Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barbarian, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı


kthxbye

Öne çıkan mesajlar

Mesailer bitene kadar kominikasyon problemleri dogal :)
Oncelikle ilk mesajımda belirttigim (gozden kacirmis olabilirsin) gibi volanic eruption i ben keyfen kullaniyorum.Eglenceli eldeki silah ile .. Normalde hurricane var ve diger elde gene LOH + 800 lu bi silah.

Neyse dediklerim daha anlasilir kılmak icin sana soyle soyliyim , throw weapon efsane range barbar olsun , frenzyli olsun o tip buildleri zaten bilinen forumların gerisine donulmeye gerek yok. Malesef kotu bir pati uyesi olarak 9 yildir attigim mesaj sayisi bile ortada :)Eminim ki guzel faydalı seyler paylasmıssınızdır onceki sayfalarda.

Buradaki insanlara efektif olarak yardimci olacagini dusundugum item / buildden bahsediyorum. Zaten kac tane build var ki orijinal olarak paylasabilecegin? Throw weaponli , WW , Frenzy bunlar var patchler ve itemlar degistikce farkli kombinasyonlar deniyorsun hepsi bu.Zaten sadece burada degil webde de benzer buildler de mevcut.

Her saniye Wotb gerekmez diyorsun da ben de slaughter gerekli degil diyorum. Bu tamamen geara gore degisen bir olay. Yani biri birinden daha iyidir kotudur degil. Sadece bahsedilmis olunan sey fazla gold harcamadan (kastettigim 1mi gecmeyecek bir alisveris ile) bu tip bir build ile kolayca farmlamak.Ben non stop dolanıyorum ve bundan keyif aliyorum su an. Yani yarım saatte bir backpack doluyor ve town yapiyorum. Onları ac tekrar geri don. Yani bundan neden vazgecer insan , oyunun tüm olayı bu iken. Yani velhasıl iyidir kotudur denecek birsey yoktur.

Pek kafanda canlanmamıs olabilir dediklerim bunu yazdiklarindan anlayabiliyorum. Su kadar goldluk item oneriyorsun birine diye bir ithamda bulunmadim sana ama bahsettigininz o göz alıcı itemlar insanlar icin pahalı gelebilir. Bilmiyorum sizde nasıl durumlar ama su ana satın aldigim en yuksek item herhalde 500k 600k falandir ve toplasan 3-4 tane item almisimdir.(Patchlerden once oyleydi en azindan) Kisisel olarak birsey alinmani asla istemem ama cok ilgili gorundugun icin bunlari iletmek istedim. Itemlarin guzel ve kendi istedigin sekilde oynuyorsan problem yok zaten. Bu arada uzun zamandır buralara yazı da yazmıyordum iyi oldu. İş ve pazartesi sendromu bu kadar keyifli gecirilir :)Ne zamanlar bakarım bilinmez ama yardımcı olabilecegim bir konu olursa oyun ici ekleyebilirler.
Iyi aksamlar dilerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Emre-1814/hero/11815136

şöyle yaptım ww gidiyorum zevkliymiş de bazı packler çok ters geliyo bi de act3deki bridgede sıkıntı oluyo ipne heraldlar yüzünden
şimdi neleri değiştirmem gerek peki?


Ne cimri adamsın :D Act 3 de %60 lık soket nedir. Onları direk %80'e çek (silahlardaki gem) İki silahdan toplamda %40 hit damage artışı dpsini güzel arttırır. Act 3 de dps aşırı önemli.

Ondan sonra en acil sol yüzük tabiki. Kötü :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hemen bu yazının üstüne bi tespit ortaya atim. Son 1-2 gündür ww build ninja nerf mi yedi ? Life on hit'imi düşürdüler moblarımı yeniden güçlendirdiler bişeyler değişti sanki. 1.0.4 patchinden sonra heal tüplerimi bankaya atmıştım öle ilerliyordum. 1-2 gündür ölüyorum zorlanıyorum falan bi gariplik var. Forumlarada baktım 2-3 gün önce açılmış bu tarz konular var. Bi değişiklik farkeden varmı ?


http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6413132022?page=1#6
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

mulgear6 said:

la daha yeni aldım o yüzüğü =((
ne gerekiyo yüzüğe?


crit hit change yoksa o yüzük yüzük değildir.
crit hit changesiz yüzük göbeksiz erkek gibidir.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/rikimaru-2789/hero/14165258

sağ yüzüğüme bak ona benzer bişey al.


bilader kusura bakma senin karaktere baktımda içimden kendime "olm bak git" dedim ya :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Double Tornado buildin nasıl kullanıldığını biri izah edebilir mi?
http://www.youtube.com/watch?v=-oUwu46qrJM
Video ya falan baktım adam birincil atağa ww ikincil atağa da koşmayı almış, nasıl fury üretiyor bu kadar? Bir de skillerde
life on hit mi var? Bildiğin 0 dan adamın hp si tamamlandı.

Sephyriam

ya da şu üstümdeki itemlere uygun tavsiye edebileceğiniz başka bir build var mıdır?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:

Double Tornado buildin nasıl kullanıldığını biri izah edebilir mi?
http://www.youtube.com/watch?v=-oUwu46qrJM
Video ya falan baktım adam birincil atağa ww ikincil atağa da koşmayı almış, nasıl fury üretiyor bu kadar? Bir de skillerde
life on hit mi var? Bildiğin 0 dan adamın hp si tamamlandı.

Sephyriam

ya da şu üstümdeki itemlere uygun tavsiye edebileceğiniz başka bir build var mıdır?


critlerde ihtimalle rage veren shotu sayesinde. battleshout'un rünlerinden biri.

kilit notkalardan biride, wrath of the berserker rune'unu slaughter secmek. o cücük %60 vuran tornadolar critlediğinde etrafa %220 weapon dmg aoeliyo öküz gibi. hersey saniyeler içinde eriyo. özellikle elit packler.
baya saniyeler içinde maxlıyo rage'i hiçte düşmüyo.

155 220 deilmiş ama tecrube sabit.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#.fk.PR!ZYf!.ac.b

ww/tornado kadar etkili değil ama değişiklik olsun diye şu buildi kullanıyorum ben 2 gündür. mf gear ile act 3 yapabiliyorum bu buildle de.

ilk skill ancient spear bende. rune olarak dread spear / harpoon/ rage flip arasında kararsızım hala. ancient spear yerine frenzy yada bash de kullanılabilir.

diğer boş skill de ignore pain / rend / revenge yada herhangi bir mobility skill kullanılabilir. ben sprint veya furious charge kullanıyorum mesela.

battle rage rune olarak eğer fury sıkıntısı yoksa aoe dmg için bloodshed baya iyi. fury sıkıntısı varsa da into the fray tercih edilebilir.

wotb runeiçin bence slaughter en iyi seçim her zamanki gibi. insanity de kullanılabilir ama alternatif oalrak.

weapon throw rune bazıları ricochet kullanıyor. ben de eskiden onu kullanıyordum ama bugün mighty throw denedim ve özellikle bloodshed ile beraber gayet yeterli aoe sağlıyor.

passivelerde pek bi alternatif yok zaten
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

baya eski video o ya.

şurdan daha iyi anlarsın muhtemelen.


Yaptım ve sadece sunu söylüyorum frenzy ile amelelikmiş.

Elimdeki silahlarla tornadolar 8-10k arası dmg koyuyor, berserk hariç.

Two Handed Critli bi silah var onunla da yapılabilir mi bu build yoksa one hand dual weap. mi olması lazım illa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 hand silah yavas. ww/tornado 2 hand ile efektif olabilmesi için attack speed stacklemen lazım. bi de loh olacak tabi mecburen 1k civarı falan.

ww/tornado şu an için en hızlı farm yöntemi. sadece elite packler için düşünürsek frenzy build ile de aynı hızda temizlenebiliyor ama normal moblar da hesaba katılınca işler değişiyor biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...