Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
reflectin ilacı scatterli spike trap at yere bas ss i oh mis
110k dps le 250k critlio teki 3lü 750k çakıyom dmg yemeden yanlız reflect olduğunu farketmezsem direk tek yiyorum full hpden :D
Mesaj tarihi:
Trap güzel de Scatter dışında long fuse almayı düşünüyorum.

Dar alanlarda yanyana koyuyor, 1i patlıyor genelde kalan 2si patlamıyor.

Geniş alanlarda da sürekli etrafında kitelamak lazım yoksa patlamıyor.

Akşam Cluster arrow deneyeceğim.
Mesaj tarihi:
traplar fena eğlenceli :) ben de solo o şekilde oynuyorum. build farklı biraz sadece. jagged spikes alıyorum, bir de stun yapan rain of vengeance. fast eliteleri öbür türlü kesmek işkence oluyor. benim buildde stundan çıkamıyorlar. shielding+reflectlere bir çare bulabilmiş değilim, gloom+shadow power varken bile ölüyorum trap buildde oynarken :/
ama gayet eğlenceli oldu, NT spamlayıp durmaktan baymıştım iyi ki nerflendi ias :) 10 tane trap koyup elite çekip üstüne stun vurup bir de diplerinde venomlu smoke screen basmak paha biçilmez.
trap build oynayacaklara tavsiye, ahde 50kya falan %10 jagged spike damage ve +10 max discipline veren chestler mevcut 3 4 tane. tükenmeden alın :P ya da 1 2me yüksek statlı yine jagged spike ve +max discipline verenler var (onları alsanız daha iyi 3 tanesini ben koydum asdads)
Mesaj tarihi:
destur said:

hmm anlaşıldı /bekliyordum zaten resistlere birinin lâf edeceğini :) /biraz daha para kazanak itemleri yenileyek o zaman

1 smoke screen ve prepration olmazsa olmaz.
2 Enchentres alman gerekiyo senin yanina, en iyi follower, knockback ve attack speed ustune birde projectile reflect atiyo arasira. Üstüne 100-200k ya 5k dps cikartiyor

Bunlari yaparsan act 1 cok rahat yaparsin, act 2 icin az biraz resist karsan rahat edersin.
Mesaj tarihi:
ben enchantress bacımızı butun charlarda bu sekilde kullanıyorum;

http://i.imgur.com/jk3s3.jpg

temelde vitality + magic find stackliyorum cok daha pahalı olmayacak bir fiyata. hem kolay kolay olmuyor (ne kadar cok ayakta olursa o kadar cok utility..) + %17'de mf veriyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...