Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 piyango daha olası şu anlattığından bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Masquerade said: 3 ay sonra dönüyorum huntera. profil bu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nestor-2309/hero/8350426 act 3 facerollemek için hangi slotlara neler alayım? 6-7m ile olur mu o iş? bi yardım pls. ha bir de skill build verebilir misiniz. hiçbir fikrim yok. en son ekran dışından tentakul spamliyorduk da nörflenmis galba o. toparladim baya, 2 ring ve 1 amulet kaldi crit chance/crit dmg/dex statli lazim. bir de dead man's legacy olsa guzel olur tabi. follower olarak ne kullaniyorsunuz bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Predator said: bu nedir abi, çok merak ediyorum şu tip şeyler nereden kime düşüyor? en son üzerinde 1 milyar bid vardı sonra takip edemedim. yani bana 1200 dps üzeri normal, 1100 dps üzeri soketli bow/crossbow bile düşmedi. Dex olsa 1.5 billion 2.socket olsa 2billion Adi manticore olsa %1 blizzard hisse senedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 2. socket olmasına imkan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 follower scoundrel cold weapon ver cripling+multishot+crit chance al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Predator said: Olay o kadar basit değil işte. Evet her zaman bir ihtimal var o çok küçük şansın tutmasının ama burda insan tarafından yaratılmış yapay bir olasılık sistemi var doğal bir sistem yok. Bunun sonucu olarak blizzard tarafından manipüle edilebiliyor ya da oyuncu tarafından exploit edilebiliyor. En basit örnek olarak oyun başında daha 700-800 dps bulmak bize lüks gelirken ah de sayfalarca 1k+ dps soketli bowların dolaşmasıydı. Sonra ortaya çıktı ki act 4 teki unique ghost moblardan bu tür silahlar fazla derecede düşüyormuş ve act4'ü geçtim act 2 yi farmalayabilen sayılı adam varken millet bu mobları kese kese köşeyi döndü ( dh spike trap ile çok rahat kesiliyordu bunlar). Sonra nerflendi ama o nerf gelene kadar adamlar o bowların tanesini 2-3m'ye sattı ki milyonun 30-40 liradan döndüğü zamanlardı. Benim burda merak ettiğim bu tip birşeyi hisseden var mı ha bilen adamda paylaşmaz muhtemelen dfg Nasıl ihtimallerden konuşuyorsak aynı şekilde bu tip yüksek dps silahlar belki atıyorum act2 de saçma sapan kimsenin aklına gelmeyen bir yerden bir bug sonucu fazla fazla düşüyordur. http://i.imgur.com/YWpvK.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Crit chance gear giymenize rağmen sharpshooter pasifini bırakıyor musunuz buildinizde? Başka bir ifade ile, SS pasifi kullanılsa bile crit chance gitmek iyi midir DH de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 crit şansın 35%i falan buluyorsa bırakmak daha iyi sharpshooteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 ben sharpshooterı bırakıp vengeance almıştım durmadan ilerlemek için, discipline/hatred hemen hemen hiç bitmiyor bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Az önce karşılaştığım manzara dfg yaşadığım şey de aynen yukardaki gibi : Baya hızlı tepki verdim ama yemedi muhtemelen bot vardır üzerinde, çünkü 20 milyona bile konduğunu gördüm aynı hızla gitmişti. Zaten ss yide "Item is no longer available" yazdıktan sonra aldım. Ama bu sefer bi an alıcam diye inandım dfg Edit : lol bu da şimdi geldi(yine alamadım tabi ki bu sefer 1/10 saniyede tepki verdim ama lol bot >>>> ) . natalya şunları görse kemikleri sızlardı 400k natalya's reflection Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Bugun manticore düştü mesala bana; 2 soketli %90 crit damage 120 dex Ama dps 870 açtı. 1400+ açsa paha biçilemez olurdu. Ciddi anlamda herşeyi düşeş yapman lazım. Çok zor yani sayısal loto gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paxel Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2012 Calamity'nin procu %100 increased damage diyorlar, doğru mu? ;o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 sanmıyorum %100 olduğunu. skill ile aynıdır bence, %12, 30 sn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Indifference-2656/hero/7890616 Act 3 farmlamak hızlı oluyor ama arada bazı moblardan oneshot yemekten gına geldi. Bariz all-res ve vitality arttırmam lazım dpsi biraz düşürüp. MFyi de aşağı yukarı aynı tutmak istiyorum çok yok gerçi. 100m civarı gold var neleri upgrade etmek lazım bir yardım lütfen. Build'e de yorum yaparsanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 o kadar paran varsa bence bi an önce gemlerini upgrade et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 4 defansif skill çok fazla. SS ya da Vaulttan sadece birini seç ve kullan, Gloom u da eleyebilirsin bence. Çok alıştıysan kalsın ama Vault / SS den birini at. Bunlar yerine oynama stiline göre Spike Trap, Multishot, Rain of Vengeance felan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/masakari-2712/hero/1695050 Şunu adam edeyim diyorum, tavsiyeler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 yüzüklerden kurtul ilk sonra da socketli bi helm ve adam gibi bi silah al. o hellracki sirf legendary diye kullanıyormuşsun gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 2m para var yeter mi ? silahı da 0.42 şansla 6k-8k arası bleeding var dıye kullanıyorum ama linkte gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 neye yarasın abi 8k bleed ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Umut fakirin ekmeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Masakari 1k dps, soket,crit dmg, dexli crossbowlar 1m'den ucuza satılıyor.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ya abiler şöyle act2 yi (act 3 üde başları yapsam yeter)kolaylıkla yapabileceğim gear ı kaç m golda çıkarırım?..hatta biri yardımcı olsa benim yerime alışverişi yapsa goldu versem falan yok mu böyle bi dünya yada varmı?? edük:yaklaşık 5m gold var daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ya level req reductionlu bow xbowu olan varmı dh kasıyorum suan. silah lazım. 43 oldum suan sacma geliyo ahdeki 1k dpsli silahlarvarken 90 dps bowlarla ile kasmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bahattin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 act2olmuyo nerede yanlış yapıyorum ? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar