Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Umarım GSlı olarak hiç bu foruma gelipde şu haksızlık bu haksızlık gibi yazılar yazmazsınız siye yapılan bişi ile ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 aa cıldırmıs ozel mesajla falan geldi auhsduahsduhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 adam gibi konuş adam sanalım. alt tarafı hakem kötü dedim. kimseye hakaret etmedik burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hehehe çıkışa gel la çıkışa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Futbol bünyelerde niye böyle etki bırakıyo acaba ya sdsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Beşiktaş tamamen sahipsiz bir camia. Fikret Orman çok güçsüz bir adam, bunu seneye de daha iyi göreceksiniz. Demirören bir borç batağı yarattı. Amatör branşlarda klüp çoğunlukla yerlerde, menajer Mendes'e ödenen dönemlik ücret ile erkek ve kadın voleybol takımlarının yıllık giderleri fazlasıyla karşılanabiliyor. Stad projesi maket bile değilmiş. Bu kadar tatavaya, yetmez Demirören transferlerine rağmen sadece elde edilmiş 1 şampiyonluk var, onun dışında şampiyon olmaya yaklaşılamadı bile. Bu dönemde rant sağlayan ve kazançlı çıkan sadece Çarşı ve diğer taraftar grupları oldu. Beşiktaş tribününe emektar semt aşıkları uğramıyor bile artık. Televizyon karşısında kalpten giderek maç izleseler bile o tribüne girmiyorlar. Demirören Çarşı'yı ve dünkü taraftar profilini bitirmeye çalışarak tek doğru hamlesini yapmıştı o da olmadı İsyan Göçek'e veya Galatasaray'a değildi. Bir yerden patlak verecekti, 4 takımı birbirine daha da düşman yapmak için bulunmaz bir fırsat Süper Final Dostumuz, karakterli dediğimiz takım bile bize nefret kusuyor. Oyuncularımızı kafalarında 20 yerinden bıçaklıyor. Verme arkadaşım Gs forması giymiş adamı bizim maça. Senin TFF başkanı olman umrumuzda değil, biz seni de yeneriz gerekirse ama senin takımın ota boka isyan ediyor. Verme işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Absolut said: Umarım GSlı olarak hiç bu foruma gelipde şu haksızlık bu haksızlık gibi yazılar yazmazsınız siye yapılan bişi ile ilgili. Bize de oldu ki Abso. Olmadı mı. Ama genelde burada biz pek bahane olarak görmüyoruz hakem hatalarını, ağlamıyoruz. Bize hatalı verilen o bu olmadı mı. Bir kere bile hakem yüzünden yenildik demem çok çok bariz değilse ki ben dünkü maçtaki ofsaytın da çok bariz olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe'den de yedik biz ofsaytla gol. Ama Fenerbahçe maçı hakkıyla aldı yazdık hep zamanında. Hakeme serzeniş olsun, ama bahane olmasın. Ve olmayan pozisyonlarda maç katlediliyor seyirci tahrik ediliyor ben buna kızıyorum çünkü yok öyle bir durum. Dedik ya TS maçında hakem yüzünden komik bir gol yedik 2 puan bıraktık diye. Kim ağladı burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 tek söylenen şey hakem kötüydü. gol ofsayttı oldu. neyin kafası bu? burda maç beşiktaşın hakkıydı galatasaray kazandı diyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Hakem maçı katletti, seyirciyi tahrik etti kısmında kalmışım diyorum, böyle birşey yok diyorum sen ne diyorsun poopla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 olmayan golü verirsen 0-0 a giden maçta bütün taktik teknik maçın içine sıçmış olursun. hakem maçı katletti verdiği golle. olmayan bi gol verdi adam daha napması gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Peki aynı yere döndük. Daha da yazmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ahahahaah olmayan golü verdi diyor hala ahhaah şuan maçın özetini izledim trt3 te veriodu da rezilikk ya hilbert topla beraber taça cıkıyor.sonra hakeme top atıyor ulan taça çıktın simao topu bırakmış melonun sırtına atlıyor.hop hakeme koşuyorlar camianin geldiği duruma bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Belkide hayırlısı oldu BJK için yani dibe vurmuştuk sanıyorduk ama daha vurmamışız demekki bunu farkettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sotto said: Peki aynı yere döndük. Daha da yazmayacağım. Yapcak bi şey ok, Hakem yanlış karar verdi hepmiz sahaya inelim katletti maçı hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Hak yiyen, hakkı yenenin halinden anlamaz elbette. O yüzden anlayışla karşılamak lazım burdaki bazı arkadaşları. Ne üzücü ki hakkı yendiği için tepki göstermeyi sadece sahaya atlamak olarak yorumlayıp öne çıkaran GSli arkadaşlarımız yüzünden bunu belirtme gereği duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Absolut said: Hak yiyen, hakkı yenenin halinden anlamaz elbette. O yüzden anlayışla karşılamak lazım burdaki bazı arkadaşları. Ne üzücü ki hakkı yendiği için tepki göstermeyi sadece sahaya atlamak olarak yorumlayıp öne çıkaran GSli arkadaşlarımız yüzünden bunu belirtme gereği duydum. Başa dönmüştük ama... Benim kızdığım nokta burda yapıcı yorumlara değil ki? Hiç bir galatasaraylı nın olduğunu sanmıyorum. Ancak, Tirübünü traşlarken, hiçbir futbolcuya doğru koşmadık, hiçbir antronorun kafasını yarmadık. Mala zarar verdik 6 maç ceza aldık. İnsana zarar verdiler 2 maç ceza aldılar. Kimse bir şey demedi, o zaman hak yoktu şimdi var... Evet absolut senin de dedğin gibi. Hak yiyen, hakkı yenenin halinden anlamaz elbette. O yüzden anlayışla karşılamak lazım burdaki bazı arkadaşları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sotto said: Absolut said: Umarım GSlı olarak hiç bu foruma gelipde şu haksızlık bu haksızlık gibi yazılar yazmazsınız siye yapılan bişi ile ilgili. Bize de oldu ki Abso. Olmadı mı. Ama genelde burada biz pek bahane olarak görmüyoruz hakem hatalarını, ağlamıyoruz. Bize hatalı verilen o bu olmadı mı. Bir kere bile hakem yüzünden yenildik demem çok çok bariz değilse ki ben dünkü maçtaki ofsaytın da çok bariz olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe'den de yedik biz ofsaytla gol. Ama Fenerbahçe maçı hakkıyla aldı yazdık hep zamanında. Hakeme serzeniş olsun, ama bahane olmasın. Ve olmayan pozisyonlarda maç katlediliyor seyirci tahrik ediliyor ben buna kızıyorum çünkü yok öyle bir durum. Dedik ya TS maçında hakem yüzünden komik bir gol yedik 2 puan bıraktık diye. Kim ağladı burada. aynen katılıyorum. gerçekte gs yönetimi taraftarı böyle düşünüyor veya düşünmüyor olsa bile patide kendi adıma böyle. hatalar ve haksızlıklar arasında da fark var. hataları önleyemezsin. ama haksızlık dediğin süreklilik arz eder. istatistiklerde fark var mı? verilen faul sayıları farklı mı? yabancı birisi izlediğinde, uefa, fifa izlediğinde kurallar çiğnenmiş, hakem eşit davranmamış diyor mu? ha bir de sen haksızlık olmasın diye konulmuş kuralları(örn. fair play) çiğnemeye çalışırsan gelip ağlarım ama. mesela hakem karşı takıma haksızlık yapsın diye soyunma odasına inersen, taraftarı kışkırtıp sahaya indirirsen, küfrettirirsen, fiziksel şiddet oluşturursan, medyada baskı oluşturursan.. yönetimin ve hakemin görevi bunları engellemek. engelleyemiyorsan ertele maçı. çünkü o zaman hakem aynı pozisyonda bir takıma verirken diğerine vermiyor. haksızlık böyle birşey. maç eşit şartlarda oynanmadıysa herkes gelip hakkını savunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Alfred said: Absolut said: Hak yiyen, hakkı yenenin halinden anlamaz elbette. O yüzden anlayışla karşılamak lazım burdaki bazı arkadaşları. Ne üzücü ki hakkı yendiği için tepki göstermeyi sadece sahaya atlamak olarak yorumlayıp öne çıkaran GSli arkadaşlarımız yüzünden bunu belirtme gereği duydum. Başa dönmüştük ama... Benim kızdığım nokta burda yapıcı yorumlara değil ki? Hiç bir galatasaraylı nın olduğunu sanmıyorum. Ancak, Tirübünü traşlarken, hiçbir futbolcuya doğru koşmadık, hiçbir antronorun kafasını yarmadık. Mala zarar verdik 6 maç ceza aldık. İnsana zarar verdiler 2 maç ceza aldılar. Kimse bir şey demedi, o zaman hak yoktu şimdi var... Evet absolut senin de dedğin gibi. Hak yiyen, hakkı yenenin halinden anlamaz elbette. O yüzden anlayışla karşılamak lazım burdaki bazı arkadaşları. imzamı atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ya beşiktaşlıların çok bağırınmaya hakkı yok. beşiktaş futbol oynamıyor koca maç boyunca tek atakları fernandes ile gelen organize atak.diğerleri onun bunun kıçına başına çarparak gelen pozisyonlar. ha hakem kötümüydü evet kötüydü yanlış eksik kararlar verdi taraftarıda oyuncularıda gerdi lüzumsuz yere.ama beşiktaşın maçı hak ettiğini gerektircek bir durum yok. gol mu ofsayt mı muhabbeti neyi bitircek anlamıyorum.sanki 90.dk da gelmiş bir golden bahsediyoruz. maçın başında gelmiş bir gol ofsayt bile olsa direk beşiktaşın bunun arkasına sığınması saçma. şu 3 büyüklerin şöyle her saçma olayına rkasına sığınarak aciz futbolunu gizlemesi yüzünden tutmuyorum 3 nüde. yaşasın sakaryaspor anasını satim (nasl bağladım amaa asdasfG) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 750 mesajin birinde de Quaresma kirmizi gormeliydi diyen olmamis. Hakem kotu yonetti, %50 - %50 kotu yonetti. belki %51 Besiktastir. Da futbol bu zaten. bunu kabullenemeyecek varsa gitsin baska spor izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 AHAHAHA %49 bence kanka beşiktaşlı hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 peki kanka sana puanim 9. puan farkini 2 ye bolduk hala bidi bidi. Gocek'ten en cok zarar goren takim Galatasaray oldugunu gosterdi istatistikler. heaala gonusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 3'e bölünseydi puanlar belki bu kadar gözyaşı olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 affettirdi işte kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hakem çok kötüydü . adamın gs formalı fotoğrafı var penaltımızı vermedi . meloya ikinici sarıdan kırmızısını vermedi. ofsidden gol verdi . fatih terim ne derse onu yaptı . gs gibi bir camiianın böyle hakemlere maç kazanması hiç yakışmıyor .normal oynasalar belki alacaklardı maçı hiç tartışılmayacaktı . bence gs şampiyon olursa araştırmak lazım nasıl oldu. bide dikkat edildiyse hakan şükür milletvekili olunca gs şampiyonluğa oynamaya başladı acaba siyasi bir destekmi var sorusu aklıma geliyor . herşeye rağmen fenerbahçenin şampiyon olacağına inanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar