Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Hot Pursuit+Speed on Bootsu şiddetle tavsiye ederim. Fastlara bile çare oldu Act 2'de Sanırım 2 pack skip ettim koca Act 2'de. Invul, Fast, Mortar, Illusion olan hungerer (oyundaki default en hızlı moblar bu sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 fast illusionist waller vortex opressor packi ne yapmamı bekliyor blizzard çok merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Elemental Arrowda Ball Lightningin vurma alanı daha genişmiş gibi gelmeye başladı ya, nether tentaclesı iyice mi kıstılar ne yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deflekt Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Novichok said: Abi ben bu 50k+ dpsle falan inferno bitirenleri anlamıyorum. Hepsi yazmış işte bu kadar dexterity stackingden sonra ancak 15k-20k hp oluyor, all resistance nerdeyse hiç olmuyor ama zaten one shotlanacağınız için önemli değil diye. Nasıl önemli değil lan. Act 2deki o görünmez olan yılan gibi zımbırtıları nasıl yapıyorlar? Act 3'deki o 24397 yard mesafeden dil atan kurbağa gibi şeyleri nasıl yapıyorlar? Act 4deki o chargelayan demonspawnları nasıl geçiyorlar. Ayrıca elite packlerin her teleportlusu ya da damage reflectlisinde logout mu yapıyorlar napıyorlar? Ben 12k hitpoint ile act4 e geldim infernoda. hemen hemen butun packleri de yedim. Bazi apckler cok can sikiyor ama genelde ekranin disina kadar vurabildigin icin invulnerable minions harici diger packler asiri sorun cikarmadi (invulnlari geciyorum ugrasmiyorum pek). DPS'im 42k (sharpshooter haric). Genelde her sey seni tek vurusta olduruyor zaten. O yuzden karsindaki packleri iyi analiz edip bol bol kitelayarak (yolu temizlemen gerekiyor bunun icin) oldurebiliyorsun ama dedigim gibi tokat manyagi oluyorsun. Reflect Damage da ise pot, smoke screen ve Battle scars'li preparation kullaniyorum. Genelde 5 stack valor buffi ile dolasiyorum. Bazi cok asiri gicik packler yolu tikiyorsa falan zaten yeni oyun acmak disinda pek sansin kalmiyor. En onemli sey smokescreen i duzgun kullanmak ki zamanla alisiyorsun. Nether tentacles hitbox'i kucuk moblara karsi guzel aoe vuramayabiliyor evet. Beni en fazla act2 zorladi, cogu mob zaten hizli oldugu icin birkac kere oldukten sonra strateji berlirlemeye basliyorsun. Hizli champlara bir de fast geldiyse zaten ugrasmak cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 an itibariyle azmodanı da sololıyıp act3 ü bitirmiş bulunmaktayım, 5 stackle gittim ama süresi bitti -.- stacklerin ss'si var gayet oynanıyorumuş act3 yolda 8 elite kestim solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deflekt Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 kthxbye said: an itibariyle azmodanı da sololıyıp act3 ü bitirmiş bulunmaktayım, 5 stackle gittim ama süresi bitti -.- stacklerin ss'si var gayet oynanıyorumuş act3 yolda 8 elite kestim solo azmodan guzel farm bu arada. 5 stack yapip azmodan'i almak 1 saat civari suruyor. Bu arada solo gitmek daha kolay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Novichok said: Elemental Arrowda Ball Lightningin vurma alanı daha genişmiş gibi gelmeye başladı ya, nether tentaclesı iyice mi kıstılar ne yaptılar. daha geniş olduğunu söylüyorlar, onun dışında bir olayı yok zaten tentakül varken. olsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Evet ilk diablo abimi kestim ve bir üst zorluğa yükseldim :P Şimdi burda da normaldeki gibi max dps itemmı takılmak lazım yoksa resistti HPydi falan gibi item kastırmak mı lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 max dps ve biraz da vitality gitmeye devam, hell'e geçene kadar ölmezsin bile pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ne easy moda classmış lan bu. Monk dan sonra çok kolay geldi bi o kadarda eğlenceliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Yakalanana kadar eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 ilk gün dh açtım lvl40 oldum ertesi günü yeminle op hissetirmesinden barbara geçtim. Sonra barbarla inferno act1 ortasına gelince anladım ki o oplik infernoda patlıyacak geri döndüm dh ye, ve act2 yi "oynayabilidim" infernoda ancak gear yapınca ahden. Öyle aşırı kolay oynanışı yok inferno act2 ve sonrasında ama en azından oynanıyor, meleeden daha kolay tabiki ama 5 stack valor buffıyla diablo kesen barbar gördüm dün. monkta keser yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 barbar geara bakiyo, düzgün gearla act 3 act 4 facerollüyosun skiplemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Roketli mermili tarıtlı buildi deneyen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Turret oyundaki en b.ktan skill olabilir bütün sınıflar içinde. Başta 10 disc hayvani bir cost zaten, özellikle situationary bir ability için. İstediğiniz yere atamıyorsunuz, point-blank. Sadece %20 damage yapıyor. Onu geçtim sadece 30 saniye yapıyor. Hadi neyse daha fazla olmazdı zaten diyorsunuz. Sonra bir bakıyorsunuz 10 yard falan menzili var. Butcherın 1,5 ekranlık 60*60 yard alanında bile devredışı kalıp duruyor salak şey. Fason üretim üretim resmen. Edit2: Scale olmadığını yazmayı unutmuşum ahah. Wolf aynı costa aynı süreye %200leri görüyor, yanında zümrüt gözlü kurtla gezmenin public gamesde getirdiği karizma da cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 yanlışım var ise düzeltin lütfen :) belki tuzaklarla vs mobları bizden uzak tutuyoruz ama bildiğim kadarıyla hemen her sınıf için damage reduction var. - meleeler %30 az hasar yiyor. - Witch Doctor'un pasif skill ile petlere ve kendine %20 daha az hasar alması var. - wizard ise shield açıyor. durum bu olunca diğer sınıflara nazaran daha kolay öldüğümü gördüm. şimdi sorum şu single olarak oynarken bosslarda zorlanmıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 biz hasar almıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Turret zevkli bence hele de kite yapıyorsan sen koşarken bi yandan pıtır pıtır DPS yapıyor boş durmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Bu belial in serpentleri ne serefsizler 1 shot yapiyorlar devamli bide invis invis geziyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 ya onları grupla rootlu trap spamleyerek ancak durdurabiliyorum, solo nasıl yaparım hiç bilmiyorum heh. açık alanda bile zorluyorlar zaten daracık mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Bir şey sormak istiyorum. Bu char özelliklerinde gördüğümüz "Damage" bütün statları toplayıp , tam gerçek sonucu mu veriyordur? yaptığımız damage tam olarak bu rakama göre mi? ikincisi, "+13-26 damage" tam olarak ne anlama geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 O silah extradan 13 ile 26 arası bir dmg daha vuruyor demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Shadow Power / Gloom + Sentry / Guardian Turret combosunu deniyen var mı ? %80 damage reduction sağlıyor. Bunu Nether Tentacles ile birlikte kullanınca acaba smoke screen'den daha kullanışlı olur mu ? Biri 3sn biri 1.5sn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sentrynin birtane bile işe yarar hali yok direk yalan, çünkü alanı çok kısa, shadow powerıda denedim %65 dmg reduce ama mehh, ss den başka seçenek yok DH ye, buda can sıkıyor. Edit: birde o reducelar öyle birbirine eklenmiyor olsa gerek eğer öyleyse şu passive var bitane caltrop fln koyduğunda %25 dmg düşürüyor onuda aldınmı %105 dmg reduction olur :P yanlışın var yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 sunthewhich said: Shadow Power / Gloom + Sentry / Guardian Turret combosunu deniyen var mı ? %80 damage reduction sağlıyor. Bunu Nether Tentacles ile birlikte kullanınca acaba smoke screen'den daha kullanışlı olur mu ? Biri 3sn biri 1.5sn. denemeyi düşünmedim değil ss daha ziyade root'tan filan çıkıp kaçmak için işe yarıyor, uzaklaşamazsan her şekilde gg olur gene muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar