xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Simdi 2 eleman dusunduk tasindik dedik ki 10 gun haziranda isler rahatlayacak ve kacalim bir yerlere diyoruz. ama oyle klasik avrupa turu istemiyoruz yani gidipte oyle turca gezmek falan degil olayimiz. muzik festivalleri tarzinda olabilecek bi tarih araligina getirelim diyoruz. ilk aklimiza gelen amsterdam oldu festivali de olur oranin kendine ait bari pavyonu da olur. eglencenin daha cok olacagi bir nokta ? tavsiyeleriniz ? amac eglenmek icip scip eglenmek. olay bu hocam. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Amsterdam'da napacanız geylerlen gardaş, gitceğin yer belli Yukreyn!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 şurdan belki faydalı bi şeye ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 valla bana kalırsa 1 ay daha bekleyip buna gidin mükemmel.tomorrowland ben gidicem gibi ama biletler bitiyo fln hatta bitmiş ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 tomorrowland var ama biletleri bitti sanirim yazmaya gelmistim, yazilmis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 yahu zaten rusyadayiz ne ukraynasi simdi bi de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 2 erkek mykonosa gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 2 erkek bakkala bile gitmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 2 erkek,slip mayolarıyla birbirlerine güneş kremi sürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 biri diğerinin kıçına terlikle şapıdık atıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 tek takılın. hem kızlar daha çok geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 aquila said: 2 erkek mykonosa gidin. hocam asil oraya hatun lazim. goturmesine gotururuz de biz dedik soyle iki sap takilalim oldu bittiye getirme durumu. ama guzel yer ha. -ulan hepiniz sanki playboysunuz da. bi de laf koyuyosunuz. abazalar. dsfds- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 SNA1L said: valla bana kalırsa 1 ay daha bekleyip buna gidin mükemmel.tomorrowland ben gidicem gibi ama biletler bitiyo fln hatta bitmiş ake ama temmuz da olmaz ya. ramazan 1 toplanti ve konferans ayi neah olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 hollandada karı yok mu lan bu kadar gitmişsiniz adamın üzerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 maça gidin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ben hollanda'ya giderken demişlerdi çok güzel kadınlar var falan. öyle gittik hep erkeklerle sevişip döndüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 inanma kadın var diyene. kadın var ama erkekler sevişiyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 sana öyle denkgelmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ben gittiğimde hep inek vardı ineklede sevişilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Amsterdam iyi ya iki sap bile olsanız sıkıntı olmaz araya karışmanız ortamlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 wastyrx said: Amsterdam iyi ya iki sap bile olsanız sıkıntı olmaz araya karışmanız ortamlarda tehlike tehlike alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Flamen kızları çogzel valla her Türk erkeği gidip kendini tanıtmalı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 liverpool'un çılgın bi gece hayatı vardır aslında ben senin yerinde olsam ibiza'ya giderdim ya neyse adam demiş 'just gimme one nite in ibiza' yeter abi fazla bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 http://inciswf.com/1333144907.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ibiza hollanda planindan pahaliya patliyo :) o ikinci asama olsun be fdssa amsterdam anlasilan.. ya bu vize ne kadar surede cikar haci ? ona gore plan programi yapalim diyoz simdiden. rusyadan yapicaz gerci basvuruyu hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar