Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Hala magicfind 250'yi aştıktan sonra sıfırlanıyormu? Yoksa fixledilermi?

Söylemeden geçemeyeceğim:
Selamisahin said:

Predator said:

Manticore O.o

O nasıl bir droptur ya daha ilk günden

Yalniz off-hand quiver da yeni mallardan. Ya dehset sansli ya da bastirdi parayi aldi. Ben daha ilk gunden boylesine denk gelmez diyor ve oyumu 2. secenege veriyorum.

40 yıllık ah ciyim böyle itemler görmedim. Bence edit basmışlar. Athene'da bile daha regular itemler vardı yahu...
Sosyal ağlarda paylaş

abi yeni setlerin çoğu stat fixed yüksek zaten, eskisi gibi random çöp değil.

mesela IK helm

397–457
Armor
+10-12% Life
Critical Hit Chance Increased by 5.0-6.0%
Reduces damage from melee attacks by 5-6%.
One of 2 Magic Properties (varies)
+170-200 Strength
+90-100 Strength
+2 Random Magic Properties
Empty Socket

en kötü ihtimalle %10 lifei %5 crit, %5 melee dmg reduction, 90 str ve socket garanti. üstüne 2 de random prop.
Sosyal ağlarda paylaş

lvl: 51
sol: hungering arrow
sağ: chakram
1: caltrops
2: vault
3: fan of knives
4: elemental arrow
(pasifleri hatırlamıyorum bile)

bu "deneysel" build ile nightmare'de diablo'ya kadar geldim. buildin oynaması çok zevkli ve dev boss'lar haricinde hiç yatmadan güle oynaya gidebiliyorum: yere tuzak atarak uzaklaş, uzaktan ver chakramı ortalığı karıştırsın, ver hungering arrow'u ikişer-üçer geriden gelenleri de vursun, hasbelkader yakına yaklaşanları fan ile indir, boss olursa uzaktan elemental spamle stayla... geçenlerde bi rakanoth deli etti beni, baktım böyle olmuyo bir sürü başka build denedim, sonra denediklerimi sevmeyip/alışamayıp, yine buna dönüp animasyonlarına bakarak filan kıtır kıtır kestim kendisini. fakat şimdi diablo chakramla caltropsla filan olmıycak galiba.

soru şu:
buildim çok mu acayip? hiç olacak gibi değil mi yani? fazla bakmadım ama baktığım kadarıyla chakram'dan medet uman hiç yok. halbuki ben hastasıyım twin chakramın :/
olmayacaksa da yanıma birilerini alıp diaboyu kestikten sonra hell'e aynen devam mı ediym yoxa bu buildden hell'de cacık olmaz mı?
ya da mesela rakanoth'u bu salak buildle kesen muhteşem kabiliyet diablo'yu da keser mi?
:P

bi uzman görüşü aliym pls.
Sosyal ağlarda paylaş

3 farklı hatret harcayan AoE skill olması biraz tuhaf aslında, sadece ball lightning'li elemental arrow herşeye yetiyor. Yanına başka birşey almana gerek kalmıyor. Chakramı seviyorsan, sadece onla ilerliyebiliyorsan gerisine gerek yok.

Yok chakram herşeye yetmiyor diyorsan belkide insanlar o sebeple onu almıyordur. 3 tane AOE alınca alman gereken diğer skilleri alamıyorsun çünkü.

Pet olarak yanına bat almadan oynamak baya yavaşlatıyor hunterı. Aynı şekilde Preparation olmayan buildlerde baya bir hız kaybettiriyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...