Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

traplar fena eğlenceli :) ben de solo o şekilde oynuyorum. build farklı biraz sadece. jagged spikes alıyorum, bir de stun yapan rain of vengeance. fast eliteleri öbür türlü kesmek işkence oluyor. benim buildde stundan çıkamıyorlar. shielding+reflectlere bir çare bulabilmiş değilim, gloom+shadow power varken bile ölüyorum trap buildde oynarken :/
ama gayet eğlenceli oldu, NT spamlayıp durmaktan baymıştım iyi ki nerflendi ias :) 10 tane trap koyup elite çekip üstüne stun vurup bir de diplerinde venomlu smoke screen basmak paha biçilmez.
trap build oynayacaklara tavsiye, ahde 50kya falan %10 jagged spike damage ve +10 max discipline veren chestler mevcut 3 4 tane. tükenmeden alın :P ya da 1 2me yüksek statlı yine jagged spike ve +max discipline verenler var (onları alsanız daha iyi 3 tanesini ben koydum asdads)
Sosyal ağlarda paylaş

destur said:

hmm anlaşıldı /bekliyordum zaten resistlere birinin lâf edeceğini :) /biraz daha para kazanak itemleri yenileyek o zaman

1 smoke screen ve prepration olmazsa olmaz.
2 Enchentres alman gerekiyo senin yanina, en iyi follower, knockback ve attack speed ustune birde projectile reflect atiyo arasira. Üstüne 100-200k ya 5k dps cikartiyor

Bunlari yaparsan act 1 cok rahat yaparsin, act 2 icin az biraz resist karsan rahat edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...