Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Blizzardın item üzerindeki ias değerleri 2ye bölmesi nedeniyle yavaştan elden çıkarmaya başladım mevcutları.

2 ringi zaten satmıştım
lacuni prowlersın yerine 185 dex 4 crit bracer aldım. Ama lacunideki movement speed bonusu da özleyeceğim sanırım.

andurials visage'a dokunmam

beckon saili de büyük ihtimalle 250 dexlik bir chestle değiştireceğim.

Bu arada ias bir silahınız varsa bekletmeden satın. Dpsi direk çöp olacak itemın.
Sosyal ağlarda paylaş

bowlar arasında ki farkı anlamıyorum dhde. monkta mis gibi 1h>all idi fakat

bunda öyle değil sanırım. bowu sallarsak handbow mu? 2hcross mu daha iyi?

misal elimizde handbow 950dps 1.60as var
birde 1kdps 1.10 2hcros var. bunlardan hangisi daha çok dmg verir?

atack speedden dolayı handbow daha iyi dmg verir diye düşünüyordum ama öyle değil sanırım. silah üzerinde 50dps fark olsada karaktere yansıyan daha fazla oluyor2hcrossta sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

bowlar arasında ki farkı anlamıyorum dhde. monkta mis gibi 1h>all idi fakat

bunda öyle değil sanırım. bowu sallarsak handbow mu? 2hcross mu daha iyi?

misal elimizde handbow 950dps 1.60as var
birde 1kdps 1.10 2hcros var. bunlardan hangisi daha çok dmg verir?

atack speedden dolayı handbow daha iyi dmg verir diye düşünüyordum ama öyle değil sanırım. silah üzerinde 50dps fark olsada karaktere yansıyan daha fazla oluyor2hcrossta sanırım

pasiften gelen bonuslarda önemli

Bow : %15 overall dmg
Xbow : %45 Crit Dmg
Hand XBow : %5 mi %15 mi ne crit chance
Sosyal ağlarda paylaş

o mantıkta da şöyle bi hata var, 2-3 kere vuracaksın ama sam'in dönüp 1 kere vurmasıyla aynı damageı vereceksin :p

Oce4n said:

hatalısın bence sam. kitelerken ne kadar fazla vurdun o kadar iyi işte. bende crossbow var bi tane vurana kadar yaratıklar geliyo dibime. halbuki bir 1hxbow olsa 2-3 tane vursam oh mis.
Sosyal ağlarda paylaş

Saniyede 3 kere vurup her vuruşta 50k vurmakla saniyede bir kere vurup 140-150k vurmak aynı şey ama ben ağır ağır ok attığımda rahatsız oluyorum, hızlı olmalı ya karakter hiç sevmiyorum o yüzden çok sıkıcı geliyor şu low levellar (meh yeni aldığım accdeki dh yi levellıyorum 10 level kastım 34-44 aşırı baydım mesela dede gibi ateş edio)

APS yüksek oldumu evet hatred çabuk boşalır ama aynı hızda doldurabilirsin çünkü yine hızlı ok atıcaksın
Sosyal ağlarda paylaş

O değilde ben şu goldlarımı Max MF ve decent dex gearlara harciyim diyorum bide 1.2k dps xbow alsam gidip pony falan farmlasam nasıl olur acaba, sadece packlerde değiştiriodum mf geari mf sette 11-17 mf arası her parça hepsi 20 olsa leziz olur gibi.
Siz olsanız ne kadar gold ayirirdiniz mf 20 dex XX tüm slotlara?
Sosyal ağlarda paylaş

dhde elemantal arrow hunger/bola dışında build kullanan var mı? bir karakterde 2 atak skilli harici hepsi mi işe yaramaz olur arkadaş

şu classı yaparlarken biraz özen gösterselermiş iyimiş evasive fire/grenade ile close range oynamak güzel olurdu ama tamamen boş skiller

alternatif build kullanıp başarılı olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

atak var da inferno mix/max'ın cılkının çıkarıldığı bir mekan olmaktan çıkmalı önce. tentakül atmaktan banal geldi bıraktım oyunu zaten. keyifsiz gameplay istesem f2p mmo dolu çok daha iyi grafikli. yama gelsin bakacağım rapid fire ile strafe iş görecek mi inferno öncesi gördüğü gibi.
Oce4n said:

hatalısın bence sam. kitelerken ne kadar fazla vurdun o kadar iyi işte. bende crossbow var bi tane vurana kadar yaratıklar geliyo dibime. halbuki bir 1hxbow olsa 2-3 tane vursam oh mis.

niye oh mis? seninle benim yöntemin tek farkı benim depo hızlı boşalmıyor.
Osie16 said:

APS yüksek oldumu evet hatred çabuk boşalır ama aynı hızda doldurabilirsin çünkü yine hızlı ok atıcaksın

hatred regenerator kullanmak zorunda kalıyorsanız o build direkt çöptür, atınız. bu kadar dps hesabı yapıp sonra oto atak ayarında birşey kullanmayı önermek bayağı düşündürücü. :p

actboss hariç hiçbir zaman depom boşalmıyor, boşalırsa zaten yarım milyon dps olsa ne yazar. hungering'le filan olacak işler değil bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...