Flam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Arkadaşlar joomla bir web sitesi var onunla da ben ilgileniyorum. Bir problemle karşılaştım nasıl çözeceğimi de bulamadım. Şimdi bu sitede arama yapıyorum, iran diye arama yapıyorum mesela, Haziran, pirana falan diye sonuçlar çıkıyor. içinde iran geçenleri değil de sadece iran'ın tek başına kullanıldığı arama sonuçlarını ayrıştırmam gerekiyor. aranızda joomlanın sisteminden anlayan, php bilen arkadaşlar yardım ederse zaten hepten çok güzel olur. ama asıl isteğim bu kadar fazlası değil, internette ne nasıl yapılır araştırıp yaparım da kimseye zahmet vermek istemem ve fakat internette ne diye aratayım bunu ben? google'da ne güzel tırnak içine alıyordum google direk o kelimeyi getiriyordu. şimdi ben googlelarken bu istediğim şeyi ne diye aratayım ki benim işime yarar sonuçlara ulaşayım? bi olduruverin zahmet olmazsa arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 google search kullan direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 cnn bile kullaniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 google search'ı son çare olarak görüyorum, tabi ki mantıksız bir çözüm değil g search. $u halde direk sorunu kendi search sistemimle çözebilmenin yolları varsa önce onları denemek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Extension'lara göz at sitesindeki. Özellikleri okuyup mantıklı geleni deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 benim sorunum arama yapmaması değil ya da arama sonuçlarını renkli renkli görmek değil, joomla ile alakası bile yok aslında sadece aramalarda tek kelime aramak kelimeden fazlasının gelmemesini sağlamak nasıl ifade edilir onu arıyorum. nasıl olduğunu bilsem girip kendi arama motorunda editleye editleye düzelteceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 buraya paste et arama kodunu bakip duzeltelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 wildcard'ı bi elden geçir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar