icphedia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 kaç aydır bedavadan oynuyoruz işte. gerçi açıp oynadığım yok ta. arada bakınıyorduk. 6 ay daha ödeyip annual pass diablo mu yapsam yoksa hesabı kapatıp direk diablo mu alsam karar veremiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Öf Pyro nasıl karşılayacak zararı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 pyro şuan karayiplerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuştum az önce Pyro ile, telafi edecek zararları da süreç uzayabilir. Bana göre öncelikle para ile Oğuz'dan annual pass alanların zararlarını karşılamalı, sonra gold ile satın alanlarınkini çözmeli. Bakalım bekliyoruz, Oğuz'u yıllardır tanırım, kimseyi mağdur edeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 75 lira en büyük sorun değil bu olaydaki, esas blizzarda ruhumuzu satmış olmamız sıkıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 adama fazla yüklenmemek lazım. Alırken hepimiz biliyorduk başımıza bunların geleceğini. Ben daha önce olur diye bekliyordum ama bugüne kısmetmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 allaan keli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 pyro sizi yalnız bırakmaz... ama blizzard bırakır... peşinize hell houndları takmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 elli kere soylendi, piysa sartlari malum bole hangi malda olrusa olsun asiri fark oldugunda mutlaka bir bit yenigi vardir dedik, dinletemedik raf ile ucuz ucuz gametimelari kaparken iyiydide simdimi kotu oldu? bu samimiyetsiz zihniyet yuzunden oyun bu hale geldi iste, rus keyleri, hile hurdali dlcler, psn paylasimlari derken iste bu statukocu zihniyetide gorduk ama blizzard kulaklari cektiiii, YETERRR dedi, DUUUUR dedi, KENDI DUSEN AGLAMAZ dedii adaletten hickimse kacamaz! http://www.fasulyeden.com/wp-content/uploads/2011/03/tayyip_erdogan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 abi pyro ile ne alaka ki. adam size 12 ayı verdi mi verdi. sistemi siz de biliyordunuz riskini de yani. adam sizi zarara sokma gibi bir durumu da olmadı ki. ne bileyim saçma geliyor yani pyro kayıplarda gibi söylemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Viktor said: elli kere soylendi, piysa sartlari malum bole hangi malda olrusa olsun asiri fark oldugunda mutlaka bir bit yenigi vardir dedik, dinletemedik raf ile ucuz ucuz gametimelari kaparken iyiydide simdimi kotu oldu? bu samimiyetsiz zihniyet yuzunden oyun bu hale geldi iste, rus keyleri, hile hurdali dlcler, psn paylasimlari derken iste bu statukocu zihniyetide gorduk ama blizzard kulaklari cektiiii, YETERRR dedi, DUUUUR dedi, KENDI DUSEN AGLAMAZ dedii adaletten hickimse kacamaz! http://www.fasulyeden.com/wp-content/uploads/2011/03/tayyip_erdogan.jpg sdfdsfs pyro'dan bence para beklemekte hata, adam böyle bir risk olduğunu bilip satıyordu sonuçta ve para garantisi de vermiyordu. ben patlar diye düşünüp almadım, iyi de etmişim. soğuk bir su için ve kasmaya devam gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ve roketler sağlam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 saglam pyro atmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Sistemi biliyordunuz vs. diyenler sistemi bir anlatabilir mi sdf, tamam çok sağlam pabuç değildi de 2 senedir raf'tan sebil gibi aylık açtırırken sıkıntı olmuyordu. Bu da güven ortamı yaratıyor. (Ki RAF'la açtık diye silmediler ödemeleri, RAF'ladığınız adamlarda bir terslik oldu diye sildiler. Madem böyle bir açık vardı, en baştan "RAF sayılmaz aga" diyebilirlerdi.) Ayrıca pyro da anladığım kadarıyla aracı zaten, onun da key'leri vs. aldığı birileri vardı. Pyro'nun elinden ne kadar ne gelir bilinmez artık. Ve evet en büyük sıkıntı blizz.in annual anlaşmasını iptal etmeyip, devam ettirmesi ve bu şekilde bir karar alıp aylıkları patlatması her ne kadar doğru olsa da "biz aslında iyi niyetliyiz o yüzden kampanyadan yararlanın diye anlaşmanızı bozmadık" kisvesi altında kartları bir 8-9 ay daha kitlemesi. Yoksa ben 4 aydır Oğuz'dan aldığım raf keylerini kullanıyordum zaten, parasını hayli hayli çıkarttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 raf yapan adamların patladığını sanmıyorum, blizz tavır değiştirdi çoğu kimsenin çok az ayı kaldı annualinin bitmesine çok kişi ödemeye devam etçek, blizzardın ben mi daha çakalım siz mi daha çakalsınız demesi durumu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 ya zaten blizz'in attigi mailde de goruldugu uzre teknik olarak uygunsuz bir durum yapilmamis.. "karsi tarafin odemesinde sikinti cikti, o yuzden sizin ceza almanizi gerektirecek bir durum yok", vs diyor.. o odemedeki sikinti nedir ama bir fikrim yok.. anca raf atilan account sahibi cozebilir ki artik blizz nerden bu isi yapiyor anlamadim.. cunku karsi taraf odemesini yaptiysa (ki oyle gozukuyor referrallar hala accountta oldugu icin) bence hala bu olayin bozulmasini hakli cikartacak bir durum yok disclaimer'a gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 gerçek raf lar patlamamıştır. sanırım 5-10dk içinde 12tane ayniden cıkan raflar patlamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 iste bildigim kadariyla gercek raf, sahte raf gibi bir durum yok.. raf invitation atilan kisi odemesini yapip oynamaya devam ettiyse blizz'in bir iptal yapma hakki oldugunu sanmiyorum.. aynanda 12 account da baslamis olsa, 15 de baslamis olsa paymentta sikinti cikmadiktan sonra raf da devam etmeli bana gore ama bilmedigim bir sey olabilir.. ayrica evet bu durumu yasayan kisilerin sanirim hepsi annual pass almis insanlar.. obur turlusunu gormedim hicbir forumda daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Şimdi şöyle bir olay var, her ne kadar raf FAQ'ında "raf attığınız adam ilk ödemesini yaptığında size de bir ay beleş gelecek" yazıyor olsa da; önceden raf attığım 10 civarı arkadaşıma dayanarak sadece tam sürüm oyunu raf'lı acc.a eklemenin beleş ayı verdiğine eminim. (WoW classic kurduğunuzda 30 gün bedava oyun hakkınız oluyor, adamlar da onu sayıyor.) Bence tam burada bir dolap döndü işte. Bir de hala çalışıyor rafla beleş ay sistemi, zaten önüne de geçemezler bugları fixlemedikleri sürece. Sadece tespit edip silerler böyle. Bedava ayları geri alma hakları da olmadığı için 10k golda 1 ay beleş sistemi sıkıntısız olarak devam edecek yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 iyide raf için eklenen accountlar hileli falan değil ki. adam Cd-key giriyor öyle active ediyor account'u. Büyük olasılıkla zamanında 5 dolar olan wow classic keyleridir. Ortada illegal olan hiç bir şey yok. Blizz burda bariz hatalı. Direk kabadayılık yapıyor RAF kullananlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 EVIL_DeaD said: abi pyro ile ne alaka ki. adam size 12 ayı verdi mi verdi. sistemi siz de biliyordunuz riskini de yani. adam sizi zarara sokma gibi bir durumu da olmadı ki. ne bileyim saçma geliyor yani pyro kayıplarda gibi söylemler. dostum sen aldın mı? süreci biliyo musun? pyro bize kesin garanti verdi oluyor dedi sözleşmeyi okuduk ticket attık sorduk sıkıntı yok rahat rahat alabilirsiniz dedi. sistemin riskli olduğunu falan ben bilmiyordum yani kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ben almadım da eğer öyle garanti falan verip bişi olmaz demişse direk siz haklısınız yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ses said: iyide raf için eklenen accountlar hileli falan değil ki. adam Cd-key giriyor öyle active ediyor account'u. Büyük olasılıkla zamanında 5 dolar olan wow classic keyleridir. Ortada illegal olan hiç bir şey yok. Blizz burda bariz hatalı. Direk kabadayılık yapıyor RAF kullananlara. Gold sellerlardan alıyorlar bunu onlarda scam edilen kredi kartlarıyla alıyorlar böyle şeyleri sahipleri şikayet edip işlemleri durdurunca da blizzard ödemeleri geri alıyor ve böyle birşey oluyor. Burada orada satanların cebinden en ufak bir para çıkmadı yani. Hırsızlık bildiğin güzel oldu sona ermesi umarım daha da ağır cezalar verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 gerçek raf bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 bu işi ilk başlatıp full aktif satanlar 1milyon raf satmış olsa kar olarak da 50tl desek 50milyon tl kaldırmış adamlar. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar