thecure Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Absolut said: BJKlıların sahaya girmesi zaten affedilemeyecek bir hata ama o girenleri savunan yok veya daha doğrusu ben savunmam. Bazılarının çok az ofsaytı, farketmesi çok zordu diyip geçtiği pozisyon bütün bir maçın dönüm noktası unutmasınlar. Hatta maç sonrası rezilliği yapan cahilleri de azdıran bir hareketti. Yani hakem hata yaptı diyip kabullenince BJKnin yediği gol düzelmiyor. evet gerçekten savunmamışsın kimseyi. neden taraftarın rezillik çıkardığını anlatmamışsın. bahanesini yazmamışsın. hakem oyunun doğası gereği hata yaptı diye kabullenmeyince ne yapabilirlerdi acaba? hmm heralde sahaya yürürlerdi. hakemi mimlerlerdi. küfrederlerdi. çünkü kabullenmediler. hakkını savunma maskesi altında yaptılar bunları da. mantıklı. peki yenen hakları neydi acaba? çoğu hakemin yakalayamayacağı, net olmayan bir pozisyon. ha merak etmeyin biliyoruz kötü oynadık, maçın hakkı beraberlikti ama biz biraz daha derli topluyduk, şansımıza hakem golü vermeyi tercih etti.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Absolut said: Orda sahaya inen öküzü savunmanın anlamı yok ama saf saf bizim takımımızda öküz yok demek de doğru değil. Her takımda var bunlarda ve belli sayısı yanyana geldiklerinde eğer ortamda bunları zeka seviyesini körüklemeye musait ise sonuçlarını senelerdir görüyoruz. Abi bunu savunan yok zaten. Şu an bizim stad yeni olduğu için, birde yönetim bu konu üzerine eğildiği için birşey yaşanmıyor. Ali Sami Yen'de biliyoruz neler olduğunu, saklanacak şeyler değil bunlar. Ama kalkıp adamınız 3m uzağa düşen madde için kaçtı demek çok komik ya. Kaçacak tabi tinerci tinerci adamlar sahaya iniyor sdf, orda durup atara atar mı yapacak? Futbolcu lan bunlar, hayatlarını vücutlarıyla kazanıyorlar. Adamın koluna bacağına bişey saplansa bi zarar verse hali duman adamların. Her takımın futbolcusu için böyle bu. Bide had ifutbolcuyu geçtim, beygirler lig tv kameramanına sandalye attı, adam kamerayı zor kaçırdı. Toplasan bunu yapan adamların o kamera kadar fiyatı yoktur sdf. ADAM HEMEN KAÇTI 3M ÖTEYE BİŞEY DÜŞÜNCE demekle olmaz bu iş. Benim taraftarım yaptığında da alacak en ağır cezayı seninki de alacak ki, "insan gibi deşarj olacak kişiler" rahat rahat maça gidebilsinler.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Birde hakem bile anlamadı o ince ofsaytı, taraftar nasıl görüp de gaza geldi orda abi yapmayın allah aşkına. Taraftarın gaza geleceği maç başından belliydi, onu geçtim maç öncesi hakemin fotolarının dolaşmasından belliydi. Golün hatalı olduğuna kimsenin itirazı yok, evet belki o gol olmasa bjk bizden önce gol bulup maçı alabilirdi o da kabul. Ama hani şunu görmedi diye de asılmaz bu adamlar. Türk futbolunda çok daha barizleri kötü niyetli oalrak verilmedi daha önce, bu onların yanında cidden yapılabilecek bi hata.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Pardon ama aradan yazıları seçip yanlış yorumlamak yerine tam okursan kimi savunup kimi savunmadığımı anlayabilirsin. Senin yazının 2 üzerinde öküzler diye hitap ettiğim taşkınlığı yapan ve bence bir daha BJK stadına sokulmaması gereken kişiler. Benim bunları savunduğumu nerden çıkardın çok merak ediyorum. thecure said: Absolut said: BJKlıların sahaya girmesi zaten affedilemeyecek bir hata ama o girenleri savunan yok veya daha doğrusu ben savunmam. Bazılarının çok az ofsaytı, farketmesi çok zordu diyip geçtiği pozisyon bütün bir maçın dönüm noktası unutmasınlar. Hatta maç sonrası rezilliği yapan cahilleri de azdıran bir hareketti. Yani hakem hata yaptı diyip kabullenince BJKnin yediği gol düzelmiyor. evet gerçekten savunmamışsın kimseyi. neden taraftarın rezillik çıkardığını anlatmamışsın. bahanesini yazmamışsın. hakem oyunun doğası gereği hata yaptı diye kabullenmeyince ne yapabilirlerdi acaba? hmm heralde sahaya yürürlerdi. hakemi mimlerlerdi. küfrederlerdi. çünkü kabullenmediler. hakkını savunma maskesi altında yaptılar bunları da. mantıklı. peki yenen hakları neydi acaba? çoğu hakemin yakalayamayacağı, net olmayan bir pozisyon. ha merak etmeyin biliyoruz kötü oynadık, maçın hakkı beraberlikti ama biz biraz daha derli topluyduk, şansımıza hakem golü vermeyi tercih etti.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 4Ever said: Robert_Poche said: tebrik ederim, bu kadar objektif olunabilir vallahi. adam carsının göbeginde tac kullanmaya gidiyor, 3 m uzagına düsen ilk seyde kosarak hakeme gidiyorsa evet tahrik ediyor taraftarı bu kadar basit. Abi adamın savunduğu şeye bak ya, sen geç 3m uzağıma ben kafana atayım bir şeyde sıkıyorsa kaçma göreyim seni anlatmaya calıstıgım sey, adamın amacı tahrik etmek.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ayrıca besiktas taraftarı tu kaka sahaya iniyor, okuzler deşarj olacaklarsa maca gelmesin demeniz de efsane ya. aratıp bulmaya useniyorum gs nin samiyenin yarısını söküp sahaya attıgını, ya da fenerin stadı yaktıgının videolarını. bir daha izleyin. bu adamların kalibrajı ortada, zaten sinirliler, üstlerine oynandıgı anda olay cıkacagı cok belli. ondan kelimeleri bozup "DİŞİRJ OLACAKLAR" gibi incikaçışı yorumlar yapacagına formanı cıkar bir de öyle bak.
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 2-3 üstteki mesajımı oku o zaman. Biz samiyen'dfe yaşanan olayları saklamıyoruz. Ama stad değiştiği için, yeni yönetim de bu olayların üzerine önlem aldığı için yakın zamanda vukuat yaşanmadı bizde. Bu bizim taraftarın içinde de beygirlerin olduğu gerçeğini değiştirmez tabi. Ama sen oraya giden adamın deşarj olmak için her şeyi yapabileceği gibi bi mantığa bürünmüşsün. Tahrik futbolda her an var. Lugano senelerce tahrik etti insanları, keita bu konuda temiz biri değildi, emre'yi saymıyorum bile. Ayhan her şeye itiraz eden bi adamdı mesela. Her takımda böyle futbolcular olur, adamı öldüremeyiz. Ama her tahrikte sahaya inecekse insanlar, evet beygirler. Her insan tahrik karşısında sahaya mı iniyor? Dün o olaylar arasında o yaşananları ayıplayan adam mı yoktu sizin stadınızda, vardı elbette. Bu adam tahrik olmadıysa demek ki iradeliymiş. Futbolcu tahrik ediyor diye hepimiz sahaya ineceksek yandı gülüm keten helva.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 SeaGle said: 2-3 üstteki mesajımı oku o zaman. Biz samiyen'dfe yaşanan olayları saklamıyoruz. Ama stad değiştiği için, yeni yönetim de bu olayların üzerine önlem aldığı için yakın zamanda vukuat yaşanmadı bizde. Bu bizim taraftarın içinde de beygirlerin olduğu gerçeğini değiştirmez tabi. Ama sen oraya giden adamın deşarj olmak için her şeyi yapabileceği gibi bi mantığa bürünmüşsün. Tahrik futbolda her an var. Lugano senelerce tahrik etti insanları, keita bu konuda temiz biri değildi, emre'yi saymıyorum bile. Ayhan her şeye itiraz eden bi adamdı mesela. Her takımda böyle futbolcular olur, adamı öldüremeyiz. Ama her tahrikte sahaya inecekse insanlar, evet beygirler. Her insan tahrik karşısında sahaya mı iniyor? Dün o olaylar arasında o yaşananları ayıplayan adam mı yoktu sizin stadınızda, vardı elbette. Bu adam tahrik olmadıysa demek ki iradeliymiş. Futbolcu tahrik ediyor diye hepimiz sahaya ineceksek yandı gülüm keten helva. son 1 sene icinde tabi olay olmaz, kac puan fark atılmış, 1. sırada olan bir takım var ortada. zaten taraftarın cirkin yüzü besiktasın dustugu durumda belli oluyor. Besiktas taraftarı herkese kızgın, berbat bir sezon gecirmis, takımı, hocası, baskanı, eski baskanı nefret kazandırmıs. bu kadar dolmus taraftarın tahrik edilirse sahaya girmesi sasırtmaz.
marksman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 amma tartışma dönmüş be keşke ilk golde ofsayt verseymiş Aydın YILMAZ'ın attığı gol gölgede kalmış. o ne gol o :D
thecure Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Absolut said: Pardon ama aradan yazıları seçip yanlış yorumlamak yerine tam okursan kimi savunup kimi savunmadığımı anlayabilirsin. Senin yazının 2 üzerinde öküzler diye hitap ettiğim taşkınlığı yapan ve bence bir daha BJK stadına sokulmaması gereken kişiler. Benim bunları savunduğumu nerden çıkardın çok merak ediyorum. thecure said: Absolut said: BJKlıların sahaya girmesi zaten affedilemeyecek bir hata ama o girenleri savunan yok veya daha doğrusu ben savunmam. Bazılarının çok az ofsaytı, farketmesi çok zordu diyip geçtiği pozisyon bütün bir maçın dönüm noktası unutmasınlar. Hatta maç sonrası rezilliği yapan cahilleri de azdıran bir hareketti. Yani hakem hata yaptı diyip kabullenince BJKnin yediği gol düzelmiyor. evet gerçekten savunmamışsın kimseyi. neden taraftarın rezillik çıkardığını anlatmamışsın. bahanesini yazmamışsın. hakem oyunun doğası gereği hata yaptı diye kabullenmeyince ne yapabilirlerdi acaba? hmm heralde sahaya yürürlerdi. hakemi mimlerlerdi. küfrederlerdi. çünkü kabullenmediler. hakkını savunma maskesi altında yaptılar bunları da. mantıklı. peki yenen hakları neydi acaba? çoğu hakemin yakalayamayacağı, net olmayan bir pozisyon. ha merak etmeyin biliyoruz kötü oynadık, maçın hakkı beraberlikti ama biz biraz daha derli topluyduk, şansımıza hakem golü vermeyi tercih etti. işte bir yandan bunlar öküzler diyorsun ama bir yandan da istemeden hakem yüzünden yaptıklarını anlatıyorsun. art niyetin olmadığı için yazıyorum zaten sana; bak bunların bahanelerini anlatıyosun diye. hakem çıldırttı bu öküzleri diyorsun. o pozisyondan sonra azdılar diyorsun. kabullenince giden puan geri gelmiyor diyorsun ki taraftarın mantığı da bu işte. hakem golü verdi ve kabullenemediler. sahaya indiler. ben de sana abi tamam zaten herkes izledi maçı, illa bu kadar hakkınızı savunmanızı gerektirecek bir şey yok demeye çalışıyorum. keşke daha güzel olsaydı biz de sevinemedik çünkü. şanssızdınız diyorum. bu maçtaki pozisyonlar konuşmaya değmez diyorum. ilerde hakikaten büyük hatalar olur onları konuşuruz.
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sahaya inen holigan ben inmedim itildim ve düştüm demiş. http://c1204.hizliresim.com/w/k/4kd43.jpg Bir de GASSARAYLI Hüseyin Göçek. (sanırım bu sezonki maçlar dahil değil buna) https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/579404_385034131536704_118325551540898_1178642_1733740778_n.jpg Kusura bakmayın ama Beşiktaş tarafı kendini KIYILIYORUZ OLM kafasına şartladı, futbolcu da fitilledi. Simao mesela Melonun ensesine bastırıyor net faul, ama öyle bir tepki koyuyor ki Simao hakeme taraftar da onu görüp başlıyor İSYEEEAAAN diye küfüre barbarlığa. Sotto özetlemiş pozisyonları işte. Ama 22 puan fark yemiş takıma sen süper finalist dersen taraftarı da kendini süperman sanıp sahaya uçar.
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sahaya gireni, küfür edeni, sahaya bir şey atanı savunanı da ilk defa görüyorum. Deşarj olmaya gelmişmiş. Deşarj olmaya başka bir yere gitsinler bir zahmet. BJK taraftarı için söylemiyorum, sahaya bir şeyler atan, küfür eden bütün taraftarlar için söylüyorum, GSli, FBli farketmez. Türk insanı futbol falan izlemeyi haketmiyor ya, kimse kusura bakmasın.
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 hangi maçta girmiş bjk taraftarı sahaya ya bugüne kadar. bu kadar eyyama çıldırdı insanlar. çirkeflik üstüne hakemin iğrenç yönetimi.
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bizim taraftar geçen sene sahaya inmediyse bi daha inmez.
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Beşiktaşınızın hakkını mı savunmaya geldin poopla tıhıhı. Geçin. Çıldıracak birşey yok. Trabzondan alakasız faul nedeniyle gol yedik, Antep maçında yardımcı hakem ligin en saçma kırmızısı ile maçın içine etti. Kimse de inip adam kovalamadı ya da dakikalarca koro halinda ana avrat sövmedi. Beşiktaş dolduysa gitsin kendi kulüp binasını bassın ya da Milangaz, Demirören Grup Holdinglerini bassın. Benim oyuncumun suçu ne? Beşiktaş bahane arıyordu ve GASSARAYLI Göçek'in bayat fotolarina sigindilar. Fenerliler de Beşiktaşımızın hakkı yendi diye geziniyor işte.
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 a dan z ye bütün sitelerde bütün programlarda hakem yerden yere vuruluyor burda insanlar ( sadece galatasaraylılar ) hakemi savunuyor. umarım son maça 2 puan önde girersiniz. ofsayt golüyle sizi yeneriz. bakalım bu Olgun hakemsever tavırlarınıza neler olucak o gün.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Masquerade said: Sotto özetlemiş pozisyonları işte. Ama 22 puan fark yemiş takıma sen süper finalist dersen taraftarı da kendini süperman sanıp sahaya uçar. Aslında hata burda tamamen yani 22 puan fark yemiş takımı ne akla hizmet super finale alıyorsun ki yani takımın şansı yok.
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 işte digiturkun gereksiz icatları tertemiz kutlıcaktık kadıkoyde şampiyonlugumuzu işi uzattırdılar boş yere hakeme gsli diyorlar da fener formalı federasyon başkanının saçma sapan acele ile feneri potada tutma çabasıydı
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 poopla said: a dan z ye bütün sitelerde bütün programlarda hakem yerden yere vuruluyor burda insanlar ( sadece galatasaraylılar ) hakemi savunuyor. umarım son maça 2 puan önde girersiniz. ofsayt golüyle sizi yeneriz. bakalım bu Olgun hakemsever tavırlarınıza neler olucak o gün. e markus merk yerden yere vurmamış mesela. =) why so mad? ayrıca evet beşiktaş hatalı ofsayt ile şampiyonluğu kaçırdı bu maç. ondan indiler sahaya haha :]]
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 son 10 yılın en düşük derbi puanını alması bekleniyormuş hakemim. baya iyi yönetmiş yahu?
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 abi taraftar işi abartmasa hakem konusulmıcaktı medya vs ile bide süper final oldugu için olay çook şişirildi ofsayt yan hakemin işiyken olay hepten orta hakeme bindi. o yuzden normaldir hakem en düşük puanıda alır hakemlikten men de edilir. yoksa çok daha kötü hakem yönetimleri gördük
screwy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 kim yerden yere vurmuş hakemi bilmem ama su ligtv de gosterilen her pozisyonda(ofsayt haric) dogru karar vermis herif(ki ofsaytta yan hakemin gorevi). nerde lan eyyam. ben goremedim. kaybetmissiniz kotu oynadıgınız icin haksızsınız da bi de. bagırıp cagırınca olmamıs bu sefer.
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bedava gol vermiş yetmedi mi ? (: taç korner kartlar aynı lig tv yi izlemiyoruz heralde? yanlış çaldığı fauller?
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Hahahah hem golünüz hatalı hakem yanlış yapmış aslında ofsaytmış de hemde kaybetmişiniz ne bagırıyorsunuz de. Kendin ile çelişmişsin.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Yok sonra onlar Markus'a da eyyamcı filan derler şimdi. Öyle bir galeyan ki yazarından yorumcusuna herkes maçı katletti diyor, pozisyonlar da ortada. Gören penaltılar goller verilmedi sanacak. Tottenham seyircisi napsın ya, yazık adamlara:)... Biz göremedik hadi taraflıyız, Markus da anlam verememiş. Markus'tan daha objektif olabilecek yorumcu/yazar varsa da söyleyin biz de onu kaale alalım. .. poopla Lig TV'den link koyduk, güzel bir izle, sonra engin futbol bilginle yorumlarını alalım arkadaşım. düşüncelihayvan'ın da yorumlarını bekliyorum ben, biz halı saha topçusuyuz hadi de, Markus da halı saha hakemi miymiş...
Öne çıkan mesajlar