Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Günü gelip ben 1 kere kestikten sonra diabloda keyfini alıcak ve gerisi zaten kolaylaşacak. Herşey o ilk sefere bağlı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 30k dpsle 5 NV falan yalan bugsız abusesız reskillsiz Ancak quest rushlayıp oyunu bitirdim diye sevinirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Sam said: bütün moblar tek atıyorken hangi 30k dpsle yapılıyormuş act4, build ne, maksat ne? questleri bitirip bırakmak mı maksat yoksa 67576321563215 kere reskill yemeden farm mı? kitelican iste. hpnin önemi pek yok. 600 all resist 6k armor ve 40k hpli monka da tek atıyorlar. 35k dps doktor arkadas 12k hp ile füt füt füt tükürerek geziyor act2'de. tabi hata yaparsan kiteda yatıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Hata şansı olmadan oynayabilmek zor baya yani herkes bir Abso değil. Yakında gecede 1 saat canlı yayına geçicem biraz izleyip efsane nasıl oynuyor görürsünüz :P Emin adımlarla ağır ağır geliyorum Diablo beyyyy, ürk benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Masquerade said: kitelican iste. hpnin önemi pek yok. 600 all resist 6k armor ve 40k hpli monka da tek atıyorlar. 35k dps doktor arkadas 12k hp ile füt füt füt tükürerek geziyor act2'de. tabi hata yaparsan kiteda yatıyorsun. kitelanan mob var kitelanmayan mob var. kitelananı kitelıyoruz zaten hp olsun olmasın. dilleyen fast vortex jailer köpeği nasıl kitelıyorsunuz? bunun kaçılamayan dar alanı var. kata girdiğin gibi kapıda horde ile çıkanı var. ha ters pack geldi mi remake yapıyorlarsa onu bilemem, bana buff resetlenmeden, stabil nasıl oynanıyor o lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bOss hariç full HPye dmg %30 olmalı mnesela veya %50 max. Böylece bir şansımız olur TATAAAAA diye ekranın bir yerinden dilleyen moblara karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 %99 olsun gene razıyım şahsen. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Kite derken entangling shotla oynuyor insanlar herhalde. O skill le 30k dpsle 15 dk'da ancak kesersiniz bir champ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Öyle bir pack geliyorsa skipleyeceksin mecbur. 105k dpsli wizard streaminde bile Fast/Vortex/Invul gelen packi 2 kere deneyip skiplemisti dun gece bir streamde. Bazi packler solo imkansiz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Kite immune şerefsizler kesilene kadar mouse tuşu bozulcak valla ki daha babalarını görmedim Hellin başındayım. Ama yavaş yavaş hepiciğini kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Wispy said: 30k dpsle 5 NV falan yalan bugsız abusesız reskillsiz Ancak quest rushlayıp oyunu bitirdim diye sevinirsiniz. 30k dps ile 5 valorla azmodan kesicektim combati cozene kadar valor gitti....... sonra talent degistirip kestim. DH'la elit packlerin cogu kesiliyo zor degil ama bazi bosslar itemsiz kastiriyor sadece. butcher mesla 12k dps ile kesemedim gittim item yaptim 20k ile rahat kesilidi. Belial mesela ben biraz beceriksiz oldugumdan grupla kestim 28k dps vardi ilk kestigimde. Azmodan 30k dps ile kestim. Act 4 de rakavathmidir nedir kendileri %30 da beni kesiyo 30k dps ile su leaperlari tankliyicak kesicek adam bulsam onuda gecicem. Bu arada Ponny lvli 20k dpsli magic find setimle facerolluyurum oyle diyim. Boss kesmeden 5 valorla gezmek cok kolay da iste bosslara bazi skiller islemiyor o yuzden yaniniza bi barbar monk felan alirsaniz cok rahat belial azmodanda farmlaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Tekrar düşündümde galiba bomba atan elitelerden daha nefret ediyorum dilleyenlere göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bir de horde mortar geleni var onların ki evlere şenlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 "1 tanesi ile ölüyorum zaten, neden 25 tane atıyorsunuz ki" diye ağlamak istiyorum kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Kıl oldugum bir baska nokta serefsizler oldugun yere degil kaçacağın yerede yagdırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Abi çok çok nub sorusu olacak ama weaponlarda IAS önemli mi AH'den item alırken dikkat edeyim mi ? Yoksa DPS ve diğer statlar mı önemli. Yani O item ekranında gözüken attack speed bir de ias%le modifiye oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 base mobun türü sorun, bazı mortarların dead zone'da durmak mümkün ama base mob dead zone'da durunca hemen yetişebilen türse o zaman olmuyor işte. açık alansa ekranın kenarından kitelanıyor gene bazısı teleport/fast filan değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Hatta şöyle sorayım weapon'da dpsten sonraki stat prioritysi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 AS, dex, crit% onemliymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 sharpshooter kullanıyorsanız crit dmg bonus >>>>>>>>>>>>>>>> * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deflekt Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Masquerade said: Öyle bir pack geliyorsa skipleyeceksin mecbur. 105k dpsli wizard streaminde bile Fast/Vortex/Invul gelen packi 2 kere deneyip skiplemisti dun gece bir streamde. Bazi packler solo imkansiz oluyor. Benim de invuln packlerden yediklerim oldu ama fast+invuln buyuk problem oluyor. Yiyemedigim zaman onlari bir daha ugramayacagim sap yerlere cekip oradan devam ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deflekt Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Wispy said: Abi çok çok nub sorusu olacak ama weaponlarda IAS önemli mi AH'den item alırken dikkat edeyim mi ? Yoksa DPS ve diğer statlar mı önemli. Yani O item ekranında gözüken attack speed bir de ias%le modifiye oluyor mu ? Item ekraninda yazan hasar modifiye oluyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 zaten critiniz 33% olduğu zaman crit damage>atak speed oluyor. 30%'a yakın crit, mümkün olan eşyaların hespinde attack speed/crit damage olsun. böylece 150k civarı sharpshooter dpsiniz olur rahat ortalama bi silahla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Biri item guide gibi bişi hazırlarsın ya. Sanırım ias veren tek helm andariels visor muydu neydi BiS mudur bunun dex versiyonu mesela ? Shoulder dexten başka stat yok herhalde, MF li dex kullanıyorum Ring, Amu, Gloves bunda sanırım crit dmg + ias şart Chest dex + disc Boots Dex + MF + run speed Weapon ias crit dmg Quiver ias disc bu mudr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 evet wispy aklımdaki bu benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar