Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 1.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Llama

Öne çıkan mesajlar

abi sotto sakin ol bu ne heyecan, elinden oyuncagı alınmıs cocuk gibi saga sola saldırıyorsun aglayarak..

kimse 10bin kisi atlarz demedi, ama eboue hiç bişey atılamdan kıvırtarak tac cizgisne geldi, buna sinir oldu insanlar..

ama hala objektif bakamadgnz için futbol fazla bize...

ayrıca hıncal gercekten dogru yazmıs, azcık aklı fikri yerinde gs'li onlari dusunur zaten..

fenere karsı seyircisz oynamak kime yarıcak ?
Sosyal ağlarda paylaş

Neye sinirlenmeyeceğim ki. Ben hala mantığı çözemiyorum çünkü. Bir de sizi okumuş akıllı adamlar filan sanıyorum. Neyini savunduğunuzu bir anlasam.
Ben gayet gördüm birşeyler atıldığını. Tekrarı varsa bulun izleyin. Ben bu tahrik katsayısını anlamıyorum insanların.
Hıncal Uluç saçma sapan bir yazı yazmış, Beşiktaş taraftarı ne iyi, 10 bin kişi atlamamışlar diye. Şimdi kalkmış adam doğruları söyledi yazmışsınız. Nesi doğru bir anlatıverin.
Burada sporun geldiği hale bak diyeceğinize 10 bin kişi atlamadık yoksa atlarız ha diyorsunuz ben bunu çözemiyorum işte.
O adamın elinde bıçak, çakı olsa Eboue'ye saplasa ne olacak bana bir söylesene. Ha tahrik oldu ama di mi. Ne tahrik arkadaş...
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

kabul edelim, iyi yazmış.

Aydin daha iyi yazdi ben Esh. :}

Bir de hala şu rezilliği savunanlar pek komik. 2 adam girmiş. Biri hakem dövmeye diğeri yabancı futbolcuyu dövmeye ve burda bile iyi ki vuraydı diyen holiganlar var.

Kaldırın abicim topu cidden beceremiyoruz taraf olmayı ve eğlenmeyi. Yazik.
Sosyal ağlarda paylaş

alex bile dandirik plastik su bardağı çarpınca bari kendimi yere atiyim diye zorlama attı kendini trabzon maçında mesela

eboue tepkilerini abartsa da ona malzeme veren taraftarın suçu

sonuçta para atılıyor mu atılıyor.çakmak atıyorlar mı atıyorlar

o da 1 saatte yatar 2 saatte yatar taçta kullanmaz tahrikte eder

sen adama bulaşmasan adam topunu oynicak
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Neye sinirlenmeyeceğim ki. Ben hala mantığı çözemiyorum çünkü. Bir de sizi okumuş akıllı adamlar filan sanıyorum. Neyini savunduğunuzu bir anlasam.
Ben gayet gördüm birşeyler atıldığını. Tekrarı varsa bulun izleyin. Ben bu tahrik katsayısını anlamıyorum insanların.
Hıncal Uluç saçma sapan bir yazı yazmış, Beşiktaş taraftarı ne iyi, 10 bin kişi atlamamışlar diye. Şimdi kalkmış adam doğruları söyledi yazmışsınız. Nesi doğru bir anlatıverin.
Burada sporun geldiği hale bak diyeceğinize 10 bin kişi atlamadık yoksa atlarız ha diyorsunuz ben bunu çözemiyorum işte.
O adamın elinde bıçak, çakı olsa Eboue'ye saplasa ne olacak bana bir söylesene. Ha tahrik oldu ama di mi. Ne tahrik arkadaş...

abi anlamamakta ısrarcı oldgnz konu nedir ?

1 kisinin bile atlamasi yanls mi ? evet
10.bin kisi atlar dedik mi ? hayir
eboue tahrik etti mi ? evet
bu eboue'nin işine yaradi mi ? hayir fenerin işine yarıcak..

e hıncal da bunu demiş.. gerizekalmsn eboue demiş neden böyle yapıp rakibn ekmegne yag suruyorsun,hadi bunu gectim dk90 2-0 öndesin adın galatasaray.. buna ihtiyacın var mi diyor..

ama işte anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az mi ne öyle sacma bi söz vardi..
Sosyal ağlarda paylaş

Tahrik olduk gardaş taç atmayacak o adam.

Gidin Milangaz binasini basin abi. Sezon boyunca dolmusmus da patlamis bu mac taraftar. Bana ne? Galatasaray mi bu hale getirdi Bjk'yi. Gidin sorumluya patlayin, Holding'e dalin.

Sotto yazmis, o angut elinde cakiyi falan bir topcuya hakeme saplasa ne olacak? Burada bile YANLIS AMA O DA TAHRIK ETTI KEHKEH diye dolambacli cumleler kurarsa okumus etmis akli basan insanlar o tribunlerdeki baliciler ne kafasi yasiyor bir dusunun iste.

TAHRIK ETTI OMO.
Sosyal ağlarda paylaş

Eboue kendine madde atılınca korkması niye gerizekalılık ve tahrik oluyor ben de bunu anlamıyorum.
Mazallah on bin kişi de atlayabilirdi, BJK taraftarı uslu durmuş demekten ne anlıyorsun sen.

Masquerade said:

Burada bile YANLIS AMA O DA TAHRIK ETTI KEHKEH diye dolambacli cumleler kurarsa okumus etmis akli basan insanlar o tribunlerdeki baliciler ne kafasi yasiyor bir dusunun iste.

TAHRIK ETTI OMO.

Ya tamamen demek istediğim bu işte. Keşke vursaydı diyor adam yukarıda. Ben ona cevap yazıyorum. Sana zaten bunları savunuyorsun demedim.

Abi herkes madde atılırken soğuk kanlı ve tepki vermeyecek diye birşey yok. Adam korkuyor olabilir ki gayet normal. Ben sana çakmak filan atıyım da 10 metre yukarıdan sakince dur bakalım. Benim kızdığım nokta o. Adam korkuyor, sonra tahrik oluyor. Seyirciye hareket mi çekti abi bu adam. Küfür mü etti. Ne yaptı yani.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bugün "eboue tahrik mi etmiş canım atmasalarmış yine de" diyen adamların hepsi, ömer çatkıç'ın KAFASINA kartopu geldiğinde "eeeee hakeder ama provokasyon yapıyor sonuçta!" diyen insanlar; volkan'a da çakı geldiğinde "NİYE HAKEME GÖTÜRÜYOR O ÇAKIYI" diyen insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ömer çatkıç tribünleri alakalı alakasız provoke eden bir adam ama.tribünler adama elleşmese bile dönüo böyle koyduk mu çaktık mı tarzı hareketler yapan bir adam.sonra küfür yiyor heo.ama ona rağmen kafasına çakmak para bıçak atıldıgını görmedim

volkanın çakıyı götürme olayı ise trabzonlu kafası o ayrı sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

eboueye karşı bi uyuzluk var.bence maç içinde engin çok daha sinir bozucu

ben kendim bile kalk ulan diyorum hep engine maçlarda.eboue kıcına başına para atılınca tribe giriyor fakat bunun adı tahrik oluyor işte sdfs

oysa engin mesela dokunuosun kalkmıyo yerden.ama engine bulaşmadı bile taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi söyle bişey var bu olaylarn savunulcak bir yani yok kimse ondan bahsetmiyor zaten, ha bahseden harbi bir bakımdan noksandır yani..

söylemek istedgm bir sey var.

abi bu 3 takım taraftari da ayni ülkenin,şehrin,cogu da ayni mahallenin taraftari.
ayni aileden 2 kardes 3 buyuklerden farklı birini tutabiliyor..
feneri,gs'yi yada beşiktasi secince noluyor level mi atlıyor ?

ayni adam gs tribüne girince daha elit mi oluyor, ayni evde yan dairede birlkte büyüyen insanlar, bi aydınlanma fln mi yaıyorlar bu takımalra göre söylermisnz ?

olay bjk taraftari hıyar sahaya daldi degil.. bizim toplumun gercegi bu, metroda,kırmızı ısıkta,otobuste, herkes sinirli herkes agresif herkes kufur ediyor...

türkiyenin gercegi buyken beşiktas taraftari söyle,ama fenerli de böyle,olsun galatasaraylı da söyle diye insanlari sınıflandrmak gergnlgi iyice tırmandırıyor,

kimsenin birbirninden farkı yokken,herkesin birbirne bok atmasi sacma geliyor bana haksızzsam söyleyin ??

klup baskanlarndan yöneticilerne taraftarna kadar ; efendm bizim taraftarmz cok elit, efendm biz söyleyz böyleyz diye milleti gaza getircek sacma acıklamalar gelcegne gercegn farkna varsak belki işe yarar,

ha şahsi fikrimi sorarsanz, bu olay düzelmez artık, bjk seneye sampiyonluga oynar sahaya cicek bile atılmaz, gs sacmalar,sahaya inmeler onlarda baslar..

ayni evde büyümüs insanlari sadece tuttuklari takımlara göre, bu elit,bu beyinsiz,bu tinerci,bu söyle diye ayırmak sacmalgn daniskasi..

tesekkürler
Sosyal ağlarda paylaş

lincoln top sektirdi
muslera gol atti
eboue iki kez ayni yerden tac kullandi
tey tey bunlara hirs yapan insanlar var bide bu insanlari savunanlar var
neymis o saha girenleri onlarda sevmiyorlarmis mis mis ama kiskirtmamalari lagzimmis mis
neymis carsi degilmis baska grupmus hepsi ayni terane.
heleki ircki savunmalarina hic girmiyom tamam yapilmamistir ama bi trazonlu pankart asildi diye herkezi nasil akliyonuz anlamiyorumki asfaf
emre kafasinda takiliyo herkez adam basiyo fukn niggiri
sonra oyle demedim fatma girik dedim diyo herkezde adama inaniyo
yanina siraciyi alip benimde zenci arkadaslarim var diye takiliyo.
bide 30 senedir turkiye kupasinbi alamayan digeride avrupada yada turkiyede bisey yapamayan taraftarlarin galatasarayin gotu kalkti son zamanlarda demeside bambaska
Sosyal ağlarda paylaş

Ömer galiba bu sene yedi kafasına kartopu haha. Tabi keşke atılmasaydı ama ben Ömerin Eboue gibi hunharca bozuk para yağmuruna tutulup üstüne sahada kovalandığını hatırlamıyorum.

Volkan olayı Trabzonlu yönetici işte...

Zaten olay da bu. Herkes kendine göre yontuyor. Şu rezillikleri temizlemek yerine sahada futbolcu kovalayan adam elini kolunu sallaya sallaya sokakta geziyor. Sahaya inen adamlar ifadesi alinip salindi. Ilk seyircili macta orada yine o adam. Aynı adam seneye Fenerbahçeli Baroni'yi GOL ATONCO AĞLAMAYIN BEBELER HAREKÖTÜ YAPTO ONDAN TAHRIK OLDUM diyerek kovaladığında bu sefer yorumların tarafları zınk diye değişiverecek mesela.

Zaten herkes gergin. Ligde şike skandalı dönüyor, skandalda adı geçen kulüplerin has adamları işi `çözmeye` çalışıyor, Milli Takım Kaptanlığı yapmış bir oyuncu ırkçılık yaptığı söyleniyor üstüne bu olaylar ama hala KEŞKE VURAYMIŞ diye gezen adamlar var işte. Gerçekten yasaklansın futbol. Demir Lady modeli bile kesmez bizi artik. Yakindir zaten birileri olecek stadlarda bu kafayla gidersek...

Ha alin iste.

http://www.farklihaber8.com/haber/spor/ayni-taraftar-11-yil-once-de-sahaya-girmisti/18355.aspx

Biz neden adam olmayizin cevabi... Yonetimler o holiganlardan nemalandikca daha cok bekleriz biz duzelecez, siddet yasasi cart curt.

Olay alin ADAM DALDI SAHAYA TUM BJK TARAFTARLARI BARBAR!!! degil. Ama burada bile akli selim dedigimiz insanlar keske vuraydi diyor bu olaylar olmasin tribunler temizlensin Besiktasa yakismiyor bu rezillikler diyecegine...
Sosyal ağlarda paylaş

İyide apple bir önceki sayfada onu demişim zaten. Şu tarz tribün gruplarını/liderlerini gereğinden fazla büyütmeyin gözünüzde diyorum zaten. Bu adamların takımlara, takımların onlara ihtiyacından daha fazla ihtiyaçları var. O adamların kimliği oluyor artık o takımlar. Onlara güç sağlıyor, gerekirse maddi destek sağlıyor. O yüzden Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı ikinci planda aslına bakarsanız. Sürü psikolojisi de zaten buradan geliyor. Tribün insanlara güç veriyor, oradaki adamlar gereğinden fazla saygınlık kazanıyor. Ultraslan, Çarşı o bu hepsi aynı şey.
Benim sinirlendiğim nokta burada bazılarının cevapları oldu. Buradaki insanların olaylara daha farklı bakmalarını beklerim genel olarak, BJK, GS'li farketmeksizin...
Sosyal ağlarda paylaş

tüm bjk taraftarlaır barbar gibi bir çıkarım yaparsan zaten yanlış olacağından sorun olmaz. lakin; olayın şu yönünü kimse görmüyor. "ömer'i iyi ki vurmuşlar" tarzında mesajlar var mesela, bu topicte olanları eleştirenler.

hep bunu diyorum da anlamıyonuz. iki yüzlü oluyoruz futbol yorumlarken.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

şimdi söyle bişey var bu olaylarn savunulcak bir yani yok kimse ondan bahsetmiyor zaten, ha bahseden harbi bir bakımdan noksandır yani..

söylemek istedgm bir sey var.

abi bu 3 takım taraftari da ayni ülkenin,şehrin,cogu da ayni mahallenin taraftari.
ayni aileden 2 kardes 3 buyuklerden farklı birini tutabiliyor..
feneri,gs'yi yada beşiktasi secince noluyor level mi atlıyor ?

ayni adam gs tribüne girince daha elit mi oluyor, ayni evde yan dairede birlkte büyüyen insanlar, bi aydınlanma fln mi yaıyorlar bu takımalra göre söylermisnz ?

olay bjk taraftari hıyar sahaya daldi degil.. bizim toplumun gercegi bu, metroda,kırmızı ısıkta,otobuste, herkes sinirli herkes agresif herkes kufur ediyor...

türkiyenin gercegi buyken beşiktas taraftari söyle,ama fenerli de böyle,olsun galatasaraylı da söyle diye insanlari sınıflandrmak gergnlgi iyice tırmandırıyor,

kimsenin birbirninden farkı yokken,herkesin birbirne bok atmasi sacma geliyor bana haksızzsam söyleyin ??

klup baskanlarndan yöneticilerne taraftarna kadar ; efendm bizim taraftarmz cok elit, efendm biz söyleyz böyleyz diye milleti gaza getircek sacma acıklamalar gelcegne gercegn farkna varsak belki işe yarar,

ha şahsi fikrimi sorarsanz, bu olay düzelmez artık, bjk seneye sampiyonluga oynar sahaya cicek bile atılmaz, gs sacmalar,sahaya inmeler onlarda baslar..

ayni evde büyümüs insanlari sadece tuttuklari takımlara göre, bu elit,bu beyinsiz,bu tinerci,bu söyle diye ayırmak sacmalgn daniskasi..

tesekkürler

helal. arkada kalmasın hiç.

bir de milli maç olunca hepsi aynı takımı tutuyor sonuçta. aynı şekilde hakeme küfrediyorlar:)

ama artık yapılmasın. yaptınız deyince boşuna savunulmasın. siz de yapmıştınız, yaparsınız falan denilmesin. saçma çünkü. her şeye karşılık bulmak için benzer bile olmayan örneklerle saldırıya geçilmesin. sonra iki saat aradaki farkı anlatmaya çalışıyoruz. mesela trabzona iki kat ceza verilmeli diyenleri görüyoruz. beşiktaşa ne kadar ceza verilmeli yazamıyorlar. varsa yoksa eboue.
gs yapınca savunmadım. savunmam da. ilerde burdan c/p yaparsınız eğer savunursam..
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

İyide apple bir önceki sayfada onu demişim zaten. Şu tarz tribün gruplarını/liderlerini gereğinden fazla büyütmeyin gözünüzde diyorum zaten. Bu adamların takımlara, takımların onlara ihtiyacından daha fazla ihtiyaçları var. O adamların kimliği oluyor artık o takımlar. Onlara güç sağlıyor, gerekirse maddi destek sağlıyor. O yüzden Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı ikinci planda aslına bakarsanız. Sürü psikolojisi de zaten buradan geliyor. Tribün insanlara güç veriyor, oradaki adamlar gereğinden fazla saygınlık kazanıyor. Ultraslan, Çarşı o bu hepsi aynı şey.
Benim sinirlendiğim nokta burada bazılarının cevapları oldu. Buradaki insanların olaylara daha farklı bakmalarını beklerim genel olarak, BJK, GS'li farketmeksizin...

yok anladm senin dedgni de, hani insanlar toplumumuzn gerceklerni görmezden gelip birbirne laf sokma yarısındalar onu diyorum,

hiçbir taraftar grubunun birbrnden farkı yokken, baskanlarn fln cıkıp efendim biz cok kültür seviyesi yüksek bir taraftara sahibiz demesi ortalıgı karıstrmaktan baska bieşy degil, sorarlar adama 20v1 girip adam öldürmedi mi sizin taraftarinz diye,

ama işte biz spordan anlamıyoruz,spordan zevk almaktan anlamıyoruz.. taraftarlık duygularmz o kadar kör ediyorku cogu zaman beynimizi kullanmayi unutuyoruz..

bugun yolda üzernde bjk-gs-fb fark etmez formasi var diye birbirne dalanlar, yarin sen nasl adidas giyersin lan,en iyisi nike diyip birbirni de bıcaklar, (fazla uç örnek oldu ama anlatmk istedgm renklern önemli olmadigi) hep ben haklıym,hep ben en büyügüm, hep ben en uzağa işerm kafasinda bizim milletimz
Sosyal ağlarda paylaş

ya bence taraftarın davranışları başkan + takımın durumuna göre şekilleniyo %90. beşiktaş'ta durum kötü olduğu için azıyolar, demirören yönetimi olduğu süreçte de nerdeyse her maç ya hakem, ya yorgunluk falan diye söylendiği için yönetim tarafından öfke de o yönlere dönüyo. önümüzdeki senelerde büyük ihtimalle daha sakin bi taraftar grubu olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Hıncal rezalet bir yazı yazmış öyle böyle değil. Tam bir gündemde kalma yazısı. Tezat yazayım da millet beni konuşsun hesabı. Eboue'nin yaptığı şeyi herkes yapıyor futbolda, kendini yere atmaktan/faul almaktan bahsediyorsanız. Ha doğru mu değil tabi. Ama, tahrik etti diyorsunuz tribünü ben anlamıyorum. Adam kafayı kaldırıp tribüne bakmadı bile. Daha geçen ay Fatih Terim'in kafası yarılmış, tabi ki korkacak adam çakmak-para yağmurunun altına girmeye.

Sinirli olmak, bu sezon kötü gitmesi takımın böyle saçmalıklara bahane olamaz. Galatasaray ne yapsın lan Beşiktaş kötü gidiyorsa. Top mu oynamasın, ne yapsın. Hakem ne yapsın? Yanlış görmüş, gol vermiş tamam. Gerçekten gol olup da ofsayttan iptal etseydi de farketmezdi ki. Yenerdiniz, yenmezdiniz değil sorun. Abuk subuk bir sinir vardı herkeste. Quaresma'nın attığı tekme ne, Ernst'in maç sonu yaptığı hareketler ne Allah aşkına; sen kimsin lan hakeme abanır gibi yapıp korkutuyorsun, üstüne bir de topu önünde yere vuruyorsun öyle. Faul çalındı bir yerde Fernandez takım arkadaşının üstüne abandı topu. Bir başkası Simao hakemin ayaklarına abanıyor. Ayıp denen birşey var.
Utanmadan bazılarınız keşke Eboue'ye vursaydı demişler. O daha da ayıptır.

Hayatımda Beşiktaş taraftarından sadece 2 kişi indi ne kadar sakin, iyi taraftar demek kadar saçma sapan bir laf duymadım afedersiniz. Hem yanlış, hem tehlikeli. Birincisi bir suçluyu suçunun "hafifliği" nedeniyle yüceltmezsin. Ne demek o ya. Sen milletin kafasına para at, çakmak at. Sonra abi 2 kişi indi, çok iyi taraftar. Bu bir tecavüzcüyü; abi tecavüz ettikten sonra öldürmemiş, iyi niyetli diyerek övmeye benzer. İkincisi bu yapılanların doğru olduğu izlenimi uyandırırsın sen bunları yapan taraftarları översen. Normalleştirisin. Hatta üstünleştirirsin. Millet bunları yapmaya özenir.
Ben olsam yazdığı yazının sonucunu düşünmediği için Hıncal Uluç'u iq testine sokardım. Ki hatırlatırım pek düşünmez sonuçlarını kendisi, anca Eboue'den ister. Defne Joy yazısını hepimiz hatırlıyoruzdur.

Eboue gelmesin bir daha İnönü'ye önerisi de ayrı bir rezalet. Bu da haklıyı cezalandırmaktır tam anlamıyla. Adam profesyonel futbolcu ve beğenin veya beğenmeyin (ben yaptıklarını beğenmiyorum) hakkı var yere düşüp 12 tane takla atmaya. Hakem sarı da verebilir, inana da bilir. Ama biz buraya 10000 deli doldurduk, gelmesin o buraya bir daha demek saçmalık. Yapılacak şey basit aslında. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş kim olursa. Seçeceksin o taraftarları, bir daha stada giremeyecekler Türkiye sınırlarında. Yapan başkası mı var? O da giremeyecek.

Beşiktaş karşıtı bir yazı diye saldıracaksınız bana biliyorum. Ben Fenerbahçe'nin Ali Samiyen'de alkışlanacak mı denen maç kapalıdaydım kombinem vardı. O Tuncay'ın koşarken peşinden pat pat pat su patladığı, Alex'in korner kullanırken şelale gibi kafasına birşeyler yağdığı maç. Üzgün müydüm evet. Ama bir tane çöp parçası atmadım. Yanımdaki insanlardan da nefret ettim o maç. Keşke o maçta da atan herkesi tespit etselerdi de ömür boyu stadlardan men cezası verselerdi dedim o gün de. Keşke Alex'in kafasına taş gelseydi de yarılsaydı kafası demedim. Birşeyler atanlara ceza gelince para yardımı yapmadım. Normal bir insanım çünkü ve normal olan böyle düşünmek; o insanların ceza almalarını istemek. Anormal olansa böyle rezalet bir davranışı normalleştirmek, bu davranışa bahane bulmak.
Kusuruma bakmayın.

Gelip sakın bana Beşiktaş taraftarına sen ne hakla bıdı bıdı yapmayın. Ben stadyumdaki o birşeyler atan, aslında adam yaralamaya teşebbüsten yargılanması gereken insanlara söylüyorum. Onları atarsanız stadlardan işte o zaman biz de düzgün bir şekilde futbol izleyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...