Remus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 tomkat said: act 3 soul lasher act 4 corrupted angel, opressor bunlarin hepsinde ranged 1 shot ability var hadi lasherlari outrange ediyorum kite alani varsa ama corrupted angel packlar agzima siciyo naapmam lazim pony lvl.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Blizzardın item üzerindeki ias değerleri 2ye bölmesi nedeniyle yavaştan elden çıkarmaya başladım mevcutları. 2 ringi zaten satmıştım lacuni prowlersın yerine 185 dex 4 crit bracer aldım. Ama lacunideki movement speed bonusu da özleyeceğim sanırım. andurials visage'a dokunmam beckon saili de büyük ihtimalle 250 dexlik bir chestle değiştireceğim. Bu arada ias bir silahınız varsa bekletmeden satın. Dpsi direk çöp olacak itemın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bir de movement speedle ias azalınca oyun bildiğni ağır çekime döndü, bildiğin oyundan aldığın keyif azalıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 movement speed olmadan cekilmio hakketen ya class ne olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bowlar arasında ki farkı anlamıyorum dhde. monkta mis gibi 1h>all idi fakat bunda öyle değil sanırım. bowu sallarsak handbow mu? 2hcross mu daha iyi? misal elimizde handbow 950dps 1.60as var birde 1kdps 1.10 2hcros var. bunlardan hangisi daha çok dmg verir? atack speedden dolayı handbow daha iyi dmg verir diye düşünüyordum ama öyle değil sanırım. silah üzerinde 50dps fark olsada karaktere yansıyan daha fazla oluyor2hcrossta sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Soyle diyim 2 tane soketli 1H en iyi su anda ama hani 2 tane 1K'lık 1 handed alicagin 1 tane 1.2K lik 2 handed daha iyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Flassh said: bowlar arasında ki farkı anlamıyorum dhde. monkta mis gibi 1h>all idi fakat bunda öyle değil sanırım. bowu sallarsak handbow mu? 2hcross mu daha iyi? misal elimizde handbow 950dps 1.60as var birde 1kdps 1.10 2hcros var. bunlardan hangisi daha çok dmg verir? atack speedden dolayı handbow daha iyi dmg verir diye düşünüyordum ama öyle değil sanırım. silah üzerinde 50dps fark olsada karaktere yansıyan daha fazla oluyor2hcrossta sanırım pasiften gelen bonuslarda önemli Bow : %15 overall dmg Xbow : %45 Crit Dmg Hand XBow : %5 mi %15 mi ne crit chance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 1h xbow oyunun en kötü class-specific silahı. çok hızlı ateş etmek = depoyu çok hızlı boşaltmak = dps'in yerin dibine girmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 hatalısın bence sam. kitelerken ne kadar fazla vurdun o kadar iyi işte. bende crossbow var bi tane vurana kadar yaratıklar geliyo dibime. halbuki bir 1hxbow olsa 2-3 tane vursam oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 hand crossbowun güzelliği 2 tane iyi silahla 2h+quiver'dan daha fazla yararlı stat alınabilir. ama çok hızlı silahları ben de sevmiyorum, bir de 2 tane iyi silah bulacan da oho. 1 tane ortalama 2h crossbow gayet götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 o mantıkta da şöyle bi hata var, 2-3 kere vuracaksın ama sam'in dönüp 1 kere vurmasıyla aynı damageı vereceksin :p Oce4n said: hatalısın bence sam. kitelerken ne kadar fazla vurdun o kadar iyi işte. bende crossbow var bi tane vurana kadar yaratıklar geliyo dibime. halbuki bir 1hxbow olsa 2-3 tane vursam oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Saniyede 3 kere vurup her vuruşta 50k vurmakla saniyede bir kere vurup 140-150k vurmak aynı şey ama ben ağır ağır ok attığımda rahatsız oluyorum, hızlı olmalı ya karakter hiç sevmiyorum o yüzden çok sıkıcı geliyor şu low levellar (meh yeni aldığım accdeki dh yi levellıyorum 10 level kastım 34-44 aşırı baydım mesela dede gibi ateş edio) APS yüksek oldumu evet hatred çabuk boşalır ama aynı hızda doldurabilirsin çünkü yine hızlı ok atıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Şimdilik herkeste 124124 ais olduğu için 2h xbow'daki düşük hız dezavantaj yaratmasa da, ais nerfinden sonra pasif crit + gem slotlu 2x 1h ile crit buildi çok daha çekici olacaktır. Belki bow + %20 dml'yi geçemez ama şimdiki halinden daha iyi olacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Param yada itemim olsa kesinlikle 2x one handed xbow build kullanırdım.. Şöyle min 1k dps ve soketli falan 2 tane 1hand xbow demek sadece archeryden +20 crit chancedemek.. Meh diyorum çılgın atabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 24M e Dead man's aldım 0'ı çektim nerflerlerse üzülecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 24m nasil bir deadmane verdin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 http://i.imgur.com/ETJ4T.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 50 fazla dex için 20m fazla vermek :S , 90 küsür dexlisini 4m e gördüm bugün ele arrowda vardi discte vardı param yoktu alamadım. Güle güle kullan umarım nerf gelmez quiverlara çünkü parami DML lere yatirdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Benim üstüme upgrade kalmadı pek silah dışında napacam parayı 50 dexe yatıracam tabi. Ayrıca senin gördügün 17 attack speed degildir büyük olasılıkla 4m olanlar 13 14 attack speed oluyor max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 17 yda 18 di eminim çünkü 18-19-20 liklere focuslanmıştım. Para senin tabi bize bişi düşmezde competive olmayan bir oyunda 40 dex için 200lira fazla vermezdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 goldu ben parayla almıyorum 20m dedigine para vermedim sonuçta. 2-3günlük çıkan itemlardan gelen para o. Ayrıca competetive olmayan oyunda bu mantıkla parayı kefene koy götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 O değilde ben şu goldlarımı Max MF ve decent dex gearlara harciyim diyorum bide 1.2k dps xbow alsam gidip pony falan farmlasam nasıl olur acaba, sadece packlerde değiştiriodum mf geari mf sette 11-17 mf arası her parça hepsi 20 olsa leziz olur gibi. Siz olsanız ne kadar gold ayirirdiniz mf 20 dex XX tüm slotlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 dhde elemantal arrow hunger/bola dışında build kullanan var mı? bir karakterde 2 atak skilli harici hepsi mi işe yaramaz olur arkadaş şu classı yaparlarken biraz özen gösterselermiş iyimiş evasive fire/grenade ile close range oynamak güzel olurdu ama tamamen boş skiller alternatif build kullanıp başarılı olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 atak var da inferno mix/max'ın cılkının çıkarıldığı bir mekan olmaktan çıkmalı önce. tentakül atmaktan banal geldi bıraktım oyunu zaten. keyifsiz gameplay istesem f2p mmo dolu çok daha iyi grafikli. yama gelsin bakacağım rapid fire ile strafe iş görecek mi inferno öncesi gördüğü gibi. Oce4n said: hatalısın bence sam. kitelerken ne kadar fazla vurdun o kadar iyi işte. bende crossbow var bi tane vurana kadar yaratıklar geliyo dibime. halbuki bir 1hxbow olsa 2-3 tane vursam oh mis. niye oh mis? seninle benim yöntemin tek farkı benim depo hızlı boşalmıyor. Osie16 said: APS yüksek oldumu evet hatred çabuk boşalır ama aynı hızda doldurabilirsin çünkü yine hızlı ok atıcaksın hatred regenerator kullanmak zorunda kalıyorsanız o build direkt çöptür, atınız. bu kadar dps hesabı yapıp sonra oto atak ayarında birşey kullanmayı önermek bayağı düşündürücü. :p actboss hariç hiçbir zaman depom boşalmıyor, boşalırsa zaten yarım milyon dps olsa ne yazar. hungering'le filan olacak işler değil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Benim gear iyice saçmaladı. 190k dps var. Bundan sonraki her upgrade de yaklaşık 5+M'den başlıyor. Azmodan 5 NV farm runları 10-15 dk falan sürüyor eheh. Kararsızım geari toptan satıp bıraksam mı oyunu yoksa barb rerollesem mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar