Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Ben 9m'a a2 yapamayan gear yaptım şu anda ağlamaklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 9m ile act3 farmlarsın ya naptın sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Beyler act 3 mf gearını biri koyabilir mi ? Melee hero ile elitlere last hit mf gear giyindiğim zaman 12k hp oluo ve tek atıyorlar. Bir türlü öldüremiyorum. Sizin mf gearınız nedir veya skill build farklımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 1M harcama ile act2 kulle'ye kadar geldim ama burda takıldım. 35k hp, 5500 armor, 700-750~ res var, kulle'den tek yiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sunthewhich said: 1M harcama ile act2 kulle'ye kadar geldim ama burda takıldım. 35k hp, 5500 armor, 700-750~ res var, kulle'den tek yiyorum. Yanına enchantres alıp warcray kullanınca 7k ya yakın armorun olması lazım. Ayrıca 1m harcayıp 700 all resist nsl yaptın. Hadi yaptın act 2 için 5500ar 700 all resist aşırı fazla yuh. Nasıl ilerleyemiyorsun. Benim 470resist 7k ar var. ilerleyebiliyorum. elitler hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 stormeagle said: Ayrıca 1m harcayıp 700 all resist nsl yaptın. çok zor değil. biraz zaman harcarsan 1.5m civarına act2 farmlayacak gear toplarsın rahatlıkla. silahları da dahil edersen 2.5-3m falan tutar. her itemda illa all resist, str, vit olması gerekmiyor bütçe kısıtlıysa. stormeagle said: ilerleyebiliyorum. elitler hariç. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 stormeagle said: Beyler act 3 mf gearını biri koyabilir mi ? Melee hero ile elitlere last hit mf gear giyindiğim zaman 12k hp oluo ve tek atıyorlar. Bir türlü öldüremiyorum. Sizin mf gearınız nedir veya skill build farklımı ? Aluriel said: http://i.imgur.com/hCoa2.jpg mf için kullandığım set ve statlar. nv buffı yok, warcry da aktif değil. daha iyi bi helm lazım bi de pant + yüzük. pantolon ve yüzük değiştirdim o setten. act3 çok efektif değil şu an ama act2 çok rahat. biraz daha dmg arttırmam lazım act3 için. gear değiştirmiyorum bu arada ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Wispy said: Ben 9m'a a2 yapamayan gear yaptım şu anda ağlamaklıyım. bende 4-5m harcayıp act2 yapamazken aluriel in tuto ya bakıp 4-5 upgrade yaptım. act3 yapıyorum şuan. önceki sayfaları bir karıştır. derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bende aluriel in sistem ile aldım itemları. Dps 5000 düştü ama resistler - hp - crit ve crit dmg yükseldi. 1M tuttu ama amulet-ring ve silahları değiştirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 tuto derken ? infernoya ilk girdiğim gibi arkadaşım act 2 goblin waypointini açtı benim için. 4 gündür 274 mf ile full goblin farmlıyorum. 3-4m 1 legend (çöp) bir yeşil crossbow düşürdüm. (oda çöp) Başka kaçırdığım tuto varsa linklersen sevinirim. @aruiel bu ss deki gear kaç m ? Ayrıca silah nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 tuto değil de ucuza item toplamaya yardımcı olması için bişeyler yazmıştım ben şurda. mf gear'ın çoğu drop. 1-2 tanesini aldım sadece 100-200k onlarda. silahlar şunlar hala, axe socketli olanla değiştirmem lazım en kısa sürede. http://i.imgur.com/8oCfg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 nv stack ile elite farmlamak stacksiz goblinden daha karlı bence. hele bi de mf gear varsa. ben mf gear giy çıkar olayı yapmıyorum bu arada, direk mf gear ile kesiyorum act1 ve act2. act3 için biraz daha upgrade lazm gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ss deki gear ile act 2 full mf ile farm yapabiliyorsan, champion pack kesebiliyorsan bende alim. ayrıca act 1 de x5 valor ile 348 civarı mf oluo. birde yanımda tempları alırsam 370. bu şekilde act 1 mi farmlasam acaba, act 2 goblinden ii mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 MF gearla act1 farmladım düz valor buffla farmlasam daha iyi item düşüyor abi bu ne bence mf olayı saçma şans herşey uh şimdi tekrar baktım elemanın mf çalışmasına cidden mf çokta gerek yokmuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 beklentiniz ne yönde bilmiyorum ama baya fark var norma gear ve mf gear ile düşen rare sayısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Rare sayısında kesinlikle fark ediyor ama hani forumda açıklama yapmışlardı.. MF sadece ve sadece item quailty etkiliyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Bu başlıkta gerekli link ve açıklamalar var. MF item levela hiç etki etmiyor, yani 100 item düşürmüşsen ve bunun 15 tanesi level 63 ise, mf kaç olursa olsun bu 15 sayısı değişmeyecekti. Ama o düşen 63 lerin 10 tanesi beyaz item, 2 tanesi sarı itemken, %300 mf ile 8 tanesi sarı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 stormeagle said: Rare sayısında kesinlikle fark ediyor ama hani forumda açıklama yapmışlardı.. MF sadece ve sadece item quailty etkiliyor diye. item quality dediği ilvl yada item üzerindeki statların daha iyi olması değil. düşen itemın beyaz, mavi, sarı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 FreEmoon said: Bu başlıkta gerekli link ve açıklamalar var. MF item levela hiç etki etmiyor, yani 100 item düşürmüşsen ve bunun 15 tanesi level 63 ise, mf kaç olursa olsun bu 15 sayısı değişmeyecekti. Ama o düşen 63 lerin 10 tanesi beyaz item, 2 tanesi sarı itemken, %300 mf ile 8 tanesi sarı olacaktı.this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 hm anladım. Peki random özellik atarken mf nin etkisi varmı ? yoksa sistem otomatik mi atıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ona hiçbi etkisi yok işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 o zaman bu mantıkla goblinin attığı sarı ile act 3 de championun attığı sarı arasında hiç bir fark yok ? Nasıl olsa random açılıyor özellikler. Sadece legend attma % farkı var ikisi arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Affixlerin daha güzel olmasına etkisi yok mu veya daha çok affix ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 act2 de ilvl 61-62-63 düşme şansı act3ten daha az. tek fark o ikisinden düşen ilvl63 arasında hiç bi fark yok, rollenecek statlar açısından. yani rare demolisher mesela nerden düşerse düşsün ilvl63 ve üzerindeki statlar random. legendary olayı nerdeyse tamamen broken şu an, çoğu çöp kıvamında zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar