Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klavye mouse tavsiyesi

Bullbird

Öne çıkan mesajlar

sunthewhich said:

Silphatos said:

eyv hasan sdfghj, naber ya nasıl gidiyo

Valla pek umduğum gibi gitmiyor diyebilirim =) sen nasılsın ? Okul devam mı?

Konuya faydam olması açısından ;
bugün Vatana gidip şu 4 klavyeden birini alıyorum ;

TT Esport Challenger 125TL
TT Esport Challenger Pro 175TL
Logitech K300 - 50TL
A4tech X7 - Bu %90 olmaz.

maalesef, ama son aya giriyorum sonunda (:

ben de klavye alcam k300 mü alsam mk320 mi alsam logitech karar veremedim, razer tt roccat bilmemne gereksiz pahalı zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Vatana gittim, Logitech K120 aldım. 24TL.
Tuş boyutları, dokunma hissi gayet güzel, tavsiye ederim. Tuşlar bitişik değil, ayrı ayrı. Enter tuşu büyük ki benim için önemlidir. Öneririm ucuz bakanlara.

Birde Hewlett Packard C3758A kullanıyorum iş yerinde. Bulabilirseniz acayip güzel klavye, bunu da tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunu alıyom http://www.exa.com.tr/microsoft/klavyeler/ms_sidewinder-337-16955.html

logitech wirelesslarda sorun varmış gidiyo 1 dk gelmiyo geri falan demişler onun için vazgeçtim, logitech g105 alacaktım 85'e indirimden ama o da bileklik namına sıfır

Chastor said:

hmm g9x de 120 liraymıs g500 de 70 lira aradaki 50 lira farka değermi?

g400 al optik fare daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

7 yıldır kullanıyorum abi 518 daha tık yok, sadece arada sırada kablosundan dolayı bağlantı gidip geliyo böyle 1sn falan ama ayda yılda 1 kere. artık logitech logosu falan kalmadı hatta tüm yan tuşların, o dpi değiştirme hedelerinin üzerindeki yazılar silindi ki onları hiç kullanmadım bile sdfa. bozulsun da g400 alayım diye bekliyorum ama bozulmadan atmam, daha hiç logitech fare elimde patlamadı bunun babası ve dedesininden birini sattım birini kardeşime vermiştim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...