Ragefreakyo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 aLCuiN said: Aluriel said: aLCuiN said: Tabiki Nado proclarında LL çalışmıyor bu yüzden biraz LOH çok iyi olacaktır. Off-hand ve ammyden LOH kazanın derim. Off-hand şart olabilir LOH için ama ikinci seçenek Blackthorns pant, ringler yada ammy olabilir. çalışıyor life steal sprint tornadolarında Aslında çalışmıyor derken söylemek istediğim, nado proclarının verdiği dmg ler (Bıraktığın tek nado %60 wep. dmg oladuğu varsayılarak ve toplam attack speedindeki sahip olduğun 3 saniyelik proc framesi) özellikle düşük gear sahibi oyuncular için kazanılacak çok düşük life procları. Yani %6 gibi bir ll sahibi barbar ortalama bir dpsin yada gearın altında ise nadoların critc procları bile en yüksek 5kyı görür bununda %6'sı 500 gibi bir rakamdır criticsiz hitleridi 2k civarı olsa 120 gibi bir rakamdır.. Aslında meselenin özü düşük gearda her zaman LOH>LL'dir. Düzeltmen için teşekkürler yanlış/eksik bilgi vermeyelim. yanlışlık var söylediklerinde, life on hit de lifesteal de birebir yazdığı rakamları vermiyor. Lifesteal %0.08 inferno da, lifeonhit 1'e 1 iken iyiydi sonradan onu da epey nerflediler. Şuan 100k dpslik bir barbar ile lifesteal loh dan epey üstün.
aLCuiN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ragefreakyo said: aLCuiN said: Aluriel said: aLCuiN said: Tabiki Nado proclarında LL çalışmıyor bu yüzden biraz LOH çok iyi olacaktır. Off-hand ve ammyden LOH kazanın derim. Off-hand şart olabilir LOH için ama ikinci seçenek Blackthorns pant, ringler yada ammy olabilir. çalışıyor life steal sprint tornadolarında Aslında çalışmıyor derken söylemek istediğim, nado proclarının verdiği dmg ler (Bıraktığın tek nado %60 wep. dmg oladuğu varsayılarak ve toplam attack speedindeki sahip olduğun 3 saniyelik proc framesi) özellikle düşük gear sahibi oyuncular için kazanılacak çok düşük life procları. Yani %6 gibi bir ll sahibi barbar ortalama bir dpsin yada gearın altında ise nadoların critc procları bile en yüksek 5kyı görür bununda %6'sı 500 gibi bir rakamdır criticsiz hitleridi 2k civarı olsa 120 gibi bir rakamdır.. Aslında meselenin özü düşük gearda her zaman LOH>LL'dir. Düzeltmen için teşekkürler yanlış/eksik bilgi vermeyelim. yanlışlık var söylediklerinde, life on hit de lifesteal de birebir yazdığı rakamları vermiyor. Lifesteal %0.08 inferno da, lifeonhit 1'e 1 iken iyiydi sonradan onu da epey nerflediler. Şuan 100k dpslik bir barbar ile lifesteal loh dan epey üstün. Life stolen %0.08 degil LoH o yuzdede calisiyor. Daha dogrusu nadolardan kazandigin loh ve critic gainleri (yani fury kazanimlarin into the fray deki gibi). Life stolen infernoda %0.08 calismiyor yani. Ne vurduysan o kadar cekiyorsun sahip oldugun ll kadar.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 ikisi de tam doğru değil yine. life steal infernoda %80 penalty alıyor. yani orda yazanın %20 si kadar gerçek life stealin var. %10 yazıyorsa %2 yani. life on hit ise kullanıdığın skillin proc coefficientine göre farklı yüzdelerde çalışıyor. bunun da listesi verilmişti zaten önceki sayfalarda. bi sprint değişti sanırım o lsiteden
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 sprint tornadoları için life on hit hiç bir zaman bire bir olmadı bu arada.
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 aLCuiN said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?85,6233694,6599315#msg-6599315 Ragefreakyo said: aLCuiN said: Aluriel said: aLCuiN said: Tabiki Nado proclarında LL çalışmıyor bu yüzden biraz LOH çok iyi olacaktır. Off-hand ve ammyden LOH kazanın derim. Off-hand şart olabilir LOH için ama ikinci seçenek Blackthorns pant, ringler yada ammy olabilir. çalışıyor life steal sprint tornadolarında Aslında çalışmıyor derken söylemek istediğim, nado proclarının verdiği dmg ler (Bıraktığın tek nado %60 wep. dmg oladuğu varsayılarak ve toplam attack speedindeki sahip olduğun 3 saniyelik proc framesi) özellikle düşük gear sahibi oyuncular için kazanılacak çok düşük life procları. Yani %6 gibi bir ll sahibi barbar ortalama bir dpsin yada gearın altında ise nadoların critc procları bile en yüksek 5kyı görür bununda %6'sı 500 gibi bir rakamdır criticsiz hitleridi 2k civarı olsa 120 gibi bir rakamdır.. Aslında meselenin özü düşük gearda her zaman LOH>LL'dir. Düzeltmen için teşekkürler yanlış/eksik bilgi vermeyelim. yanlışlık var söylediklerinde, life on hit de lifesteal de birebir yazdığı rakamları vermiyor. Lifesteal %0.08 inferno da, lifeonhit 1'e 1 iken iyiydi sonradan onu da epey nerflediler. Şuan 100k dpslik bir barbar ile lifesteal loh dan epey üstün. Life stolen %0.08 degil LoH o yuzdede calisiyor. Daha dogrusu nadolardan kazandigin loh ve critic gainleri (yani fury kazanimlarin into the fray deki gibi). Life stolen infernoda %0.08 calismiyor yani. Ne vurduysan o kadar cekiyorsun sahip oldugun ll kadar. yok öyle birşey, vurdugunun %80 healing reduce var inferno da life steale diyecektim 0.08 diye yanlış yazmışım, proc coef ile karıştırıp. Zaten aluriel de düzeltmiş. Vurdugunun %80 ini düş, ondan sonra % lifesteal'e giriyor. Bir de nado ve ll ve ammy nedir allahını seversen klavyenin tuşlarını fareler mi kaçırdı? Herşeyi geçtim neden ls degil de ll ?
aLCuiN Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Ragefreakyo said: aLCuiN said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?85,6233694,6599315#msg-6599315 Ragefreakyo said: aLCuiN said: Aluriel said: aLCuiN said: Tabiki Nado proclarında LL çalışmıyor bu yüzden biraz LOH çok iyi olacaktır. Off-hand ve ammyden LOH kazanın derim. Off-hand şart olabilir LOH için ama ikinci seçenek Blackthorns pant, ringler yada ammy olabilir. çalışıyor life steal sprint tornadolarında Aslında çalışmıyor derken söylemek istediğim, nado proclarının verdiği dmg ler (Bıraktığın tek nado %60 wep. dmg oladuğu varsayılarak ve toplam attack speedindeki sahip olduğun 3 saniyelik proc framesi) özellikle düşük gear sahibi oyuncular için kazanılacak çok düşük life procları. Yani %6 gibi bir ll sahibi barbar ortalama bir dpsin yada gearın altında ise nadoların critc procları bile en yüksek 5kyı görür bununda %6'sı 500 gibi bir rakamdır criticsiz hitleridi 2k civarı olsa 120 gibi bir rakamdır.. Aslında meselenin özü düşük gearda her zaman LOH>LL'dir. Düzeltmen için teşekkürler yanlış/eksik bilgi vermeyelim. yanlışlık var söylediklerinde, life on hit de lifesteal de birebir yazdığı rakamları vermiyor. Lifesteal %0.08 inferno da, lifeonhit 1'e 1 iken iyiydi sonradan onu da epey nerflediler. Şuan 100k dpslik bir barbar ile lifesteal loh dan epey üstün. Life stolen %0.08 degil LoH o yuzdede calisiyor. Daha dogrusu nadolardan kazandigin loh ve critic gainleri (yani fury kazanimlarin into the fray deki gibi). Life stolen infernoda %0.08 calismiyor yani. Ne vurduysan o kadar cekiyorsun sahip oldugun ll kadar. yok öyle birşey, vurdugunun %80 healing reduce var inferno da life steale diyecektim 0.08 diye yanlış yazmışım, proc coef ile karıştırıp. Zaten aluriel de düzeltmiş. Vurdugunun %80 ini düş, ondan sonra % lifesteal'e giriyor. Bir de nado ve ll ve ammy nedir allahını seversen klavyenin tuşlarını fareler mi kaçırdı? Herşeyi geçtim neden ls degil de ll ? Tamamdır. Nado, ammy filan d2jsp den aliskanlik taa d2 den. Halada öyle kullanılıyor. LL de life leech kısaltması buda forumdan takıntı. Yanlış bilgilendirmeyelim oyuncuları editleyim. Teşekkürler.
pulkas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 dinamit şart. Aşağıdaki konu mevzuya yeterince açıklık getirir türden. This post contains the mechanics of these two amazing Barbarian skills that many of us love to use. Among all the useful data you´ll find tick frequency breakpoints that scale with attack per second. ... Note that the following data is applicable to the 1.0.5 version of the game. The only differences between 1.0.5 and 1.0.4 were the change in the proc coefficient of Sprint and the WW fury cost change per tick from a set fury cost per tick to fury cost scaling with aps. No changes were made to tick frequency mechanics and breakpoints. ... I´ve researched this by recording each situation using fraps and afterwards I viewed the video in slow motion. http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4902400739?page=1 Buda bonusu: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6471798208
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Yanında gezdirerek birileri yardımcı olabilir mi? 1 haftadır barbarıma ah haricinde bir şey düşüremedim.:) 750 gold topladim gerçi yine.
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 "We are offering our services for anyone who would like to craft their own hellfire ring. Your class, hp, dps, armor... does not matter.We will kill ubers at MP 9 for you.Bring 3 IMs and 5m gold with you and we'll handle the rest.If you are interested contact me in-game. Here is my battle tag: EquaL#2905" Eu forumlarından alıntı. Pahalı olduğunu söyleyenler olmuş cevap: Posted by EquaL "yersen amk" http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5967267957?page=3#52
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 mp10 yapan vardı sanki benzer/daha düşük fiyata
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 mp7-8'de yardım edebilirim bu arada isteyen varsa ve oynama zamanları uyarsa. 9-10 infernal machine hiç denemedim
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Bedavaya yapıyolar be:D Ben de yapıyorum. Genelde 3 tane yüzüğü olmayan (ya da kötü olan) adamı toplayıp mp7de götürüyorum. Daha fazlasını ben de denemedim. Yardım ederim ben de. Dur ya asıl sorumu sormayı unuttum. Barbarla multibox nası yapılır ki? Monkla tamam da. Barbarla nası olur onu merak ettim.
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Aceace said: "We are offering our services for anyone who would like to craft their own hellfire ring. Your class, hp, dps, armor... does not matter.We will kill ubers at MP 9 for you.Bring 3 IMs and 5m gold with you and we'll handle the rest.If you are interested contact me in-game. Here is my battle tag: EquaL#2905" Eu forumlarından alıntı. Pahalı olduğunu söyleyenler olmuş cevap: Posted by EquaL "yersen amk" http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5967267957?page=3#52 hahaha altına are you workless amk diyen ace sen misin orada
maxrep Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Fin said: Gotureyim ben para fln istemem Teşekkür ederim. Sanırım dün akşam gördüğüm Barbar ı da biri level 10 a götürmüştü. Aynı paragon levelindeydik. Ama üstündekiler 1500 küsürlük than. Set yeşiller ve legendary doluydu. Nerden buldun bunları diye sorunca MP10 dedi ! Sanırım bir arkadaşı alıp elinden götürmüştür.. değil mi?! :)
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 mp10 ile alakası yok, mp1'de de düşüyor aynı itemlar
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 daha mp nedir göremedik. power sız halleri canıma okuyor act3 te. gold ta yok, bütün parayı repair e bayılıyorum. eskilerinizi, üzerinize küçük gelen kıyafetleri hediye edin şu garibana :)
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 valla ben 600k ya barbar yapmıştım ilk 60ladığımda fakirlikten. mp3 farmlayabiliyordum biraz dps düşük olsa bile
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Benim barbar anca mp0 da act 3 4 fln yardırıyor tabii daha paragon 3 olunca mf gear olmak zorunda üstüm (250 mf galiba base) sprint tornado gidiyorum dual wield, tavsiyelere açığım =)
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Gearını linklersen bişeyler bakabiliriz.
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Şimdi buradan oyun siteleri yasaklı da, akşam linkleyeyim tiksinç gearımı :D
Öne çıkan mesajlar