Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ömrümü yedin amarr

sadman

Öne çıkan mesajlar

Gemilerin ne stabil olur ne hasar tipi değişir ne hız yapabilir bezdirdin lan!

Neyse efendim lvl 4 görev yapmaya çalışıyorum abaddon ile. 515 dmg yapıyorum yakın mesafe mermiler ile. Görevler blood raider olmadıkça yaklaşık yarım saatte bitiyor solo. Ama mesela extravaganza gibi 4-5-6 odalı görevlerde rahat 1 saati buluyor bu süre.
Çok muzdaribim bu durumdan.
Ulan okadar skill kastım haftalarca, az biraz faydası olur dimi.. Ama yok yine aynı yine aynı.
Şu resist olayı olmasa aslında olucaktaa..Ah işte...

Ne yapsam bi akıl verin. Legion mu kassam? Hoş legion yapsam yine blood raiderdan başkasına çakamicam :/
Gallenteye mi geçsem diye de düşünüyorum aslında. Armor skilleri tam nasıl olsa, 3-5 de drone skili var. Nasıldır gallentenin pvesi?
Sosyal ağlarda paylaş

sadman said:

Gemilerin ne stabil olur ne hasar tipi değişir ne hız yapabilir bezdirdin lan!

Neyse efendim lvl 4 görev yapmaya çalışıyorum abaddon ile. 515 dmg yapıyorum yakın mesafe mermiler ile. Görevler blood raider olmadıkça yaklaşık yarım saatte bitiyor solo. Ama mesela extravaganza gibi 4-5-6 odalı görevlerde rahat 1 saati buluyor bu süre.
Çok muzdaribim bu durumdan.
Ulan okadar skill kastım haftalarca, az biraz faydası olur dimi.. Ama yok yine aynı yine aynı.
Şu resist olayı olmasa aslında olucaktaa..Ah işte...

Ne yapsam bi akıl verin. Legion mu kassam? Hoş legion yapsam yine blood raiderdan başkasına çakamicam :/
Gallenteye mi geçsem diye de düşünüyorum aslında. Armor skilleri tam nasıl olsa, 3-5 de drone skili var. Nasıldır gallentenin pvesi?

bak gallante den sana tavsiyeler,, ilk 1 bucuk sene gallante-amarr oynadım. sana söliyim, missile ve shield skillerin yoksa, caldari deilsen pve den uzak duracaksın. eziyet yıkımdan başka bişe deil..gallllantenin en iyi pve gemilerinden biri ishtar ama o da shield tankla...

yani yol yakınken kasmaya başla
Sosyal ağlarda paylaş

maelstrom ile hiç sorun yaşamadım ben herhangi bi l4 görevde.

982 dps omni tank, 755dps + dronelar.

NPC specific tanklayınca mesela angel cartele karşı 1367 dps tanklıyor.

tengu da gayet rahat ama onda scram/web yapan npclere dikkat etmen gerekiyor. tankının yarısı hızlı gitmene bağlı çünkü. bi de tengu da cap stable olmayan fitle zor l4 görevlere girmeni pek tavsiye etmem.
Sosyal ağlarda paylaş

KaRa_DaVuT said:

bak gallante den sana tavsiyeler,, ilk 1 bucuk sene gallante-amarr oynadım. sana söliyim, missile ve shield skillerin yoksa, caldari deilsen pve den uzak duracaksın. eziyet yıkımdan başka bişe deil..gallllantenin en iyi pve gemilerinden biri ishtar ama o da shield tankla...

yani yol yakınken kasmaya başla

senin char ile branch ın ıssız beltlerinde legion ile rat yapıyordum ben. deimos ile yanına bile yaklamazken legion ile haşatını çıkartıyordum. Şu an full legion kullanıyor o karadavut. JB olmadan branch dan empire a giderken, pandemic in attığı bubble lardan nasıl geçiyordun gallente gemileri ile mi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Glatheros said:

Heavy assault missile kasip sacrilege e binebilirsin. Biraz range problemin olur t2 yi acana kadar dpsn dusuk olur fakat em/therm resisti olan npcye vuracagin damage dan her turlu daha fazla damage vurmus olursun.

+1 ayrıca heavy missile candır ve emin ol pvp ded çok işlinigörür..t2 si şart

(serkan bana large projectile bas)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir oda dolusu bsyi tanklayabilirmiki sacri?
KaRa_DaVuT said:

Glatheros said:

Heavy assault missile kasip sacrilege e binebilirsin. Biraz range problemin olur t2 yi acana kadar dpsn dusuk olur fakat em/therm resisti olan npcye vuracagin damage dan her turlu daha fazla damage vurmus olursun.

Sosyal ağlarda paylaş

sadman said:

KaRa_DaVuT said:

Glatheros said:

hepsini yapamaz da bazılarını tanklayabilir skille bakar ama
Sosyal ağlarda paylaş

sadman said:

tengu rahat tanklıyor, çünkü vuramıyorlar bile tenguya.
machariel rahat tanklıyor, menzilleri yetmiyor yine aynı şekilde dokunamıyorlar bile.
maelstrom da rahat tanklıyor, vurduklarından daha fazlasını repair edebiliyor, çok güzel aktif tankı var çünkü.

söylemek istediğim, oyun stiline ve yaptığın göreve göre değişir herşey. angel cartel görevi yapıyorumdum ben mesela genelde. rahattım baya.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

sadman said:

machariel rahat tanklıyor, menzilleri yetmiyor yine aynı şekilde dokunamıyorlar bile.
maelstrom da rahat tanklıyor, vurduklarından daha fazlasını repair edebiliyor, çok güzel aktif tankı var çünkü.

söylemek istediğim, oyun stiline ve yaptığın göreve göre değişir herşey. angel cartel görevi yapıyorumdum ben mesela genelde. rahattım baya.

tengu iz overrated...
Sosyal ağlarda paylaş

Abaddon da tanklamasına güzel tanklıyor 2 oda dolusu npc gelse yinede dayanır ama şu resist olayı tat kaçırıyor. Resmen 1 bs patlayana kadar çay sigara yapıyosun.
Genelde angel görevi yapıyorum demişsin, nasıl oluyor o? Sistem sistem gezip angel görevi veren ajan mı kavolıyosun yoksa benim bilmediğim filtre gibi bişey mi var?
Aluriel said:

sadman said:

Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

caldari başladım o bitti amarr kastım o da bitti şimdi minmatar kasıyorum... :D gallente neymiş ya :D

s...bipppp

sniper bs skillerini kasmışın bir tek ne armor tank ne shield tank vardı len. altında cnr vardı adam gibi shield skilin yoktu. Elindeki char, paladin ile ortama biçerdöver gibi dalıp PVE yapıyor. Minimatar da tornado haricinde acil kasma bişi. Sağlam amarr gidiyorsun bozma rotanı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...