Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

bütün moblar tek atıyorken hangi 30k dpsle yapılıyormuş act4, build ne, maksat ne? questleri bitirip bırakmak mı maksat yoksa 67576321563215 kere reskill yemeden farm mı?

kitelican iste.
hpnin önemi pek yok. 600 all resist 6k armor ve 40k hpli monka da tek atıyorlar.

35k dps doktor arkadas 12k hp ile füt füt füt tükürerek geziyor act2'de. tabi hata yaparsan kiteda yatıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

kitelican iste.
hpnin önemi pek yok. 600 all resist 6k armor ve 40k hpli monka da tek atıyorlar.

35k dps doktor arkadas 12k hp ile füt füt füt tükürerek geziyor act2'de. tabi hata yaparsan kiteda yatıyorsun.

kitelanan mob var kitelanmayan mob var. kitelananı kitelıyoruz zaten hp olsun olmasın. dilleyen fast vortex jailer köpeği nasıl kitelıyorsunuz? bunun kaçılamayan dar alanı var. kata girdiğin gibi kapıda horde ile çıkanı var.

ha ters pack geldi mi remake yapıyorlarsa onu bilemem, bana buff resetlenmeden, stabil nasıl oynanıyor o lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

30k dpsle 5 NV falan yalan bugsız abusesız reskillsiz
Ancak quest rushlayıp oyunu bitirdim diye sevinirsiniz.

30k dps ile 5 valorla azmodan kesicektim combati cozene kadar valor gitti....... sonra talent degistirip kestim. DH'la elit packlerin cogu kesiliyo zor degil ama bazi bosslar itemsiz kastiriyor sadece. butcher mesla 12k dps ile kesemedim gittim item yaptim 20k ile rahat kesilidi. Belial mesela ben biraz beceriksiz oldugumdan grupla kestim 28k dps vardi ilk kestigimde. Azmodan 30k dps ile kestim. Act 4 de rakavathmidir nedir kendileri %30 da beni kesiyo 30k dps ile su leaperlari tankliyicak kesicek adam bulsam onuda gecicem. Bu arada Ponny lvli 20k dpsli magic find setimle facerolluyurum oyle diyim. Boss kesmeden 5 valorla gezmek cok kolay da iste bosslara bazi skiller islemiyor o yuzden yaniniza bi barbar monk felan alirsaniz cok rahat belial azmodanda farmlaniyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Öyle bir pack geliyorsa skipleyeceksin mecbur.

105k dpsli wizard streaminde bile Fast/Vortex/Invul gelen packi 2 kere deneyip skiplemisti dun gece bir streamde. Bazi packler solo imkansiz oluyor.

Benim de invuln packlerden yediklerim oldu ama fast+invuln buyuk problem oluyor. Yiyemedigim zaman onlari bir daha ugramayacagim sap yerlere cekip oradan devam ediyorum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Biri item guide gibi bişi hazırlarsın ya.

Sanırım ias veren tek helm andariels visor muydu neydi BiS mudur bunun dex versiyonu mesela ?

Shoulder dexten başka stat yok herhalde, MF li dex kullanıyorum

Ring, Amu, Gloves bunda sanırım crit dmg + ias şart

Chest dex + disc

Boots Dex + MF + run speed

Weapon ias crit dmg
Quiver ias disc

bu mudr
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...