BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Suark said: BiTcH_oFBaT said: sırf kolunu gördüm demesi bitirmiş durumu. kendi açık açık söylüyor ahahah ofsayt olmasa adamı göremezsin zaten canım benim. neyse zaten umudumuz yoktu da böyle olmayaydı iyiydi. ayaga bakılmıyomuydu vucut onde ayak arkada olamaz mı ki? bide noldu şimdi, ofsayt galatasaraya verilince beşiktaş ligde kazandığı maçları kayıpmı etti nedir? şampiyon falan mı olcaktı yoksa ne değişti? ayrıca sizin eski başkanınız federasyon başkanı olmadımı ne galasaraasyonu? unutmayın ki bu playofflar olmasa gs şampiyondu, size ikinci şans tanıyan adamlar neden maçınızı katletsin? hakem hatasıdır 1-2 pozisyondur. Bunlar dışında bjk barcelona gibi oynadıda bütün golleri sayılmadı mı nedir o pozisyondaki düşüncemi bilmeden atlayınca böyle oluyor sanırsam :( ben başından beri o ofsaytın görünmesinin anlık olduğunu, görülmemesinin normal olduğunu yazdım. Ama hakemin bu lafı kendisini rezil etmesi olmuş. Atkinson'ın maçtan sonra Redknapp'a gelip özür dilemesi gibi bir şey. Artık sadece ayağa bakılmıyor sanırsam. Ben 6 sn kuralı da var biliyordum ama Türkiye'de yokmuş sanırsam o :( onun gibi
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Millet nası hemen ofsayt golünü sahiplenmiş. Direk olur böyle şeyler modunda. Umarım gelecek maçlarda ofsayttan goller yiyip haksız penaltılar alırsınızda bakalım bu hazım kendi başınıza gelince kolay oluyormu =) Bizim tayfur ile olmayacağı açık, ne karizma var ne konuşabiliyor, bu adam da gidip nasıl milleti motive edecek? Şu süper dandik hadise bitsede oda gitse, adam akıllı işi bilen birini getirsek. Mümkünse yerli olsun, adam akıllı bir taktiği olsun yenilsekde top oynadığımızı görebilsek. Shuster zamanında defans kurgusu önde diye yenilip durduğumuz maçlardaki oyun bile şu anki durumdan kat kat daha iyi.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 O sahaya girip çirkinliği yapanların hepsini yeni yönetim tek tek tespit edip ömür boyu men koymalı Beşiktaş satdına girmelerine.
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Absolut said: O sahaya girip çirkinliği yapanların hepsini yeni yönetim tek tek tespit edip ömür boyu men koymalı Beşiktaş satdına girmelerine. Bunun içinde spor mahkemesi var güya, direk stadda yargılayıp hapse atmaları gerekiyor ama kanun var uygulama yok her zamanki gibi. Acaba şike için değiştirilen kanun taslağında onuda mı kaldırdılar?
Esh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 nitekim bütün yorumcular hakemlere abanmış bugun gazetelerde. normal (=
loop Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Herşeyden önce futbol çok iyi değildi. Arenadaki 3-2 lig maçı çok güzeldi , özellikle son çeyreği el classico heyecanındaydı. Ama dün olmadı, çünkü bjk pek tat vermedi ve gs de güzel oyundan ziyade akıllı oyunu tercih etti haliyle..
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 bjk bitsede gitsek hesabında artık kafa olarak bitmiş futbolcular...
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Zegna said: sakin ol sampiyon LOL ps: sasırmamak lazım unal aysal gencligi Gayet sakinim Zegna, almışım galibiyetimi kafam rahat. Ekran başında sinir olmamışım, ince ince kıydılar edebiyatı yapmamışım. Devam et:).. Maçı katleden GS'li hakem nerelerde yanlış yapmış bir yazıverseniz biz de görsek.
poopla Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 göremiyosan zaten git kriket falan izle sana göre değil futbol.
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Tamam bilader bundan sonra gollerimizin de yarısı sayılsın. Yeter ki gözyaşlarınız dinsin.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Bir üstümdeki gibi salak yorumlar yüzünden insan insana kafa atıyor mesela.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Futbolu senden öğrenmeyeceğim arkadaşım. Ama ince ince kıydılar edebiyatı yapıyor şu an BJK ve Fenerliler benim lafım ona. Yazın diyorum işte. Başka zaman caps'ler onlar bunlar havada uçuşur. Ya bir dakika Bilica'nın çukur kazdığı maçta da hakem Hüseyin Göçek değil miydi ben mi yanlış hatırladım. Nerede kıydı dur bakalım. Ofsayt zor pozisyon tamam, ama orta hakemin yapacağı pek birşey yok heralde. Onun dışında faulse faul, hava toplarında iki takıma da faul çaldı. Ne bileyim Simao mesela çıldırıyor faul yok diye, arkadan Melo'nun kafasına biniyor. Değil mi faul. Net faul. Sonra herkes galeyan. Muslera yetişiyior topa herkes galeyan. Hadi diyelim yetişemedi, korneri vermedi. Quaresma ofsaytta herkes galeyana geliyor. Ofsaytsa ofsayt 2. yarıdaki tüm ofsaytlar doğruydu. Sarı kartsa sarı kart, bizim Selçuğun filan aldığı karta bir bakın istersen alakası yok. Başka. Hakem BJK'yi ve Fener'i çıldırtacak ne yaptı şu maç yazın, ben de krikete devam edeyim. Eboue adam taça gidiyor, kışkırttı oluyor. BJK'li arkadaşların tahrik katsayısını merak ediyorum. Arkadan adam bile atlıyor tahrik oluyor. Vay anasını. GS bir tek deplasmana İnönü'ye gelmiyor ki, niye başkaları tahrik olmuyor. Kimse hikaye filan anlatmasın. BJK seyircisi zaten dolu. 0-2 oldu maç koptu 65-70'e kadar olay olmaması ondan zaten. Bir nevi bahane oldu ki dolulukları başka şeylerden.. Ya hakikaten Bilica'nın maçındaki hakem kimdi, Hüseyin Göçek değil miydi. Niye uyumuştu mesela o pozisyonda Kadıköy'de. Du bakiyim...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 olay eyyamcılık zaten. yeseydi q7'ye kırmızıyı çıkarırdı ki o pozisyon kırmızı karttı
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 http://www.forzabesiktas.com/img/carsidan.jpg
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sidnei, Alves ve Bebe kadro dışı bırakılmış deniyo. İyi güzel de naalaka?
MacLeod Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 eboueye de şu tahrik ediyor olayını anlayamadım gitti arkadaş. sanki herif durduk yere kullanamıyor taçı. atma kardeşim o maddeleri biliyoruz zor ama biraz insan taklidi yapın maç bitene kadar. takımınız yetersiz diye bunu rakip takıma madde atıp üstüne sahaya girip saldırıya yeltenmek mi çözüm ? senelerdir kaç yüz milyon euroyu ortalığa saçıp, hiçbir başarı elde edemeyip üstüne berbat ötesi bir futbol oynanması rakiplerinizin suçu mu yoksa yetersiz yöneticilerinizin mi ? ha ama pardon eboue tahrik etti tribünleri. neyin kafası la bu ?
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Geçen seneki halini unutmuş birileri :P la
fizban Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Kaspar said: Sidnei, Alves ve Bebe kadro dışı bırakılmış deniyo. İyi güzel de naalaka?alves'in oynadığı her maçı kazanmışken, çok anlamsız gerçekten...
OmeN Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 MacLeod said: eboueye de şu tahrik ediyor olayını anlayamadım gitti arkadaş. sanki herif durduk yere kullanamıyor taçı. atma kardeşim o maddeleri biliyoruz zor ama biraz insan taklidi yapın maç bitene kadar. takımınız yetersiz diye bunu rakip takıma madde atıp üstüne sahaya girip saldırıya yeltenmek mi çözüm ? senelerdir kaç yüz milyon euroyu ortalığa saçıp, hiçbir başarı elde edemeyip üstüne berbat ötesi bir futbol oynanması rakiplerinizin suçu mu yoksa yetersiz yöneticilerinizin mi ? ha ama pardon eboue tahrik etti tribünleri. neyin kafası la bu ? yaş kaç bilmiyorum ama o tribünde saldıranlardan pek bi fark göremedim ben sende de.. toplum bilinci denen birşey yok allah korumuşki bu tarz bi olay tt arenada yaşanmamış zira arada hendek olsa hendeğin içinde köpek balıklarıda olsa o GS taraftarı o sahaya inerdi bun A-B-C takımı farketmiyor malesef bunu bir anlasa insanlar!!
thecure Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sotto said: Futbolu senden öğrenmeyeceğim arkadaşım. Ama ince ince kıydılar edebiyatı yapıyor şu an BJK ve Fenerliler benim lafım ona. Yazın diyorum işte. Başka zaman caps'ler onlar bunlar havada uçuşur. Ya bir dakika Bilica'nın çukur kazdığı maçta da hakem Hüseyin Göçek değil miydi ben mi yanlış hatırladım. Nerede kıydı dur bakalım. Ofsayt zor pozisyon tamam, ama orta hakemin yapacağı pek birşey yok heralde. Onun dışında faulse faul, hava toplarında iki takıma da faul çaldı. Ne bileyim Simao mesela çıldırıyor faul yok diye, arkadan Melo'nun kafasına biniyor. Değil mi faul. Net faul. Sonra herkes galeyan. Muslera yetişiyior topa herkes galeyan. Hadi diyelim yetişemedi, korneri vermedi. Quaresma ofsaytta herkes galeyana geliyor. Ofsaytsa ofsayt 2. yarıdaki tüm ofsaytlar doğruydu. Sarı kartsa sarı kart, bizim Selçuğun filan aldığı karta bir bakın istersen alakası yok. Başka. Hakem BJK'yi ve Fener'i çıldırtacak ne yaptı şu maç yazın, ben de krikete devam edeyim. Eboue adam taça gidiyor, kışkırttı oluyor. BJK'li arkadaşların tahrik katsayısını merak ediyorum. Arkadan adam bile atlıyor tahrik oluyor. Vay anasını. GS bir tek deplasmana İnönü'ye gelmiyor ki, niye başkaları tahrik olmuyor. Kimse hikaye filan anlatmasın. BJK seyircisi zaten dolu. 0-2 oldu maç koptu 65-70'e kadar olay olmaması ondan zaten. Bir nevi bahane oldu ki dolulukları başka şeylerden.. Ya hakikaten Bilica'nın maçındaki hakem kimdi, Hüseyin Göçek değil miydi. Niye uyumuştu mesela o pozisyonda Kadıköy'de. Du bakiyim... eline sağlık. ben yazacaktım tek tek. başka bir hakem olsa gene aynı yönetirdi. taraftarlar hava topuna çıkmayı bilmeyen, arkadan girişmeyi bilmeyen, eline koluna sahip olamayan beşiktaşlı futbolculara kızsaydı. her harekette net faul vardı. ha biz ev sahibiyiz kardeşim, hakem bir kaç net faulu vermeyecek, torpil geçecek bize, taraftarın gazını alacak diyenler zaten futboldan uzak dursun. maçta hiç pozisyon bile yok takdir gerektiren. bi tek queresmanın hareketi(aydına yaptığı da sarı kartlıktı) ve ofsayt hakemin takdiriydi belki.. sertliğe taviz vermedi. her müdahaleye iki takıma da düdük çaldı. bazı maçlar olur bir takımın hakkı yenildi gibi gelir çünkü takdir gerektiren penaltılık pozisyonlarda hakem eşit davranmaz, cesaret edip veremez üst üste. bu maç onlardan değildi. sertlikle maçı alırız diye çıkmış beşiktaş maça ama işe yaramadı. bizimkiler akıllı oynadı. real madrid bile hakeme kızıyor barça maçlarında. beşiktaşın hakkı yendi, gs ye torpil geçildi demeyin boşuna. koskoca real madrid bile aynı duruma düşüyor bu taktikle maça çıkınca. bırakın bu işleri. taraflı yorum yapmak istemiyorum. ama herhangi birkaç takdir gerektiren pozisyon olsaydı birşey demeyecektim. her takımın başına geliyor. mesela kadıköyde de hakeme biz kızıyoruz. normal yani. o yüzden fenerliler laf edince hiç alınmıyorum bile. ama beşiktaşlılar için yazıyorum, tertemiz maç oldu. fernandes falan iyi oynasa karşılıklı gollerle daha güzel bir maç olurdu. biz kadıköyde aynı itiraz mantığıyla 4 kırmızı gördük. siz daha önce 5 kırmızı gördünüz. bu maç onlara göre tertemizdi ama hilbert liseli gibi attırdı kendini. hep söylüyorum keşke tarafsız sahada oynansa da, taraftarlar oyuna müdahale etmeye çalışmasalar(fiziksel olarak). sadece eşit şartlarda futbol izlesek.
Robert_Poche Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 MacLeod said: eboueye de şu tahrik ediyor olayını anlayamadım gitti arkadaş. sanki herif durduk yere kullanamıyor taçı. atma kardeşim o maddeleri biliyoruz zor ama biraz insan taklidi yapın maç bitene kadar. takımınız yetersiz diye bunu rakip takıma madde atıp üstüne sahaya girip saldırıya yeltenmek mi çözüm ? senelerdir kaç yüz milyon euroyu ortalığa saçıp, hiçbir başarı elde edemeyip üstüne berbat ötesi bir futbol oynanması rakiplerinizin suçu mu yoksa yetersiz yöneticilerinizin mi ? ha ama pardon eboue tahrik etti tribünleri. neyin kafası la bu ? tebrik ederim, bu kadar objektif olunabilir vallahi. adam carsının göbeginde tac kullanmaya gidiyor, 3 m uzagına düsen ilk seyde kosarak hakeme gidiyorsa evet tahrik ediyor taraftarı bu kadar basit. cok güzel yazmıssın sa sizin de stadınızda yağmur gibi madde yağdığını gördük. 100 milyonları sacıp yetersiz olan biziz de siz nesiniz, 2000 yılından beri uefa cup var bizde diye dolanıyorsunuz, avrupada anca hazırlık macı yapıyorsunuz onu de elinize yüzünüze bulastırıyorsunuz.Bu mu basarılı olmak, ilk yarının ortalarında golu bulup o dakkadan itibaren zaman gecirmek icin yerlerde sürünmek mi?
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sotto said: Nerede kıydı dur bakalım. Ofsayt zor pozisyon tamam, ama orta hakemin yapacağı pek birşey yok heralde. Onun dışında faulse faul, hava toplarında iki takıma da faul çaldı. Ne bileyim Simao mesela çıldırıyor faul yok diye, arkadan Melo'nun kafasına biniyor. Değil mi faul. Net faul. Sonra herkes galeyan. Muslera yetişiyior topa herkes galeyan. Hadi diyelim yetişemedi, korneri vermedi. Quaresma ofsaytta herkes galeyana geliyor. Ofsaytsa ofsayt 2. yarıdaki tüm ofsaytlar doğruydu. Sarı kartsa sarı kart, bizim Selçuğun filan aldığı karta bir bakın istersen alakası yok. -Melo, simao pozisyonunda faul yoktu. Orada isterse simao melo yu iter öyle topu alırdı. Kollarını açarak topa gidişini engellemesine "perdeleme" diyoruz. Futbolda yasaktır kollarını açarak rakibin topu almasını engellemek. Krikete başlasan iyi olur. -Muslere topa yetişemiyor, top kornere çıkıyor yan hakem yine görmüyor. -Yan hakem goldeki ofsaytı da görmüyor. -Muslera'nın pozisyonun hemen 2dakika sonrasında q7 topu taçtan çıkarıyor, yan hakem görmüyor, yedek kulubelerin yanında bekleyen 4.hakem topun taç olduğunu görüyor ki bu da ilginçtir o açıdan nasıl gördü. -Selçuk'un atılması gerekiyordu sarı kartını çıkardı atacakken 4. hakem araya girdi taç verdi Selçuk'u atmayı adeta UNUTTU.
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Absolut said: Bir üstümdeki gibi salak yorumlar yüzünden insan insana kafa atıyor mesela. Haddini aşma. Yorum yapacaksan edebinle yap. Hakaret etmeden insan gibi yazmayı öğren.
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Sen önce kendi ülubunu düzelt sonra bana laf edersin. Babanın oğlumu karşındaki öyle yok gözyaşını bilmem ne yap et diyorsun.
Öne çıkan mesajlar