Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Şimdi yeni patch geldi hoşgeldi. Tek 60 karakterim DH olduğu için mecburen loot olayını meraktan bir süre DH ile devam edeceğim.

Inferno biraz nerf yediği için artık tek atmalar azalmış gibi.

Sorum şu şekilde olacak ;

HP ve All Res ne düzeyde yapmalıyım ?

Malum patch öncesi herkes tek attığı için 10k Hp ve nerdeyse 0 All res. vardı.Ne kadar nerf gelirse gelsin bu halde de sürekli tek atarlar gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Mobların dmg reduction yuzunden All resist cidden baya farketmeye başlamış yav yani tek atanlar artık %40a falan indiriyor.
Bu arada bakın bakem şu statlara neyi azalt neyi çoğalt bişiler yazın tavsiyelerde bulunun. DPS SSli halim evet utanıyorum ama ne yapayım eldeki itemlarla ancak bu kadar :P

Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Mobların dmg reduction yuzunden All resist cidden baya farketmeye başlamış yav yani tek atanlar artık %40a falan indiriyor.
Bu arada bakın bakem şu statlara neyi azalt neyi çoğalt bişiler yazın tavsiyelerde bulunun. DPS SSli halim evet utanıyorum ama ne yapayım eldeki itemlarla ancak bu kadar :P

Sosyal ağlarda paylaş

1.0.3'den önce movement speedsiz range'lere ne yapıyordun? bilmiyorum movement speedsiz dh nasıl olur ne kadar efektif olur ama demekki oynayanı var.

ayrıca ben crit chance degil crit damage yazdim ilk postta.

ben alısmısım %25 movement speed cookie cutter dh oynamaya, simdi %12 fln oldukca yavas geliyor ama, duruma gore belki dusurecegim biraz.
Sosyal ağlarda paylaş

_ILuVaTaR_ said:

ZaugnaKhaldun said:

Frost Arrow, invul packlerde direkt çöpe gidiyor diyorlar; öyle bir sıkıntı var, o olmasa gayet iyi bence, cull of the weak pasifi bile düşünülebilir (neyin yerine gerçi sdf)

Ball Lightning kötü bence,

Multi Shot diyenler var, ona ne dersiniz?

multi shot'ı ben hiç bırakmadım zaten kullanmayı, multi shot+ nt kullanıyordum.

act 3'te falan multishot sayesinde ranged moblara tek atıyorsunuz, böylece daha az ölüyorsunuz.

Multishot candır. 20 hatred'a düşüren rune'ı aldığınızda 7-8 tane arka arkaya atabiliyorsunuz. Inferno'da dahi önünüzde hiçbirşey kalmıyor 7-8 multi ile.
Sosyal ağlarda paylaş

Hungeringi neyle kullanıyorsunuz fire hedeli bleed yaopan rune mu?
Cull the weak mi steady aim mi karar veremiyorum açıkcası.

SS
Caltrops
Preparation
Elemental Arrow
Normalde takla atıp kaçma vardı ama artık Traps veya multi olacak gibi
Hungering Arrow

SS, Archery, Cull the weak (veya steady aim emin olamıyorum işte)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...