Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

3 ay sonra dönüyorum huntera.

profil bu: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nestor-2309/hero/8350426

act 3 facerollemek için hangi slotlara neler alayım? 6-7m ile olur mu o iş? bi yardım pls.

ha bir de skill build verebilir misiniz. hiçbir fikrim yok. en son ekran dışından tentakul spamliyorduk da nörflenmis galba o.

toparladim baya, 2 ring ve 1 amulet kaldi crit chance/crit dmg/dex statli lazim. bir de dead man's legacy olsa guzel olur tabi.

follower olarak ne kullaniyorsunuz bu arada?
Sosyal ağlarda paylaş

Predator said:

bu nedir abi, çok merak ediyorum şu tip şeyler nereden kime düşüyor? en son üzerinde 1 milyar bid vardı sonra takip edemedim. yani bana 1200 dps üzeri normal, 1100 dps üzeri soketli bow/crossbow bile düşmedi.

Dex olsa 1.5 billion

2.socket olsa 2billion

Adi manticore olsa %1 blizzard hisse senedi
Sosyal ağlarda paylaş

Predator said:

Olay o kadar basit değil işte. Evet her zaman bir ihtimal var o çok küçük şansın tutmasının ama burda insan tarafından yaratılmış yapay bir olasılık sistemi var doğal bir sistem yok. Bunun sonucu olarak blizzard tarafından manipüle edilebiliyor ya da oyuncu tarafından exploit edilebiliyor. En basit örnek olarak oyun başında daha 700-800 dps bulmak bize lüks gelirken ah de sayfalarca 1k+ dps soketli bowların dolaşmasıydı. Sonra ortaya çıktı ki act 4 teki unique ghost moblardan bu tür silahlar fazla derecede düşüyormuş ve act4'ü geçtim act 2 yi farmalayabilen sayılı adam varken millet bu mobları kese kese köşeyi döndü ( dh spike trap ile çok rahat kesiliyordu bunlar). Sonra nerflendi ama o nerf gelene kadar adamlar o bowların tanesini 2-3m'ye sattı ki milyonun 30-40 liradan döndüğü zamanlardı. Benim burda merak ettiğim bu tip birşeyi hisseden var mı ha bilen adamda paylaşmaz muhtemelen dfg Nasıl ihtimallerden konuşuyorsak aynı şekilde bu tip yüksek dps silahlar belki atıyorum act2 de saçma sapan kimsenin aklına gelmeyen bir yerden bir bug sonucu fazla fazla düşüyordur.

http://i.imgur.com/YWpvK.gif
Sosyal ağlarda paylaş

Az önce karşılaştığım manzara dfg yaşadığım şey de aynen yukardaki gibi :

Baya hızlı tepki verdim ama yemedi muhtemelen bot vardır üzerinde, çünkü 20 milyona bile konduğunu gördüm aynı hızla gitmişti. Zaten ss yide "Item is no longer available" yazdıktan sonra aldım. Ama bu sefer bi an alıcam diye inandım dfg

Edit : lol bu da şimdi geldi(yine alamadım tabi ki bu sefer 1/10 saniyede tepki verdim ama lol bot >>>> ) . natalya şunları görse kemikleri sızlardı

400k natalya's reflection

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Indifference-2656/hero/7890616

Act 3 farmlamak hızlı oluyor ama arada bazı moblardan oneshot yemekten gına geldi. Bariz all-res ve vitality arttırmam lazım dpsi biraz düşürüp. MFyi de aşağı yukarı aynı tutmak istiyorum çok yok gerçi. 100m civarı gold var neleri upgrade etmek lazım bir yardım lütfen.

Build'e de yorum yaparsanız sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...