Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demon Hunter, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı

kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Wispy said:

http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRXdVj!cWY!bcZbbY

Act 1 inferno sonu için kullandığım build bu.

Yorumları alayım.

şu build iyi hoş da, passive'de hot pursuit ne kadar mantıklı, zaten bende neredeyse hiç full hatred olmuyor ki, sürekli boşaltıyorsun düşmana, anca sürekli geriye kaçman gerektiğini hesap edersek o esnada fullleniyorsa işe yarar da, zaten seni kendine çeken, sana zıplayan, wall çeken affixler varken bana biraz ziyanlık geldi.

bir de benim gibi vaultsuz yapamayan birini görünce sevindim fdsgf. yalnız vault yerine sam'in çok övdüğü strafe'i deniycem bakalım kaçmada, kiteda nasıl sonuç verecek.
Sosyal ağlarda paylaş

http://us.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#aRXYVl!TZa!bYYbcb

Benim kullandigim build bu ozellikle dmg veren caltrop super 4-5k tikliyo 7-10k felan critik cakiyo :) Tek eksigim 2 tane 1-handed crossbow o da olunca herseye stun cakiyosunuz. Fakat boss fightlarda biraz zayif kaliyo ama fast ile teleporter birlikte olan elitler haric herseyi rahat kesiyosunuz. Hani 2 kisilik gruptaki elitler bile cok rahat kesiliyo...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben bu 50k+ dpsle falan inferno bitirenleri anlamıyorum. Hepsi yazmış işte bu kadar dexterity stackingden sonra ancak 15k-20k hp oluyor, all resistance nerdeyse hiç olmuyor ama zaten one shotlanacağınız için önemli değil diye.

Nasıl önemli değil lan.

Act 2deki o görünmez olan yılan gibi zımbırtıları nasıl yapıyorlar? Act 3'deki o 24397 yard mesafeden dil atan kurbağa gibi şeyleri nasıl yapıyorlar? Act 4deki o chargelayan demonspawnları nasıl geçiyorlar. Ayrıca elite packlerin her teleportlusu ya da damage reflectlisinde logout mu yapıyorlar napıyorlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası charge atacağını anlayabileceğin moblardan SS ile çok rahat kaçabilme imkanın var ama charge atacağını anlamanın imkansız olduğu act IV moblar var. O konuda o mobları mümkün olduğunca stun/immobilize edip charge atamadan veya araya duvar muvar tarzı şeyler sokarak kesmen gerekiyor. O Act IV charge atan demonların charge hasarına karşı NE KADAR dmg resist ne kadar vitality kasarsan kas, 1 shotlanmaktan kaçarın yok.

Dediğim gibi environmentı iyi kullanmakta yarar var. Mesela Izual'dı galiba Act 4 bosslarından biri diye başladığı fight. Ordaki mobların hepsi sana charge atabiliyo ve hepsi 1 shot, kurtulmanın tek yolu fightın olduğu mekandaki ufak yuvarlak boşlukların etrafında kite etmek hepsini, onun üstünden charge atamıyorlar, ben 3 kişilik coop'ta tek başıma sololadım bossu orda bu taktikle.. Tabi hell'di inferno değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

yalan o build, dmg reflectlere ancak el sallar
dmg reflect+extra hp geldimi

http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/20085039.jpg

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=33UDzGZTHPI

(TL : DR Life steal %80 daha efektsiz evet, ama life on hit değil ve güzel gearla ÇOK güzel life on hit yapabiliyorsun.)
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

act1 çok rahat hatta tanklayarak bile geçerken act 2 giriş kapısında tek atıyolar bana. ne yaptınız siz nasıl geçtiniz ?

az bi algılayabilsen sayın oce4n, act 1 ile act 2 arasında çok farm var ya parayı basıp iyi itemları ah den çekeceksin ya da butcher farm yapıcaksın yoksa act2 sinekler haritadan siler.
Sosyal ağlarda paylaş

Quadrophenia said:

Of Act2 inferno da fena vuruyorlar ya. Burayi bitirenler, DPS / HP / resist durumunuz neydi? Belli bir yere gelinceye kadar Act1 farm şart olacak sanırım.

29k dps 27k hp 200-300 civarı resist ile bitirdim ben.

o yılanlar bana pek sorun olmadı caltrops sayesinde, geldikleri görünüyor zaten, caltrops koyup 2 adım geri atıyorum direk immobilize oluyorlar ve kesiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

Sevgili brethrenler

38k hp 24k dps 0 resistle zoltunu kestim demin. Sizce bilali denneeyeyim mi ? Bana vakit kaybı gibi geliyor Normalde bile 3 kere wipe yemiş biri olarak :D

Gear için nereyi farmlamayı önerirsiniz 5 stack NV'le? Butcher mı Zoltun mu ?

Belial kolay bir boss bence. Butun saldirilarini nereye yapacagi belli oldugu icin kacabiliyorsun. Surekli kacip bir taraftan da impale atarak bitirirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...