Lynseth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 low level(39) legendary bot var dex/ias/rs veren inna leg var vit/dex/ias/socket legendary bracer var dex/ias/rs legendary cloak var dex/ias veren onların dısında eldiven yuzukler ve amulet de de dex/ias/crit damage arıycaz sanırım ama yazdıgım legendary kombinasyonları bis olanlar ve baya pahalılar ha bide andy's visage var ewt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ben şu an 950 dps silahla 135k dpsteyim, sharpshooter dpsi tabi bu. bi ara yazarım eşyaları da belli zaten çoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 http://i7.photobucket.com/albums/y253/byjoker/Screenshot000.jpg evet sevgili dh'lar paraları görelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Illuv 950 dps 1h herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ias için düşük level legendary giyince çok dex kaybediyosun, denedim onu da hoşuma gitmedi. onun yerine 3 parça natalya giydim dex/crit veriyo baya. ias eşyaları da şöyle andariel's visage - kafalık, dex/13% ias/3% crit beckon sail - cloak, 70~ dex/13 ias/1% crit lacuni prowlers - bracer, 60~ dex/12 ias/7& ms boj anglers* - bot, 80~ dex/13% ias/11% ms inna's glory* - legs, 15% ias/1% crit boj ve inna'yı işaretledim çünkü şu an bug var, attack speed increased by yerine incrases attack speed by diyen eşyalar attack speed vermiyor. boj anglers bazıları çalışıyor bazıları çalışmıyor, inna's hiçbiri çalışmıyor, ona göre alın eşyaları alacaksanız. bunların yanına ias/crit damage/dex yüzükler, ias/crit damage/dex amulet ve ias/crit damage/crit chance eldiven takıp yine ias/crit damage/dex veren silah bulursanız feci dps yaparsınız. ha param var derseniz yüzük ve amulet crit chance/crit damage/ias/dex olabilir hehe ben ias için düşük level eşya kullanmayı sevmiyorum, sadece lacuni prowlers kullanıyorum o da move speed de verdiğinden dolayı. gördüğünüz gibi baya az dex veriyolar doğal olarak. onlar yerine natalya chest/bot/yüzük kullanıyorum 10 ias'a karşılık 150 dex/4 crit falan alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Wispy said: Illuv 950 dps 1h herhalde ? yok 2h crossbow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 cok umitlenme nerdeyse kimse 1h kullanmıyo xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 860 dps 1h koydum alın birinizde yolumuzu bulalım. yoksa ah'ye koycam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 1h kullanan statlar yüzünden kullanır, orda 1 tane kullanışlı stat var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Bosslar disinda attack speed isme pek yaramiyor... hep kosusturma icindeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 _ILuVaTaR_ said: ben şu an 950 dps silahla 135k dpsteyim, sharpshooter dpsi tabi bu. bi ara yazarım eşyaları da belli zaten çoğu 1070 dps silah ve 1927 dex ile ben 114 yapabildim. Itemları bi zahmet yazar mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 http://i.imgur.com/c6q52.jpg karakter profilleri gelsin de şöyle paintle uğraşmayalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Abi act3de tongue lasherlarda napıyorsunuz, offscreen attack yapıyorlar lan ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Beyler aklınızda bulunsun, silahta IAS kötüdür. Silahta IAS aramayın, çünkü eğer varsa o IAS silahın dps'ine dahil oluyor. Dahil olduğu için olduğundan daha yüksek gözüküyor. Mümkünse hem boş socketlı hem de ekstra crit damage olan bir tane seçin. Üzerinde IAS olan silahın damage'ı düşük demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 dodgeluyorum bazen sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 beyazsa kah dodgelayıp, kah ölüp, kah ekran dışından alıyorum. mavi veya sarıysa leave game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 onlara karşı smoke screen açıp onlar seni öldürmeden sen onları öldürmeye çalışacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Tamam da Weaponda IAS kite/dodge sırasında çok işe yaramıyor mu ? Senin animasyon bitene kadar surata gömüyor bazıları mortarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Bir de Dex'li Andariel's Visage'lar 10m'dan başlıyor. Str'liler 1m. Batsın bu dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Joker said: http://i7.photobucket.com/albums/y253/byjoker/Screenshot000.jpg evet sevgili dh'lar paraları görelim :) ah ye koydum 500k ya satılmış direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 act2 ortalarda biyerde takıldım kaldım 60k ss li dps var ama tek atanlar çileden çıkarttı ya rare champleri falan atla atla nereye kadar nerf bat gelene kadar altları 60lıycam sanırım yada imba coop bulma şansımı denerim arada ite kaka gideriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Wispy said: Tamam da Weaponda IAS kite/dodge sırasında çok işe yaramıyor mu ? Senin animasyon bitene kadar surata gömüyor bazıları mortarı bir tane dandik hit yerine attın mı gömçürten bir hit daha iyi işte o sırada. ss resetleniyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 O 1h bayağı ucuza gitmiş yazık olmuş. +10 disc yardırırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Wispy said: Bir de Dex'li Andariel's Visage'lar 10m'dan başlıyor. Str'liler 1m. Batsın bu dünya dün gece düştü bize 120dex andariel's visage inferno act1 farmlarken. hem de partideki demon hunter'a düştü, ilk kez isabetli loot düştü sanırım. Ha bi de şu quiver act2'den düştü, onu da kendisine verdim. Eskiyince iade edecek arkadaş. talibi varsa bi dürtsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 dedim patiye alın yoksa satıcam diye, dedim dedim dinlemediniz. bakın ne oldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar