlikla yapabiliyorum, kite ile mp6-7-8 oynayabiliyorum. Umarim yardimci olur. Herkese iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Jurin-2912/hero/267552 benim DH de bu kritik var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Buralar sessiz kalmış.. Soru: Bu nedir? http://us.battle.net/d3/en/profile/revrac-1267/hero/3316454 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2012 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Bu metodu yazan olmusmuydu bilmiyorum ama bilmeyenler icin yazayim istedim. Simdi gloom acip ustune chakram shuriken cloud actik midi di, cloud bitene kadar can cekebiliyorsunuz. Bide elinize yuksek dps li bi silah alip cloud u calistirirsaniz, cloud acik oldugu sure boyunca yuksek dps li silahin % sini hesaplayarak calisicaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hardcore da yeni 60 level oldum. 60k life 17k damage var. build ve tavsiye rica tecrübeli arkadaşlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Life ını azalt 42-43 k arası idare eder resistleri,n 550 600 civarı olsun life on hit yada life % itemler işe yarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 hoppidik said: Bu metodu yazan olmusmuydu bilmiyorum ama bilmeyenler icin yazayim istedim. Simdi gloom acip ustune chakram shuriken cloud actik midi di, cloud bitene kadar can cekebiliyorsunuz. Bide elinize yuksek dps li bi silah alip cloud u calistirirsaniz, cloud acik oldugu sure boyunca yuksek dps li silahin % sini hesaplayarak calisicaktir. bug mı bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 kthxbye said: hoppidik said: Bu metodu yazan olmusmuydu bilmiyorum ama bilmeyenler icin yazayim istedim. Simdi gloom acip ustune chakram shuriken cloud actik midi di, cloud bitene kadar can cekebiliyorsunuz. Bide elinize yuksek dps li bi silah alip cloud u calistirirsaniz, cloud acik oldugu sure boyunca yuksek dps li silahin % sini hesaplayarak calisicaktir. bug mı bu ? Valla bug mu degil mi bilmem, bana sorarsan skil kombinasyonu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 hoppidik said: kthxbye said: hoppidik said: Bu metodu yazan olmusmuydu bilmiyorum ama bilmeyenler icin yazayim istedim. Simdi gloom acip ustune chakram shuriken cloud actik midi di, cloud bitene kadar can cekebiliyorsunuz. Bide elinize yuksek dps li bi silah alip cloud u calistirirsaniz, cloud acik oldugu sure boyunca yuksek dps li silahin % sini hesaplayarak calisicaktir. bug mı bu ? Valla bug mu degil mi bilmem, bana sorarsan skil kombinasyonu :) Birde sen alinti yapinca fark ettim eksik bilgi vermisim. "shuriken cloud" u actiktan sonra elimizdeki yuksek dps li silahi degistirebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sadece shuriken cloud kanatlar açıkmış gibi life steal yapıyor ama dimi hungering arrow falan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Aynen, shuriken cloud acik oldugu surece kanatlar acikmis gibi her vurdugunda can cekiyor. Ama bu diger hic bir skilde calismiyor sadece shuriken cloud da calisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 spike trap/ echoing blast ile de çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sevgili dh oyuncuları benim hatun bu mp6-7 gideyim rahatca dersem ne almam lazım hangi skilleri kullanayım vs bi bakabilir misiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 calamity kullanıyorsan yüzüklerde ve kolyeden elinden geldiğinde +dmg (max,min,avarage) aramaya bak. Bu üç itemda daha düşük dexli olsada +dmgli aldğnda hasarın artacaktır oldukça sağlam. Mp6-7 de pek solo olarak Dh ye uygun değil aslında çok smooth bir farm yapılmaz, ya düşük dps kalıp(ki şuanda da pek yüksek değil dpsin) all resist loh ls abanıcan. yada avarage bi all resist armor ile sırf dps abanıp party yapıcan mp6-7 ve üstünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 50k dps demon hunterım var. bunu 100 üzerine çıkarmak için ne kadar bütçe ayırmam lazım? çift soketli mantikorla, dead mans legacy aldım hali hazırda (fikir olması açısından) bi de dexli itemlar extra mı pahalı bana mı öyle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 2 parca natalya lazim kafadan chest ve bot en mantiklisi eger lvl kasamayacaksan yuzukler max dex attack speed crit change belt whitcing hour helm ya critli mempo yada anduriel amulet crit damage inc attack speed...Bunlarin max olanlarini almak icin baya para lazim sen butcene gore bakacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Helm: Soketli Andy, Mempo, Nat (Critli) Chest: Nat Shoulder: Vile Ward Glove: Rare (CC+CD+Dex) Bracer: Strongarm (AR) Belt: X (Burası biraz karışık. Mantikorda poi damage olduğundan Inna'nın Holy damage bonusu yavan kalıyor. 1cc, 2 inna parçasından gelen +12ms ve 130 dex ise çook güzel. Witching hour desen pahalı. Rare'de olabilir. Sana kalmış. Pant: Inna ya da rare. Rare ise 100+dex, 100+Vita, AR, 2 soket. Inna ise 100+ vita olmasını öneririm. Bot: Nat Silah: Hangi mp'de farmlayacağına göre değişir. MP0 olsun benim olsun dersen şiddetle Calamity, WF öneririm. MP'yi yükseltmeyi düşünüyosan mantikor mecburi Qiver: Dead man legacy Cold' dmg veren SoJ+HF ring fix zaten. Amulet ise AH'deki saçma rakamları düşünürsek kısmet. 2 gün önce 80+CD, 7+ CD, 150+ vit, fire res veren bi amuleti 500kya alıp arkadaşa hediye ettim. Ama dediğim gibi tamamen şans:) Tahminimce bi 15m-20m'e 150kya ulaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Bu arada fark ettim ki, hardcore dh nedir yaw? Nasil bir mazosistliktir, uuf gerilime gel..Korku filmi gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hardcore cidden mazoşistlikmiş. 500ar 64k life vardı azmodan tek fireball attı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Rest in peace, o zaman yaw...Tuh uzuldum gercekten, nerde bi karanliga dusen hc hero gorsem icim burkuluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 arkadaşlar bana bu sharpshooter skillini kullanmamak baya sacma geliyor, sn de 3cc veriyor, ringlerde cc olmasa zaten 3 4 sn ye de ringin verecegini karsiliyor, cd cc as li ringler yuz milyonlar ama cc i cikar ringlerden o yuz milyonlar cepte kalıyor, 3 4sn de de eklenip cikariliyor nasil olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 eleman bu neleri değiştireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Andariel'in %5-%6 fire damage taken'ını kesin al abi şimdiye kadar nasıl gezdin onunla. O kadar bariz farkediyor ki. Soketsizleri de sudan ucuz zaten. Chakrama ben bir türlü alışamadım, nasıl oynuyorsunuz chakramla ya. Bir de amuletini bana satsana :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar