di Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Selam, Turk medyasi pek takip edilebilir degil, orasi muhakkak lakin yine de "bence en tarafsizi su/sunlar" diyeceginiz gazete/site/tv nedir acep ? Memlekette neler oluyor diye bakayim diyorum, kotu haberlerle birlikte bir de medyanin denyoluguna denk gelince iyice cileden cikiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 https://news.google.com/ Buraya bakıyorum ben. Aynı haberleri farklı kaynaklardan derleyerek güzel ce sunuyor. İyi. Haberin üzerine gelip ilgili makaleleri gör diyeceksin, bir de ayarlardan kendine göre özelleştireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 oda.tv . Televizyondan ve davalardan bomba yapım teknikleriyle ilgili bilgi veren bi site gibi görünebilir ama hükümet yalakası medyadan uzaklaşmak için iyi bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 yıllardır ntvmsnbc'den takip ediyorum haberleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ntv iyice AKP kayığına bindi fış fış kayıkçı takılıyor. kalmadı adam akıllı kanal, portal vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ntv cnn google Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 işyerindeki abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Şuan piyasada hiç yok, magazin hepsi. Bir örnek vermek gerekirse, 3 nisanda "29nisan'da Gebze-Pendik arası banliyö trenleri kapatılsın" diye bir karar alınıyor. Metropol denen bir şehirde binlerce insanı etkileyecek mağdur edicek bir karar. Ama hala haber siteleri hülya avşarın kızının peşinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 hurriyet, millyet akıllara zarar cımbızla ayıklamak gerekiyor magazinlerin arasından Haber sitelerinin anasayfalarında magazin haberlerine denetim getirilmesi lazım ya. hurriyet.com/magazin altında toplasınlar herşeyi. Kim kimle aşk yaşamış, kim üstsüz güneşlenmiş oradan takip etsin meraklıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 mahmud_mahmudov said: oda.tv . Televizyondan ve davalardan bomba yapım teknikleriyle ilgili bilgi veren bi site gibi görünebilir ama hükümet yalakası medyadan uzaklaşmak için iyi bir yer. oda.tv ve tarafsızlık? bildiğin ulusalcı, ergenekoncu kanalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 taraf var çogiyi, akit var bide. sonra zaman da gayet iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bir gün diyenler var ama okumadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 bir gün okursun onu da, sıkma canını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 en kötüsü sabah.com.tr olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 mahmud_mahmudov said: oda.tv . Televizyondan ve davalardan bomba yapım teknikleriyle ilgili bilgi veren bi site gibi görünebilir ama hükümet yalakası medyadan uzaklaşmak için iyi bir yer. "en tarafsız" denilmişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 şok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feaverrond Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 tarafsız mı bilmem ama özgün ve güvenilir http://bianet.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 http://beforeitsnews.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 paticiğe bakıyorum bazı tiplerin ideolojisi çok belli olduğu için haberin ne kadarı doğru ne kadar yanlış çıkıyo ortaya hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 habervaktim nokta com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 akilanın feysbukundan ulaşabiliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 throine said: mahmud_mahmudov said: oda.tv . Televizyondan ve davalardan bomba yapım teknikleriyle ilgili bilgi veren bi site gibi görünebilir ama hükümet yalakası medyadan uzaklaşmak için iyi bir yer. oda.tv ve tarafsızlık? bildiğin ulusalcı, ergenekoncu kanalı. Ergenekoncu nedir yav, tayyip rp sinden cikmis laflara gel. Ergenler de hemen kapiyor boyle seyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 hayatımda odatv ye girmişliğim yoktu throine bok atınca kesin adam gibi bir yerdir dedim girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar