Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Statları bu hale getirdim farm kasıyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 beliale kahveden adam cagırdım kesemeyince. her vurusu ölüm vurusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Belial 1 numarali cockblocker, 2 numara ghorm mudur nedir osurup duran dallama kesilmiyo en son bufflardan sonra, Act 4 de de vardi 1-2 boss ama onlari nerflediler son durumlarini bilmiyorum. Belial icin en kolay yol bi melee char bulmak cok rahat kesiyolar. İlerde 100k dps yapinca tek denersiniz yoksa zorluyo baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ss'li 90 k dps ile kestim ben beliali solo. SS'i 12 disiplin verene getirin. Disiplini idareli kullana kullana kesebiliriniz. Düz ataklarından kaçmak için vault, üfürme ve arcane den kaçmak için ss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 rakanoth durdurmuştu beni de en son, bıraktım sonra oyunu heh. act4 için katılacak kimseyi bulamayınca olmadı solo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Sam said: rakanoth durdurmuştu beni de en son, bıraktım sonra oyunu heh. act4 için katılacak kimseyi bulamayınca olmadı solo. rakanothun addleri nerflediler 1 shot cekmiyorlar artik. Sonra izuali da nerflediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Benim durum şu. Act 2 cok rahat ama act 3 de cok ölüyorum resistler ve hp az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 benim de resistler yetiyor dps az geliyor act 3e ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 abi dhların dpslerine bakıyorumda böyle 100+ k flm siz wizardlardan ne kadar daha efektifsiniz len? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 O ss diye bi skillimiz var onun la öyle. benim normal dps 57k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 hep dh itemı düşüyor oda var şimdi. bizim hiç massive damage yapan skillerimiz yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 http://img210.imageshack.us/img210/8076/screenshot024ji.jpg Var mı benden daha yüksek dpsli dh :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 az üstte 77k var dfgdfg sslidir muhtemel ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 benim 220k kardeş sen biraz tinermişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Meov said: abi dhların dpslerine bakıyorumda böyle 100+ k flm siz wizardlardan ne kadar daha efektifsiniz len? ^^ durup tek kaynaktan hasar vermek dh wizard çok daha düşük karakter ekranı dmgıyla bliz+hydra üstüne mm spamlayarak o dpsi yakalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Hannibal44 said: Var mı benden daha yüksek dpsli dh :D ? Ulan Infernoyu 10 kere bitirir o karakter be :s abowww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Inferno act 2 basinda Belial, Lord of Lies'in huzuruna ilk ciktigimiz bolumde takildim. Ustumde hala lvl54-51 itemlar var. Nasil buraya geldim ben de bilmiyorum :) Ahden item alacak para yok. Act 1 den tekrar baslayip farmlamayi da yemiyor. Zaten iyi itemlar milyondan basliyor. Ustelik dusurduklerim de cok seyrek satiliyor. 1-2k ya koyuyorum bidleyen yok. Publick mi yapsam napsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 2h xbow, bowdan daha mı iyi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 cirt dmg+soket+max dicip için alıyorlardır heralde 2x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bende bow var 950 dps, 46 crit dmg + %70 socket ile, hani 1000 dps civarına çıkacak olsam neye upgrade etmeliyim bilemedim o yüzden soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 düz hesapla 33% critten sonra xbow>bow oluyor. sharpshooter kullanıyorsan yine muhtemelen xbow daha iyi olur fazla critliyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bir de ben yavaş silahı tercih ediyorum o da ayrı bir neden crossbowun iyi olmasında. bi vuruşta öldürmek varken tercih etmem açıkçası hızlı ama az vuran silahı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Regalya said: cirt dmg+soket+max dicip için alıyorlardır heralde 2x Aynen oyle oluyo extra %25 crit dmg ve %10 crit felan geliyo ama 2 tane dogru duzgun 1h cross bow bulmak zor baya. normal sartlar altinda 2x1000 dps 1h cross bow> 1000 dpsli 2h crossbow > 2x 990 dpsli 1h cross bow olarak dusumek pek yanlis olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 hunty said: Inferno act 2 basinda Belial, Lord of Lies'in huzuruna ilk ciktigimiz bolumde takildim. Ustumde hala lvl54-51 itemlar var. Nasil buraya geldim ben de bilmiyorum :) Ahden item alacak para yok. Act 1 den tekrar baslayip farmlamayi da yemiyor. Zaten iyi itemlar milyondan basliyor. Ustelik dusurduklerim de cok seyrek satiliyor. 1-2k ya koyuyorum bidleyen yok. Publick mi yapsam napsam? DH hala OP :D abi act1 dön işte public de gayet güzel item düşüyor örn: Osie adam act1 den düşürdükleriyle zengin oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar