Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Final 1.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fizban said:

Kaspar said:

Sidnei, Alves ve Bebe kadro dışı bırakılmış deniyo. İyi güzel de naalaka?
alves'in oynadığı her maçı kazanmışken, çok anlamsız gerçekten...

diğer maçları kazanamayacağımızı anladık demek ki...
Mesaj tarihi:
Yok ya bence zararın neresinden dönersek moduna girdik. Resmen averaj takımı olup bitiricez bu seneyi yazık. Çeksinler takımı turnuvadan daha delikanlıca olur aslında ama kalın ceza gelir sonrası :P
Mesaj tarihi:
Sen Melo'nun pozisyonuna faul yok dersin, ben kafasına çıkıyor net faul derim. 10 kişiye sorsan objektif 9'u faul der.
Arkadaşlar, biz sadece Galatasaray'lılarla izlemiyoruz maçları merak etmeyin. Bizim de etrafımızda fanatik FB'lisi BJK'lisi var. Ben daha o pozisyona faul değil diyen görmedim. Kriket güzel spor bu arada, ama India götürüyor işi. Neyse.

Ofsayt pozisyonuna zaten ofsayt dedik ama abartılacak kadar bir hata yok. Görmesi zor. Ben savunmuyorum, ki bazı açılarda ofsayt değil gibi. Ofsaytta önemli olan ayaklar, el kol değil. Hadi onu geçtim, çoook büyük hata diyelim. Bu ofsaytla atılan ne ilk gol ne son gol olacak. Biz Fenerbahçe ofsayttan gol attı, ama maçın gerçek hakkı zaten onlarındı dediğimizde bile QQ Moar'a maruz kalmıştık, şimdi aynı Fenerbahçeli arkadaşlar BJK'liden çok BJK'li olmuş, sinir olmuş TV'lerde, ince ince kıydılar edebiyatına girmiş. Neyse, evet Zegna biz Ünal Aysal gençliğiyiz...

O Ünal Aysal gençliği stadda olmayan faulden saçma sapan bir gol yediği zaman küfür bile etmiyor ama.

Muslera'nın topunun çıkıp çıkmadığını görmek oldukça zor. Topun tamamının çıktığı filan net görünmüyor.

Yav hadi o da hatalı olsun. Sahaya atlayacak, hakem maçı katletti diyecek kaç hata var şurada. Bunlar mıdır BJK'nin yenilmesinin sebebi seyircinin kendini kaybetme sınırı. Neymiş kornermiş, Simao'nun pozisyonu faul değilmiş. Sanki o pozisyonda Simao o topu alacaktı. Penaltı verseydi bir de. Sonra adamın teki çıkmış bizim de bir sabrımız var diyor. Saya saya bana kesin olan bir tek ofsaytı sayabilirsiniz. O yüzden geçelim...

Beşiktaş zaten kendine bir bahane arıyordu. Maçtan önce Hüseyin Göçek GS'li zaten ya ile bunun tohumları atılmıştı. Sahi soruyorum ya Fenerli arkadaşlara, Bilica çukur kazarken neredeydi bu GS'li hakem. Zamanında aynı BJK taraftarı Cüneyt Çakır'ın için neler dizmişti maçtan önce, yok bilmemne yılında sarı kartımızı vermemişti diye. Sonra BJK Sami Yen'de 2-1 kazanınca ses çıkmamıştı. Beşiktaş bunu yıllardır yapıyor.
Kimse hikaye filan anlatmasın. Gereksiz tansiyon yarattı BJK maç boyu, dediğim gibi büyütülecek her maç olmayan hatalar vardı gibi bir durum yok....
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

MacLeod said:

eboueye de şu tahrik ediyor olayını anlayamadım gitti arkadaş. sanki herif durduk yere kullanamıyor taçı. atma kardeşim o maddeleri biliyoruz zor ama biraz insan taklidi yapın maç bitene kadar. takımınız yetersiz diye bunu rakip takıma madde atıp üstüne sahaya girip saldırıya yeltenmek mi çözüm ?

senelerdir kaç yüz milyon euroyu ortalığa saçıp, hiçbir başarı elde edemeyip üstüne berbat ötesi bir futbol oynanması rakiplerinizin suçu mu yoksa yetersiz yöneticilerinizin mi ?

ha ama pardon eboue tahrik etti tribünleri. neyin kafası la bu ?

tebrik ederim, bu kadar objektif olunabilir vallahi.

adam carsının göbeginde tac kullanmaya gidiyor, 3 m uzagına düsen ilk seyde kosarak hakeme gidiyorsa evet tahrik ediyor taraftarı bu kadar basit.

cok güzel yazmıssın sa sizin de stadınızda yağmur gibi madde yağdığını gördük.

Valla moruk bizim futbolcuları dövmeye yeltenmeniz bizi çok tahrik etti. Arena'da kobrayı salcaz soyunma odasında. Gorilleri ayarladık q7'yi çoğaltıcaz. Çıkanları hayvanat bahçesine bağışlarız artık.

Aha böyle bir düşünce doğurur senin mantığın.

Gerizekalı taraftarları koruyup olayları MEŞRU GÖSTERME. Kim ne yaparsa "Boktan olaylar" demeyi bilecek. Savunmayın şu olanları. Arena'da sahaya atlayan yada bişi atan olursa onada kafam girsin dün yardıran BJK taraftarına da. Napıcanız adamın pekmezi aksa kafası yarılsa nolcak? Neyin kafası lan bu?
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Sen Melo'nun pozisyonuna faul yok dersin, ben kafasına çıkıyor net faul derim. 10 kişiye sorsan objektif 9'u faul der.
Arkadaşlar, biz sadece Galatasaray'lılarla izlemiyoruz maçları merak etmeyin. Bizim de etrafımızda fanatik FB'lisi BJK'lisi var. Ben daha o pozisyona faul değil diyen görmedim. Kriket güzel spor bu arada, ama India götürüyor işi. Neyse.

Ofsayt pozisyonuna zaten ofsayt dedik ama abartılacak kadar bir hata yok. Görmesi zor. Ben savunmuyorum, ki bazı açılarda ofsayt değil gibi. Ofsaytta önemli olan ayaklar, el kol değil. Hadi onu geçtim, çoook büyük hata diyelim. Bu ofsaytla atılan ne ilk gol ne son gol olacak. Biz Fenerbahçe ofsayttan gol attı, ama maçın gerçek hakkı zaten onlarındı dediğimizde bile QQ Moar'a maruz kalmıştık, şimdi aynı Fenerbahçeli arkadaşlar BJK'liden çok BJK'li olmuş, sinir olmuş TV'lerde, ince ince kıydılar edebiyatına girmiş. Neyse, evet Zegna biz Ünal Aysal gençliğiyiz...

O Ünal Aysal gençliği ama stadda olmayan faulden saçma sapan bir gol yediği zaman küfür bile etmiyor ama.

Muslera'nın topunun çıkıp çıkmadığını görmek oldukça zor. Topun tamamının çıktığı filan net görünmüyor.

Yav hadi o da hatalı olsun. Sahaya atlayacak, hakem maçı katletti diyecek kaç hata var şurada. Bunlar mıdır BJK'nin yenilmesinin sebebi seyircinin kendini kaybetme sınırı. Neymiş kornermiş, Simao'nun pozisyonu faul değilmiş. Sanki o pozisyonda Simao o topu alacaktı. Penaltı verseydi bir de. Sonra adamın teki çıkmış bizim de bir sabrımız var diyor. Saya saya bana kesin olan bir tek ofsaytı sayabilirsiniz. O yüzden geçelim...

Beşiktaş zaten kendine bir bahane arıyordu. Maçtan önce Hüseyin Göçek GS'li zaten ya ile bunun tohumları atılmıştı. Sahi soruyorum ya Fenerli arkadaşlara, Bilica çukur kazarken neredeydi bu GS'li hakem. Zamanında aynı BJK taraftarı Cüneyt Çakır'ın için neler dizmişti maçtan önce, yok bilmemne yılında sarı kartımızı vermemişti diye. Sonra BJK Sami Yen'de 2-1 kazanınca ses çıkmamıştı. Beşiktaş bunu yıllardır yapıyor.
Kimse hikaye filan anlatmasın. Gereksiz tansiyon yarattı BJK maç boyu, dediğim gibi büyütülecek her maç olmayan hatalar
vardı gibi bir durum yok....

Yahu şu ülkede hakkını aramak neden QQ oluyor bunu da asla anlayamıyorum arkadaş. Ne kadar mal toplumuz alışmışız uyumaya, ee ne olmuş her insan hata yapabilir niye kızıyorsun modunda olmaya.

Yahu, abartılacak hata yok diyorsun o Ofsayt gol oldu.
Maç değişti. Ona sesini çıkarma buna sesini çıkarma hiç konuşmayalım o zaman?

Muslera'nın topu net olarak çizgiyi geçti, maçı izleseydin eğer tekrarında çok net görürdün. Simao'nun pozisyonu da net olarak faul değildi. Profesyoneli geçtim amatör futbol oynasaydın bunu da bilirdin. Halı sahalarda tabi ki bilinmez böyle kurallar. Futbolun ince kurallarındandır.

Ben hakemin hatalarını söylüyorum sadece, Beşiktaş taraftarının sahaya atlamasının HİÇ BİR KABUL EDİLEBİLİR TARAFI YOK. Taraftar da bunun farkında 2-3 kendini bilmez atlıyor sahaya zaten bütün stad küfür etti sahaya girenin ... diyerek. Hatta bir tanesi kapalıya tekrar çıkarıldı adama vurdular.

Beşiktaş'ın bahanesi yok sadece hakem hatalarından bahsediyorum ben. Gerçekten o kadar rezil bir sezon ki, ne futbolcuların oynamaya tahammülü var ne de taraftarın izlemeye. Bir de üzerine zaten mimli hakem gelince ve korktuğumuz da başımıza gelince durum böyle oluyor. Yazık, ayıp tabi.

Ama bana lütfen objektifliğinden bahsetme.
Mesaj tarihi:
abi nasıl küfür ettiler sahaya girene ya :D.bende maçtaydım ama tam tersi oldu taraftar dahada gaza geldi.o adam sahaya girmese belki son dakikalardaki olaylarda olmayacaktı
Mesaj tarihi:
Hakkını aramak peki nasıl oluyor bir açıklar mısın. Bana göre faul yok diyorsun, ben net var diyorum. Gel soralım buradaki birçok insana. Bunun futbol oynamakla alakası yok. Adamın üstüne çıkarsan faul.

Benim anlamadığım bir nokta var. Bu tarz hatalar her maç her takıma olabiliyor zaten ki senin hata dediğin çoğu şeyde insanların çoğu kesin karara varamaz. Demek istediğim zaten bu. Bana göre kesin fauldur sen halı sahada bunu bilmezsin diyip ben hakkımı arıyorum demendeki mantığı çözemedim. Bana göre faul, hakeme göre faul. Şimdi senin haklılığını neye göre tartacağız?

Diyorum ki bak, yüzde yüz haklı ol. Maçlarda hiç hata olmasa, herkes hakkını bu tarz arasa kim bilir ne olurdu. Galatasaray aleyhine hata olmadı mı. Olmayan faulden gol yedik TS maçında puan kaybettik. Hakkımızı nasıl arayacağız, bir açıklar mısın.

Muslera'nın topu tam olarak geçip geçmediği belli olmuyor açıdan diyorum. Geçti hakkımı ararım diyorsun. Yan hakemin hakikaten geçmediğini görüp de aut verdiğini nereden biliyorsun ki ben bunu yine anlamıyorum.

Bu dediğin hatalar çok büyük hatalar değil. Ofsayt pozisyonu bile milimetrik ölçülür. Herkes hakkını arayacak olsaydı Tottenham'lı seyircilerin Wembley'i yıkmaları gerekirdi.

Kısaca hakem rezalet bir yönetim gösterdi, sabrımızı taşırdılık bir durum ben göremiyorum. İddaa ettiğin çoğu pozisyonda seninle aynı kanıda olan objektif çoğunluk bulman zor. Ki her maç aut-korner hatası oldu hakem maçı katlettiye girecek olsaydık, maçların hepsi katledilmiş olurdu zaten...

Objektiflik konusunda da kusura bakma kimsenin altında kalmam. Sadece iddaa ettiğin pozisyonlarda sana katılmıyorum. Faullerde iki tarafa da çaldı, sarıları verdi. Peki Quaresma'nın arkadan daldığı pozisyona ne diyorsun objektif arkadaşım?
Mesaj tarihi:
Leader said:

Robert_Poche said:

MacLeod said:

eboueye de şu tahrik ediyor olayını anlayamadım gitti arkadaş. sanki herif durduk yere kullanamıyor taçı. atma kardeşim o maddeleri biliyoruz zor ama biraz insan taklidi yapın maç bitene kadar. takımınız yetersiz diye bunu rakip takıma madde atıp üstüne sahaya girip saldırıya yeltenmek mi çözüm ?

senelerdir kaç yüz milyon euroyu ortalığa saçıp, hiçbir başarı elde edemeyip üstüne berbat ötesi bir futbol oynanması rakiplerinizin suçu mu yoksa yetersiz yöneticilerinizin mi ?

adam carsının göbeginde tac kullanmaya gidiyor, 3 m uzagına düsen ilk seyde kosarak hakeme gidiyorsa evet tahrik ediyor taraftarı bu kadar basit.

Valla moruk bizim futbolcuları dövmeye yeltenmeniz bizi çok tahrik etti. Arena'da kobrayı salcaz soyunma odasında. Gorilleri ayarladık q7'yi çoğaltıcaz. Çıkanları hayvanat bahçesine bağışlarız artık.

Aha böyle bir düşünce doğurur senin mantığın.

Gerizekalı taraftarları koruyup olayları MEŞRU GÖSTERME. Kim ne yaparsa "Boktan olaylar" demeyi bilecek. Savunmayın şu olanları. Arena'da sahaya atlayan yada bişi atan olursa onada kafam girsin dün yardıran BJK taraftarına da. Napıcanız adamın pekmezi aksa kafası yarılsa nolcak? Neyin kafası lan bu?

ben savunmuyorum bu cıkan olayları, ancak tribunun piskolojisi ortada, üstüne gidersen malesef bjk-fb-gs farketmez adamlar delirir iyice. bunu düsünemiyorsa futbolcu, gözgöre göre kafasının yarılmasını istiyor bence.
Mesaj tarihi:
3 metre yanına değilde kafasına gelmesi mi lazım kaçması için ebouenin ?

illa adamın kafayı yarmak lazım yani bu mantıkla? yok ya öyle kör olmuşuz ki o maddeyi atan değil de maddelerden kaçan eboue suçlu bizim taraftar bakış açımıza göre. ancak kafasına böbreğine falan gelirse o maddeler bir ihtimal hak verilebilir.

bu ülkede sahaya bıçak atan taraftar var yani ebouenin korkup tacı kullanmamasının nesi garip ya da neresi tahrik ?

bunu söyledik diye de ne yaşımız kalmış, hatta sahaya atlayanlardan farkımız bile kalmamış. üstüne de TOPLUM BİLİNCİ biraz gelişsin denince de benim devreler koptu; herhangi bir cevabım yok o arkadaşa. versem çünkü bir sonraki mesajda liselisin muhabbetine döneceğinden korkuyorum.

bir de ünal yasal gençliğine de teşekkür ediyorum bu sezon kombineye veridğimiz paranın hakkını sonuna kadar kullanabildik herhangi bir saha kapama olmadığından.
Mesaj tarihi:
dusuncelihayvan said:

http://www.ligtv.com.tr/haber/merk-yorumluyor-2

Markus Merk'ten yazıyorum. Hani ben halı saha topçusuyum ya, Markus daha iyi biliyordur.

4'. Veliye sarı kart verilmeli diyor

26'. Melo'nun pozisyonu ofsayt diyor. Ağzından yazıyorum. "Net bir şekilde söylemek istiyorum. Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir yardımcı hakemin bunu net bir şekilde görmesi mümkün değil"

40'. Net faul. Beşiktaşlılar boşa itiraz (Eboue'ye Quaresma'nın yaptığı)

44' Net faul diyor. Elmander ittiriliyor.

50' Eboue'ye kart doğru diyor.

54' Hilbert'e kart doğru diyor.

62'. Veli'nin Semih'e hareketi faul. Doğru karar.

64'. Mustafa'nın Aydın'a faulu doğru. Kambura yatma yok. Faul doğru. Hakem haklı.

72'. Querasma'nın kartı "şanslı" bir sarı kart. Hakem başka bir karar verebilirdi. Kırmızı kart çıkabilirdi diyor. İyi niyetli hakem sarı kart veriyor diyor. Şansal kırmızı diyor. Hakan Şükür'ü sallamıyorum zaten.

74'. Top tamamiyle çıkmadı by Markus Merk (Muslera'nın pozisyonu)

75'. Net bir faul. Kararların tamamı doğru. Simao yükleniyor. Net faul by Markus

"Markus: Beşiktaş'lıların bu itirazını anlayamadım."

Başka var mı arkadaşım.

Ha Markus da eyyamcıydı değil mi. Adam gibi izleyin şu 20 dakikayı sonra gelin yazın. Neymiş hakkımı ararmışım. Senin gözünle o hak arkadaşım sadece senin gözünle. Dünyanın sayılı hakemlerinden biri seninle ters görüşte, benim objektifliğimi sorgulama lütfen.

Şu altlar niye bold oldu anlamadım, düzeltemiyorum...
Mesaj tarihi:
beşiktaşın bahanesi yok. küfürlerin ve sahaya girmenin kabul edilebilir tarafı yok dedikten sonra

mimli hakem verildi, korktuğumuz başımıza geldi, hakkımız yendi, eboue tahrik etti, hakem olmayan golü verdi, top kornere çıktı ama verilmedi ve o yüzden küfürler edildi, o yüzden yenildik, o yüzden sahaya girildi...

o yüzden beşiktaş bu duruma düştü demenin ne manası var.

objektiflik süpermiş.

kendi oyuncularımız gittiler hakemlere tip tip hareketler yaptılar(ernst, hilbert, queresma)ve taraftarı eboueden daha fazla tahrik ettiler demek yok.

kendi oyuncularımız bütün ikili mücadelelerde amatör gibi fauller yaptılar demek yok. maç sert bile değildi.(pektemek her arkadan girişinde eliyle koluyla saldırdı, topla koşan eboueye gereksiz yere arkadan çelme takıldı, hava toplarında hep el kol kullanıldı..)

kendi taraftarımız adilce kazanmak yerine, ilk dakikalardan itibaren hakemi ve oyuncularımızı etkilemeye çalıştılar(küfür ederek)demek yok.

ben gene de diyorum ki, genelde diğer derbilerde hakemin takdiri olur, öyle veya böyle bir taraf daha çok etkilenir ve maçı kaybeder. mesela bizimkiler bir iki hata yapar(sert girer) sonra karşı takım üstüne bir iki hata yapar(dirsek atar) ama hakem eşit ceza vermez mesela. böyle olaylar konuşulur. ama bu maçta hiç bir şey yok. sahadaki 11 gs li ne hata yaptı?
Mesaj tarihi:
BJKlıların sahaya girmesi zaten affedilemeyecek bir hata ama o girenleri savunan yok veya daha doğrusu ben savunmam.
Bazılarının çok az ofsaytı, farketmesi çok zordu diyip geçtiği pozisyon bütün bir maçın dönüm noktası unutmasınlar. Hatta maç sonrası rezilliği yapan cahilleri de azdıran bir hareketti. Yani hakem hata yaptı diyip kabullenince BJKnin yediği gol düzelmiyor.
Mesaj tarihi:
Yalnız 1. dakikadan 94. dakikaya kadar BJK birinci plana futbol oynamayı koymamıştı resmen, hakeme itiraz etmeyi koymuştu. İstisnasız her pozisyona itiraz ettiler. 20 itirazın 3'ü falan doğruydu belki. Simao'ydu galiba, maçtan sonra "Topla değil hakemle oynadık, topumuzu oynamamız lazımdı" tarzında bir şey söyledi. Haklı bence.

Ofsayt pozisyonundan sonra da bir şey değişmedi. Hala hakeme oynuyorlardı.

Bizde de Engin var, her pozisyona itiraz etti adam. Gerçekten böyle pozisyondan sonra hakeme itiraz ederek koşan bütün futbolculara uyuz oluyorum.

Eboue zaten takımda en son faul yapılması gereken adam. Adama bir faul yapıyorsun, haklı haksız farketmez, ayağına basıldı atıyorum, herif sanki az önce biri kendisine kaldırım taşıyla vurmuş gibi 3 saat kıvranıyor. Kalkıyor o kürek gibi elini yüzüne koyuyor, bi eline bakıyor, bi suratına dokunuyor. Her faulden sonra aynı rol.

Taraftarı da kimse kusura bakmasın da, bu kadar tahrik eden ne Eboue, ne de ofsaytı görmeyen yan hakem. Resmen BJKli futbolcular tahrik etti taraftarı. Bir maçta her pozisyona itiraz edersen, taraftarın da her itiraz edilen pozisyonla birlikte biraz daha coşuyor. Adam tribünde benim TV başında izlediğim gibi izlemiyor ki maçı, ne tekrar var ne bir şey var, onun için her itirazında haklıydı BJK. Her pozisyon haksızlık yapıldı adama. Birikiyor da birikiyor doğal olarak maç sonuna kadar.

Ha bu gene de kimsenin sahaya atlamasını falan kabul edilebilir yapmıyor tabii. Kimsenin de savunduğunu görmedim daha zaten. Ama cidden ne ofsaytı görmeyen yan hakem, ne Eboue tahrik etti o seyirciyi. Maç boyunca BJK aleyhine çalınan 40 düdük varsa, 40'ına da haklı haksız ayırt etmeden itiraz eden BJKli futbolcular tahrik etti kendi seyircisini.
Mesaj tarihi:
maçın dönüm noktası attıgımız gol değil yalnız.golü attıgımız dakkalarda oyununun hakimiydik.öyle böyle ilk golü bulucaktık

sonra baya kapandı gs

ve beşiktaşta cok pozisyon harcadı.dönüm noktası ise fernandesin q7ye atmadıgı pastır

maçın direk kader anıydı
Mesaj tarihi:
Red, o golü hakem vermese BJK gol atabilirdi en basitinden yani her zaman iyi oynayan kazanmıyor bazen şans veya hakemin hatalı kararı büyük avantaj sağlayabiliyor.
Mesaj tarihi:
ya o gol yenir yenmez dha beter goller gördü bu takım ama taraftarı ateşledi işte o gol
zaten maç öncesi her yerde gs formalı fotoları geziyordu.. sonrada gol öyle gelince ortalık gerildi herkez gerildi
bizim almanlar bile sapıttı 2 senedir ilk defa adamlar tepki gösterdi abuk subuk
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

MacLeod said:

100 milyonları sacıp yetersiz olan biziz de siz nesiniz, 2000 yılından beri uefa cup var bizde diye dolanıyorsunuz, avrupada anca hazırlık macı yapıyorsunuz onu de elinize yüzünüze bulastırıyorsunuz.Bu mu basarılı olmak, ilk yarının ortalarında golu bulup o dakkadan itibaren zaman gecirmek icin yerlerde sürünmek mi?

Sizin taraftar tahrik olmaya yatkınsa bize ne arkadaş? Dünyanın her yerinde her tahrik olan sahaya inerse işimiz var. Tahrik oluyorsan maça gelme, otur evinde izle.
Mesaj tarihi:
Robert_Poche said:

Abi adamın savunduğu şeye bak ya, sen geç 3m uzağıma ben kafana atayım bir şeyde sıkıyorsa kaçma göreyim seni
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Robert_Poche said:

MacLeod said:

100 milyonları sacıp yetersiz olan biziz de siz nesiniz, 2000 yılından beri uefa cup var bizde diye dolanıyorsunuz, avrupada anca hazırlık macı yapıyorsunuz onu de elinize yüzünüze bulastırıyorsunuz.Bu mu basarılı olmak, ilk yarının ortalarında golu bulup o dakkadan itibaren zaman gecirmek icin yerlerde sürünmek mi?

Sizin taraftar tahrik olmaya yatkınsa bize ne arkadaş? Dünyanın her yerinde her tahrik olan sahaya inerse işimiz var. Tahrik oluyorsan maça gelme, otur evinde izle.

evet, size ne olur. kafasına atılan sey kafasına isabet etse hastanede banane siz yatkınsanız derler. sizin taraftar bizim taraftar yok. gören fb gs taraftarını farklı sanacak.

adam maca deşarj olmaya gidiyor tahrik de olur, küfür de eder karışanı yok, rahatsız oluyorsan sen gitmezsin macına evinde oturur izlersin.

bu düzen degisene kadar da bu dediklerim malesef dogrudur, pc basından atıp tutarak staddakilerin kafasını cözemezsiniz.
Mesaj tarihi:
Stadda o hareketi yapanlarda kafa yok ki, neyin kafasını çözeceğim?

Deşarj olmak için illa ki beygir beygir hareketler yapmaları gerekiyorsa gerekiyorsa, şiddet istiyorlarsa birbirlerini dövsünler fight clup misali, sahadaki adamdan ona ne?

İradesiz 3 tane adamı burda "DİŞİRJ OLİCİK TİBİİ" diye koruyosunuz ya ahahaha. Her sinir stres yüklü adam maça gidip sahaya insin o zaman. Ne güzel kafalar.
Mesaj tarihi:
Orda sahaya inen öküzü savunmanın anlamı yok ama saf saf bizim takımımızda öküz yok demek de doğru değil.
Her takımda var bunlarda ve belli sayısı yanyana geldiklerinde eğer ortamda bunları zeka seviyesini körüklemeye musait ise sonuçlarını senelerdir görüyoruz.
  • Yeni Oluştur...