Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

low level(39) legendary bot var dex/ias/rs veren inna leg var vit/dex/ias/socket legendary bracer var dex/ias/rs legendary cloak var dex/ias veren onların dısında eldiven yuzukler ve amulet de de dex/ias/crit damage arıycaz sanırım ama yazdıgım legendary kombinasyonları bis olanlar ve baya pahalılar ha bide andy's visage var ewt
Sosyal ağlarda paylaş

ias için düşük level legendary giyince çok dex kaybediyosun, denedim onu da hoşuma gitmedi. onun yerine 3 parça natalya giydim dex/crit veriyo baya.

ias eşyaları da şöyle

andariel's visage - kafalık, dex/13% ias/3% crit
beckon sail - cloak, 70~ dex/13 ias/1% crit
lacuni prowlers - bracer, 60~ dex/12 ias/7& ms
boj anglers* - bot, 80~ dex/13% ias/11% ms
inna's glory* - legs, 15% ias/1% crit

boj ve inna'yı işaretledim çünkü şu an bug var, attack speed increased by yerine incrases attack speed by diyen eşyalar attack speed vermiyor.
boj anglers bazıları çalışıyor bazıları çalışmıyor, inna's hiçbiri çalışmıyor, ona göre alın eşyaları alacaksanız.

bunların yanına ias/crit damage/dex yüzükler, ias/crit damage/dex amulet ve ias/crit damage/crit chance eldiven takıp yine ias/crit damage/dex veren silah bulursanız feci dps yaparsınız.

ha param var derseniz yüzük ve amulet crit chance/crit damage/ias/dex olabilir hehe

ben ias için düşük level eşya kullanmayı sevmiyorum, sadece lacuni prowlers kullanıyorum o da move speed de verdiğinden dolayı. gördüğünüz gibi baya az dex veriyolar doğal olarak.
onlar yerine natalya chest/bot/yüzük kullanıyorum 10 ias'a karşılık 150 dex/4 crit falan alıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler aklınızda bulunsun, silahta IAS kötüdür. Silahta IAS aramayın, çünkü eğer varsa o IAS silahın dps'ine dahil oluyor. Dahil olduğu için olduğundan daha yüksek gözüküyor. Mümkünse hem boş socketlı hem de ekstra crit damage olan bir tane seçin.

Üzerinde IAS olan silahın damage'ı düşük demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Bir de Dex'li Andariel's Visage'lar 10m'dan başlıyor.
Str'liler 1m.

Batsın bu dünya

dün gece düştü bize 120dex andariel's visage inferno act1 farmlarken. hem de partideki demon hunter'a düştü, ilk kez isabetli loot düştü sanırım.

Ha bi de şu quiver act2'den düştü, onu da kendisine verdim. Eskiyince iade edecek arkadaş. talibi varsa bi dürtsün :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...