ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 abi build ne o zaman senin, merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Şimdi yeni patch geldi hoşgeldi. Tek 60 karakterim DH olduğu için mecburen loot olayını meraktan bir süre DH ile devam edeceğim. Inferno biraz nerf yediği için artık tek atmalar azalmış gibi. Sorum şu şekilde olacak ; HP ve All Res ne düzeyde yapmalıyım ? Malum patch öncesi herkes tek attığı için 10k Hp ve nerdeyse 0 All res. vardı.Ne kadar nerf gelirse gelsin bu halde de sürekli tek atarlar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Mobların dmg reduction yuzunden All resist cidden baya farketmeye başlamış yav yani tek atanlar artık %40a falan indiriyor. Bu arada bakın bakem şu statlara neyi azalt neyi çoğalt bişiler yazın tavsiyelerde bulunun. DPS SSli halim evet utanıyorum ama ne yapayım eldeki itemlarla ancak bu kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 movement speed + crit hit damage ilk gözüme çarpanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Kaç olmasını tavsiye edersiniz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Movement speed bot tan başka nerde var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 don neck bracer chest. Eskisi kadar şart değil gibime geldi ama 35k civarı hp 500 res olsa çoğu range ataktan 3-4 hit alınır gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Absolut said: Mobların dmg reduction yuzunden All resist cidden baya farketmeye başlamış yav yani tek atanlar artık %40a falan indiriyor. Bu arada bakın bakem şu statlara neyi azalt neyi çoğalt bişiler yazın tavsiyelerde bulunun. DPS SSli halim evet utanıyorum ama ne yapayım eldeki itemlarla ancak bu kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Bana kalırsa move speed lazım degil DH ye zaten trapimiz var ben 0 la oynuyorum cok memnunum. Ss yüzündende crit chance ok kadar mühim degil crit dmg increase ve attack speed üstüne git. yanında crit chance olursa tabi daha iyi olur. Bide olabildigince yüksek dex tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 1.0.3'den önce movement speedsiz range'lere ne yapıyordun? bilmiyorum movement speedsiz dh nasıl olur ne kadar efektif olur ama demekki oynayanı var. ayrıca ben crit chance degil crit damage yazdim ilk postta. ben alısmısım %25 movement speed cookie cutter dh oynamaya, simdi %12 fln oldukca yavas geliyor ama, duruma gore belki dusurecegim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Agırlık dex, crit dmg ve IAS yani. Crit % kaç olsun peki yani onu mesela %50ye mi çekeyim veya 75%ye falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Bende 12 valla daha olsa takarım ama öncelik vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 o kadar crit % kasman zor. tercih meselesi crit şansı biraz %35-40 civarına getirip sharpshooterı değiştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 al benim böyle misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 _ILuVaTaR_ said: ZaugnaKhaldun said: Frost Arrow, invul packlerde direkt çöpe gidiyor diyorlar; öyle bir sıkıntı var, o olmasa gayet iyi bence, cull of the weak pasifi bile düşünülebilir (neyin yerine gerçi sdf) Ball Lightning kötü bence, Multi Shot diyenler var, ona ne dersiniz? multi shot'ı ben hiç bırakmadım zaten kullanmayı, multi shot+ nt kullanıyordum. act 3'te falan multishot sayesinde ranged moblara tek atıyorsunuz, böylece daha az ölüyorsunuz. Multishot candır. 20 hatred'a düşüren rune'ı aldığınızda 7-8 tane arka arkaya atabiliyorsunuz. Inferno'da dahi önünüzde hiçbirşey kalmıyor 7-8 multi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 E peki neyden kısıcaz SS Caltrops Preparation Elemental Arrow Rain of Vengeance Hungering Arrow var bende, Rain gidiyor anladığım kadarıyla multishota yer açmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Bende Caltrops yerine multishot var. Rain yerine yarasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 aynen, rain yerine multishot kullanıyordum ben. şimdi de impale/multishot gidiyorum oluru var gibi, elit olmayanları multishotla temizleyip elitleri impale ile avlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Hungeringi neyle kullanıyorsunuz fire hedeli bleed yaopan rune mu? Cull the weak mi steady aim mi karar veremiyorum açıkcası. SS Caltrops Preparation Elemental Arrow Normalde takla atıp kaçma vardı ama artık Traps veya multi olacak gibi Hungering Arrow SS, Archery, Cull the weak (veya steady aim emin olamıyorum işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 steady aim her türlü daha iyi de sharpshooterı sallayabilirsin. tentaclelarla yarma olayı kalmadı ss o kadar da iyi bir pasif değil biraz base crit yapınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 grevious woundlu impale alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Bence NT devam impale bi kere 25 hatred ve içinden geçmiyor bana çok saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Impale alırsan caltrops ya da bat alaazsın. Eğer NT ya da BL almazsan aoe yok champlere karşı. her türlü sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 ahah benim dps'teki düşüş: 0 <3 aklımı rapid fire deneyeceğim, sonuçları yazarım. impale depoyu bitiriyor hemen. lmao 30k repair. ağzına tükreyim bilizort. anlaşıldı act3 filan oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 aslında reduce impale cost 4 olan bir chest alıp batli impale denemek lazım. saçma sapan damagelar çıkacağını düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar