Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 böyle bir saçmalık yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ayyy ne guzel biseymis o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 o nasıl bir şey öyle ya 70 70 2 gem koysan, archery'den de %45. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 oha abi o ne ya patch öncesi bana da düştü manticore 500 vuruyordu o da manticore benim ki de manticore yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ZaugnaKhaldun said: o nasıl bir şey öyle ya 70 70 2 gem koysan, archery'den de %45. of. o silaha en az 2x90 koymayanı döverler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Manticore O.o O nasıl bir droptur ya daha ilk günden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 ZaugnaKhaldun said: 1.0.4 ile en iyi buildler ne oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Predator said: Manticore O.o O nasıl bir droptur ya daha ilk günden Yalniz off-hand quiver da yeni mallardan. Ya dehset sansli ya da bastirdi parayi aldi. Ben daha ilk gunden boylesine denk gelmez diyor ve oyumu 2. secenege veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Zaten o gearın parayla satın alındığı kesinde düşene nerden düşüyor hemen ilk günden dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2012 Hala magicfind 250'yi aştıktan sonra sıfırlanıyormu? Yoksa fixledilermi? Söylemeden geçemeyeceğim: Selamisahin said: Predator said: Manticore O.o O nasıl bir droptur ya daha ilk günden Yalniz off-hand quiver da yeni mallardan. Ya dehset sansli ya da bastirdi parayi aldi. Ben daha ilk gunden boylesine denk gelmez diyor ve oyumu 2. secenege veriyorum. 40 yıllık ah ciyim böyle itemler görmedim. Bence edit basmışlar. Athene'da bile daha regular itemler vardı yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2012 Paranın gücü sadece ya klasik rmahtan toplamış adam işte itemlarda bir sorun yok yani etraf bunlarla dolu. Ama bow cidden uçuk derecede iyi rmaha falan biri heyecan yapıp 250 dolara koyduysa kapmıştır adam. Sadece bow-quiver değil bu arada adamın üstünde yeni natalya seti var 3 parça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Egor-2208/hero/17113771 napmış lan bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 abi yeni setlerin çoğu stat fixed yüksek zaten, eskisi gibi random çöp değil. mesela IK helm 397–457 Armor +10-12% Life Critical Hit Chance Increased by 5.0-6.0% Reduces damage from melee attacks by 5-6%. One of 2 Magic Properties (varies) +170-200 Strength +90-100 Strength +2 Random Magic Properties Empty Socket en kötü ihtimalle %10 lifei %5 crit, %5 melee dmg reduction, 90 str ve socket garanti. üstüne 2 de random prop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 adam bildigin parali noob (fin'in verdigi linkteki adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 ya öyle adamların skillcap çok düşük oluyor diablo3turk mu ne varmış best dh dps diye streamde gördüm adam türk falan böyle craft yaptı biraz bitirdi act3 girdi o kadar kötü oynuyorki keşke hep craft yapsa dedim kapadım sf müzikte çok kötüydü zaten eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 lvl: 51 sol: hungering arrow sağ: chakram 1: caltrops 2: vault 3: fan of knives 4: elemental arrow (pasifleri hatırlamıyorum bile) bu "deneysel" build ile nightmare'de diablo'ya kadar geldim. buildin oynaması çok zevkli ve dev boss'lar haricinde hiç yatmadan güle oynaya gidebiliyorum: yere tuzak atarak uzaklaş, uzaktan ver chakramı ortalığı karıştırsın, ver hungering arrow'u ikişer-üçer geriden gelenleri de vursun, hasbelkader yakına yaklaşanları fan ile indir, boss olursa uzaktan elemental spamle stayla... geçenlerde bi rakanoth deli etti beni, baktım böyle olmuyo bir sürü başka build denedim, sonra denediklerimi sevmeyip/alışamayıp, yine buna dönüp animasyonlarına bakarak filan kıtır kıtır kestim kendisini. fakat şimdi diablo chakramla caltropsla filan olmıycak galiba. soru şu: buildim çok mu acayip? hiç olacak gibi değil mi yani? fazla bakmadım ama baktığım kadarıyla chakram'dan medet uman hiç yok. halbuki ben hastasıyım twin chakramın :/ olmayacaksa da yanıma birilerini alıp diaboyu kestikten sonra hell'e aynen devam mı ediym yoxa bu buildden hell'de cacık olmaz mı? ya da mesela rakanoth'u bu salak buildle kesen muhteşem kabiliyet diablo'yu da keser mi? :P bi uzman görüşü aliym pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 chakram değilde şöyle okkalı bi terlik olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 chakram'da uçuşan bıçakları terlik olarak düşünelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 3 farklı hatret harcayan AoE skill olması biraz tuhaf aslında, sadece ball lightning'li elemental arrow herşeye yetiyor. Yanına başka birşey almana gerek kalmıyor. Chakramı seviyorsan, sadece onla ilerliyebiliyorsan gerisine gerek yok. Yok chakram herşeye yetmiyor diyorsan belkide insanlar o sebeple onu almıyordur. 3 tane AOE alınca alman gereken diğer skilleri alamıyorsun çünkü. Pet olarak yanına bat almadan oynamak baya yavaşlatıyor hunterı. Aynı şekilde Preparation olmayan buildlerde baya bir hız kaybettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Ya 60 kadar eğlene eğlene gidersin sonrasın 3 buildan birini seçmek lazım.1 ri defans 2 si offensive build tabi gearında bunu belirlemende yardımcı olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 fan of knives yerine yeni bufflanan rain of vengeance mı alsam mesela? hatred harcamıyo galiba o? 30 sn cooldown'ı var ama idare ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2012 multishot - fire at will al rahat et derim ben. sadece o ve smoke screen olsa zaten infernoya kadar rahat gelirsin sanırım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 single target / aoe en çok vuran skill ne şu an nerf buff olaylarına bakmadım pek multi kullanıyorum aoe içinde single bala cluster mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 impale - chemical burn kullanıyorum ben bu aralar, 2-3 vuruşta elitleri eritiyo critlerse. memnunum şu an sıkılana yada daha iyi bir şey çıkana kadar devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 aoe cluster sanırım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar