Regalya Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 reflectin ilacı scatterli spike trap at yere bas ss i oh mis 110k dps le 250k critlio teki 3lü 750k çakıyom dmg yemeden yanlız reflect olduğunu farketmezsem direk tek yiyorum full hpden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Bazen reflect oluyor bazen olmuyor trap tam çözemedim neye göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Trap güzel de Scatter dışında long fuse almayı düşünüyorum. Dar alanlarda yanyana koyuyor, 1i patlıyor genelde kalan 2si patlamıyor. Geniş alanlarda da sürekli etrafında kitelamak lazım yoksa patlamıyor. Akşam Cluster arrow deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Bende problem yok patır patır patlıyor açık alandada strafe atarken koyuyorum boylu boyunca diziyor mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Biraz alışınca süper keyifli 3lü set :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mini gösteri yapayım hemen Şansıma moblarda aşırı kolay bi gruplama çıktılar hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 lyndonun eline cold damge bow verip 3 lü attırmayı alsana snare sorunu kalmasın hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathdream Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 traplar fena eğlenceli :) ben de solo o şekilde oynuyorum. build farklı biraz sadece. jagged spikes alıyorum, bir de stun yapan rain of vengeance. fast eliteleri öbür türlü kesmek işkence oluyor. benim buildde stundan çıkamıyorlar. shielding+reflectlere bir çare bulabilmiş değilim, gloom+shadow power varken bile ölüyorum trap buildde oynarken :/ ama gayet eğlenceli oldu, NT spamlayıp durmaktan baymıştım iyi ki nerflendi ias :) 10 tane trap koyup elite çekip üstüne stun vurup bir de diplerinde venomlu smoke screen basmak paha biçilmez. trap build oynayacaklara tavsiye, ahde 50kya falan %10 jagged spike damage ve +10 max discipline veren chestler mevcut 3 4 tane. tükenmeden alın :P ya da 1 2me yüksek statlı yine jagged spike ve +max discipline verenler var (onları alsanız daha iyi 3 tanesini ben koydum asdads) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben ne zaman trap denediysem ya shielding ya invul geldi direkt, sonra da bir daha dokunmadım heh. çoooook fazla hatred istiyor o dmg için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 caltrop/jagged spike> spike trap bosuna kendinizi yoruyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 bizdeki son durum bu ama akt 1 de bile nalları dikiyorum eksiğimiz kabiliyetsizlik mi :) yapanlar yapıyor yoksa başka şeyler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 critical hit damagını arttır biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 26 resist ne abi. tamam DH için dps ön planda da, gidip düz moblardan bile tek yersen olmaz bu iş. o dpsle çok rahat kasarsın azcık resist olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 spike trap bariz daha iyi yerleştirmeyi biliyosan eger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 hmm anlaşıldı /bekliyordum zaten resistlere birinin lâf edeceğini :) /biraz daha para kazanak itemleri yenileyek o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 50k damagele act1 rahat farmlanıyor, öyle diyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 destur said: hmm anlaşıldı /bekliyordum zaten resistlere birinin lâf edeceğini :) /biraz daha para kazanak itemleri yenileyek o zaman 1 smoke screen ve prepration olmazsa olmaz. 2 Enchentres alman gerekiyo senin yanina, en iyi follower, knockback ve attack speed ustune birde projectile reflect atiyo arasira. Üstüne 100-200k ya 5k dps cikartiyor Bunlari yaparsan act 1 cok rahat yaparsin, act 2 icin az biraz resist karsan rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ench mi aliyosunuz siz ben templarla yapıyodum ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Bende templar aliyorum ama elemanın tek görevi mf li shield giymek :) Mal mal geziyo yanimda, bi mf vermekten baska bi ise yaramiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 biz yanımıza o pala bıyıklıyı alıyorduk 3700 dps vardı ama cok kişi o bacıyı tavsiye ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Scoundrelin ustune tanimam. Ben kitelarim o şişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben enchantress bacımızı butun charlarda bu sekilde kullanıyorum; http://i.imgur.com/jk3s3.jpg temelde vitality + magic find stackliyorum cok daha pahalı olmayacak bir fiyata. hem kolay kolay olmuyor (ne kadar cok ayakta olursa o kadar cok utility..) + %17'de mf veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ben hatred regen ve daha çok mf için templar kullanıyorum, 292 mf var followerla birlikte bende templar sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 tempların kaf mf veriyor merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 giydirdiğin eşyalara bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar