Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Belial 1 numarali cockblocker, 2 numara ghorm mudur nedir osurup duran dallama kesilmiyo en son bufflardan sonra, Act 4 de de vardi 1-2 boss ama onlari nerflediler son durumlarini bilmiyorum.

Belial icin en kolay yol bi melee char bulmak cok rahat kesiyolar. İlerde 100k dps yapinca tek denersiniz yoksa zorluyo baya.
Mesaj tarihi:
ss'li 90 k dps ile kestim ben beliali solo. SS'i 12 disiplin verene getirin. Disiplini idareli kullana kullana kesebiliriniz. Düz ataklarından kaçmak için vault, üfürme ve arcane den kaçmak için ss.
Mesaj tarihi:
Sam said:

rakanoth durdurmuştu beni de en son, bıraktım sonra oyunu heh. act4 için katılacak kimseyi bulamayınca olmadı solo.

rakanothun addleri nerflediler 1 shot cekmiyorlar artik. Sonra izuali da nerflediler.
Mesaj tarihi:
Meov said:

abi dhların dpslerine bakıyorumda böyle 100+ k flm siz wizardlardan ne kadar daha efektifsiniz len? ^^

durup tek kaynaktan hasar vermek dh
wizard çok daha düşük karakter ekranı dmgıyla bliz+hydra üstüne mm spamlayarak o dpsi yakalıyor
Mesaj tarihi:
Inferno act 2 basinda Belial, Lord of Lies'in huzuruna ilk ciktigimiz bolumde takildim. Ustumde hala lvl54-51 itemlar var. Nasil buraya geldim ben de bilmiyorum :)
Ahden item alacak para yok. Act 1 den tekrar baslayip farmlamayi da yemiyor. Zaten iyi itemlar milyondan basliyor. Ustelik dusurduklerim de cok seyrek satiliyor. 1-2k ya koyuyorum bidleyen yok.
Publick mi yapsam napsam?
Mesaj tarihi:
Regalya said:

cirt dmg+soket+max dicip için alıyorlardır heralde 2x

Aynen oyle oluyo extra %25 crit dmg ve %10 crit felan geliyo ama 2 tane dogru duzgun 1h cross bow bulmak zor baya. normal sartlar altinda 2x1000 dps 1h cross bow> 1000 dpsli 2h crossbow > 2x 990 dpsli 1h cross bow olarak dusumek pek yanlis olmuyo.
Mesaj tarihi:
hunty said:

Inferno act 2 basinda Belial, Lord of Lies'in huzuruna ilk ciktigimiz bolumde takildim. Ustumde hala lvl54-51 itemlar var. Nasil buraya geldim ben de bilmiyorum :)
Ahden item alacak para yok. Act 1 den tekrar baslayip farmlamayi da yemiyor. Zaten iyi itemlar milyondan basliyor. Ustelik dusurduklerim de cok seyrek satiliyor. 1-2k ya koyuyorum bidleyen yok.
Publick mi yapsam napsam?

DH hala OP :D abi act1 dön işte public de gayet güzel item düşüyor örn: Osie adam act1 den düşürdükleriyle zengin oldu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...