Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Belial 1 numarali cockblocker, 2 numara ghorm mudur nedir osurup duran dallama kesilmiyo en son bufflardan sonra, Act 4 de de vardi 1-2 boss ama onlari nerflediler son durumlarini bilmiyorum.

Belial icin en kolay yol bi melee char bulmak cok rahat kesiyolar. İlerde 100k dps yapinca tek denersiniz yoksa zorluyo baya.
Sosyal ağlarda paylaş

Inferno act 2 basinda Belial, Lord of Lies'in huzuruna ilk ciktigimiz bolumde takildim. Ustumde hala lvl54-51 itemlar var. Nasil buraya geldim ben de bilmiyorum :)
Ahden item alacak para yok. Act 1 den tekrar baslayip farmlamayi da yemiyor. Zaten iyi itemlar milyondan basliyor. Ustelik dusurduklerim de cok seyrek satiliyor. 1-2k ya koyuyorum bidleyen yok.
Publick mi yapsam napsam?
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

cirt dmg+soket+max dicip için alıyorlardır heralde 2x

Aynen oyle oluyo extra %25 crit dmg ve %10 crit felan geliyo ama 2 tane dogru duzgun 1h cross bow bulmak zor baya. normal sartlar altinda 2x1000 dps 1h cross bow> 1000 dpsli 2h crossbow > 2x 990 dpsli 1h cross bow olarak dusumek pek yanlis olmuyo.
Sosyal ağlarda paylaş

hunty said:

Inferno act 2 basinda Belial, Lord of Lies'in huzuruna ilk ciktigimiz bolumde takildim. Ustumde hala lvl54-51 itemlar var. Nasil buraya geldim ben de bilmiyorum :)
Ahden item alacak para yok. Act 1 den tekrar baslayip farmlamayi da yemiyor. Zaten iyi itemlar milyondan basliyor. Ustelik dusurduklerim de cok seyrek satiliyor. 1-2k ya koyuyorum bidleyen yok.
Publick mi yapsam napsam?

DH hala OP :D abi act1 dön işte public de gayet güzel item düşüyor örn: Osie adam act1 den düşürdükleriyle zengin oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...