Laorx Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kanatlı eti = yarasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 eheh karışık pizza yiyenler de üstüne soda içsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 abi sucuksuz bir hayat? senede belki 1-2 kere yiyorum ama sucuğun olmadığı bir hayat dramatik bence. akşam akşam ağzımın suyu aktı bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Selam, http://www.youtube.com/watch?v=0ftiITYwJkk&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=_eAc5DC1KE0 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Artık sucuk diye birşey kalmadı Türkiye'de. Türk sosisi diyorum ben. Baharatlı sosis. Sucuk dediğin taş gibi olur, bıçak geçmez, diş kesmez. benjani said: pınar sucuk alıyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 sucuk yapmak zor değil aslında evde yapılır. pff tamda şimdi salamlı menemen yapcaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ne yicez olm biz,korkuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 BabacumMostors said: Ardeth said: BabacumMostors said: geçtiğimiz ay risk mühendisliğinden bir arkadaş bir et kombinesinin risk değerlendirmesi için ziyaret etti o günden beri pastırma haricinde şarküteri ürünü tüketmiyor ben de elimden geldiğince yememeye çalışıyorum büyük jambonlarda iyi diyolardı ama onlar da mı kötü :/ her türlü makineden geçen şarküteri için geçerli bir dek pastırmada olmuyor o da zaten kurutulmuş et ile aynı teknikle üretildiği için katkı maddesi katma şansları yok -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Mal said: sucuk yapmak zor değil aslında evde yapılır. pff tamda şimdi salamlı menemen yapcaktım aslında normal et alıp hayvan gibi baharatla (sucuk baharı da olabilir) yağ ile falan marine ettiğinizde tadı sucuğa benziyor gerçekten hehe. çoğu zaman et kısmında çok bir iş yok asıl tadı veren baharat üstelik bence normal etle daha güzel oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bu arada dün 5 kilodan 6 kiloya çıkardılar balı. ve sadece gene 100tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 oglum meclis ön ayak oluyor bu adamlara,gdo yu serbest bırakan,fruktoz şekerini serbest bırakan meclis degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bi ara silah alım yaşını bile düşürmeye çalışan meclisten her şey beklenir. kısacası parası olan şirket meclisi satın alabilir bu ülkede, amerikada olduğu gibi. ama amerikada verilen vaatler seçim kampanyasını destekleme gibi şeyler (en azından), burda muhtemelen verilen vaatler ihaleler, ortaklıklar, cebe giren paralar falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 pastırma varken diğerleir gereksiz yılda bir kere al 100 gr yeter işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 forgiver said: eheh karışık pizza yiyenler de üstüne soda içsin Pizzada kullanılan et ve et ürünleri olabilecek en ucuz salam sucuktan zaten, gerçi en pahalıları olsa bile farketmiyor salam-sucuğun her hali etimsi+soya hamurundan geliyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Mal said: sucuk yapmak zor değil aslında evde yapılır. pff tamda şimdi salamlı menemen yapcaktım Bizde makinası var kıyma makinası mantığında bi alet ucuna bağırsak takıyorsun ilerledikçe kesip kesip düğüm atıyorsun sağlıklı tertemiz kıyma ve baharatlardan ohş Peder uzun yıllar önce İngiltere'den getirmiş, yapardık eskiden sonra üşendi bizimkiler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Ardeth said: Mal said: sucuk yapmak zor değil aslında evde yapılır. pff tamda şimdi salamlı menemen yapcaktım aslında normal et alıp hayvan gibi baharatla (sucuk baharı da olabilir) yağ ile falan marine ettiğinizde tadı sucuğa benziyor gerçekten hehe. çoğu zaman et kısmında çok bir iş yok asıl tadı veren baharat üstelik bence normal etle daha güzel oluyor :p bişeyi yokki çok kolay. kıyma yağ sarımsak bahaat felan karışımı hazırlıyosun. nette tarifi var. kasaba gidip bağırsaklara doldurtıyosun. bağırsaksız yapanda varmış. sonra kurutuyosun heralde güneşte. geçen biri 2 dilim verdi evde yaptık diye. sucuğun tafını unutmuşum. bebeykem yediğim cumhuriyet sucuğu gibiydi. makinasıda varmış. organik sucuk işine mi girsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 küçüklüğümden beri salam,sosise bayılırdım, 5-6 yıldır alıp yemiyorum. Ne zaman ki bu %30 piliç %70 dana eti diye karışık üretime geçtiler o günden beri soğudum.. Şimdi zaten hepsi leş şahin sucuk yiyiniz, aslında evde yapacan anam babam kara sucuk, ama kurutması sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Kurutmak için çamaşır ipine asacan, ha karga kaparsa o da onun kısmetidir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 "Tatar Ramazan" said: Kurutmak için çamaşır ipine asacan, ha karga kaparsa o da onun kısmetidir lol güneşte değil , karanlık ve rutubetsiz,nemsiz bi yerde kendini çeke çeke kurutacaksın, tabi baharatları ve tuzun da yardımıyla o et adeta yarı pişmiş kıvamda oluyor. sucuğun hası taş gibi olanıdır, şimdikiler gibi keserken parçalanan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Her şeyde Pınar yiyorum. Sebebiyse küçüklüğümde hep onun reklamları sütleri vardı en çok sevdiğim süt de oydu. Yani ilerde Pınar ürünlerinde X tespit edildi denirse ilk ben giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 salam, sosis direktoman hikaye şeyler; ama sucuksuz olmaz. onu da tanıdığın bildiğin bir kasaba yaptıracaksın, zaten hazır markalardan sucuk yemezsiniz bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Kurutulmuş et, yam yammm. Malesef yok TR'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 maret duruyor mu ya hiç dikkat etmedim, aah ah eskiden sosisini alınca yanında ufak beyaz bir maret kamyonu olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 NeoStyle said: "Tatar Ramazan" said: Kurutmak için çamaşır ipine asacan, ha karga kaparsa o da onun kısmetidir lol güneşte değil , karanlık ve rutubetsiz,nemsiz bi yerde kendini çeke çeke kurutacaksın, tabi baharatları ve tuzun da yardımıyla o et adeta yarı pişmiş kıvamda oluyor. sucuğun hası taş gibi olanıdır, şimdikiler gibi keserken parçalanan değil. Valla hocam öyle mahzen yoktu, ondan güneşe karşı çamaşır ipi anca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Mal said: Ardeth said: Mal said: sucuk yapmak zor değil aslında evde yapılır. pff tamda şimdi salamlı menemen yapcaktım aslında normal et alıp hayvan gibi baharatla (sucuk baharı da olabilir) yağ ile falan marine ettiğinizde tadı sucuğa benziyor gerçekten hehe. çoğu zaman et kısmında çok bir iş yok asıl tadı veren baharat üstelik bence normal etle daha güzel oluyor :p bişeyi yokki çok kolay. kıyma yağ sarımsak bahaat felan karışımı hazırlıyosun. nette tarifi var. kasaba gidip bağırsaklara doldurtıyosun. bağırsaksız yapanda varmış. sonra kurutuyosun heralde güneşte. geçen biri 2 dilim verdi evde yaptık diye. sucuğun tafını unutmuşum. bebeykem yediğim cumhuriyet sucuğu gibiydi. makinasıda varmış. organik sucuk işine mi girsek. ben kurutma bağırsağa sokma vs işlerini baypas etmek için dedim bunu :p burda sadece uygun bir kaba eti ve malzemeleri koyup 1 gün bekletiyorsun dolapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar