poopla Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 geride olsa bile atardı o golü melo taaammıı ofsayt diil oooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 poopla said: Rewendor said: poopla said: aahahah hakem nası yakalasın canım yarım metre ofsaytı . çay demlemek görevi hakemin. yarım metre dediğin elmanderin kafasıyla kale arasındaki mesafe neredeyse. melonun ofsaytı 10 cm yok. O kadar git gelli pozisyonda y arım metreden kaleye şut, dönen top falan yakalanması mümkün değil pek. Biraz düşünüp öyle yorum yazın yahu. tamam düşündüm 10 cm ofsaytlara ofsayt demiyorum bundan sonra o zaman hakemlerde yakalamasın hiç. yeni 10 cm serbestlik kuralı. pozisyonda orta yok, pas yok, kaleye uçan kafa vurulmuş, o kadar ani o kadar anlık bi pozisyon sonrasında daha aynı saniye dolmadan kaleciden dönen top. o kadar hızlı olayda tabii ki gözden kaçması çok normal. şunları ben açıklamak zorunda kalmamalıyım ya, bazı şeyleri kendiniz düşünebiliyor olmalısınız. kaç senelik futbol izleyicisisiniz, kendinize bu kadar hakaret etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 pozisyonun baslangici korner, hakemin kosmasi, yetismesi gereken bir oyuncu yok. son adamla birlikteyken boyle bir ofsayti kacirabiliyorsa bu adamin bu macta ne isi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 poopla said: geride olsa bile atardı o golü melo taaammıı ofsayt diil oooo Ofsayt olmayacagını ıspatlayabilecek bir resim bile paylaşıp orda savunmanın elinin melonun önünde olduğu gerçegini yüzüne sokunca buraya kadar geriledin mi? İçin içini yiyor geberiyorsun çocugunu kesecek gibi hissediyorsun galatasaray gol attıkça kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Rewendor said: poopla said: Rewendor said: poopla said: aahahah hakem nası yakalasın canım yarım metre ofsaytı . çay demlemek görevi hakemin. yarım metre dediğin elmanderin kafasıyla kale arasındaki mesafe neredeyse. melonun ofsaytı 10 cm yok. O kadar git gelli pozisyonda y arım metreden kaleye şut, dönen top falan yakalanması mümkün değil pek. Biraz düşünüp öyle yorum yazın yahu. tamam düşündüm 10 cm ofsaytlara ofsayt demiyorum bundan sonra o zaman hakemlerde yakalamasın hiç. yeni 10 cm serbestlik kuralı. pozisyonda orta yok, pas yok, kaleye uçan kafa vurulmuş, o kadar ani o kadar anlık bi pozisyon sonrasında daha aynı saniye dolmadan kaleciden dönen top. o kadar hızlı olayda tabii ki gözden kaçması çok normal. şunları ben açıklamak zorunda kalmamalıyım ya, bazı şeyleri kendiniz düşünebiliyor olmalısınız. kaç senelik futbol izleyicisisiniz, kendinize bu kadar hakaret etmeyin. Abi ofsayt diyorum gözden kaçırdığı için eleştiriyorum . ne yazmışsın .? şaka mısınsen ya? bildiğin ofsayt gol? pardon hakem bey her insan hata yapar. eleştirmek suç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 pozisyonun başlangıcı korner, orada ofsayt yok zaten. korner de meloya değil elmandere gidiyor. yok, pes ettim ben. daha fazla açıklama yapmayacağım. yazık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 abi herif galatasaraya faul çalmıyor ya deli oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 melo orada 50 cm'den de fazla ofsaytta yalnız vurulduğu an oysa. vücudunun bir ekleminin bile diğer vücuttan olması bile ofsayt; tamamı önde olduğuna göre, melo 50 cm'den de kalın olduğuna göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Maç ben SIFIR biticem diye bas bas bağırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 pozisyon çok ince ofsayt tamam da bunu konuşmaya gerek yok. adam paylaşımı yapmayan biziz sonuçta... O kadar gol kaçtı, onları konuşmak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 poopla said: Abi ofsayt diyorum gözden kaçırdığı için eleştiriyorum . ne yazmışsın .? şaka mısınsen ya? bildiğin ofsayt gol? pardon hakem bey her insan hata yapar. eleştirmek suç. Yarım saniyede oluşan karambol pozisyonunad direkt bile gelmeyen bir topta kaleciden dönen topta milimetrik bir ofsaytı hakemin yakalamamasını eleştirdiğin ve bunu sanki 10 metre ofsayttan göstere göstere gol atılmış gibi algıladığın için tepki gösterdim. De işte daha açıklama yapmayacağım dediğim gibi. Hee evet, 60 metre ofsayttan gol attık, gol de zaten defanstan atılmış göstere göstere bir ortaydı o pas da, yerini bulmadan önce 3 dk havada süzüldü hakem iyice görebilsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 en buyuk ofsayt playoff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 MS : 1-1 diyoruz halaa tartışma var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 abi ofsaytin nesini aciklamaya calisiyorsun ki,ustune bi de pes ediyorsun. bildigin 50cm ofsayt, hakem son adamla ayni cizgide. bunu goremiyorsa neyi yakalicak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Rewendor said: pozisyonun başlangıcı korner, orada ofsayt yok zaten. korner de meloya değil elmandere gidiyor. yok, pes ettim ben. daha fazla açıklama yapmayacağım. yazık yani. sana yazık bence ofsayt değil demeye başladın şimdide at gözlüğünü çıkar istersen. ha sanki çok yüklendim hakeme 200 tane şey yazdım. 1 cümle eleştirdim hakemi . bianda hakemspor oldunuz şimdide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Golü yiyince ZAHAHAHA diye kahkaha attım. Rüştü #1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Rewendor said: poopla said: Abi ofsayt diyorum gözden kaçırdığı için eleştiriyorum . ne yazmışsın .? şaka mısınsen ya? bildiğin ofsayt gol? pardon hakem bey her insan hata yapar. eleştirmek suç. Yarım saniyede oluşan karambol pozisyonunad direkt bile gelmeyen bir topta kaleciden dönen topta milimetrik bir ofsaytı hakemin yakalamamasını eleştirdiğin ve bunu sanki 10 metre ofsayttan göstere göstere gol atılmış gibi algıladığın için tepki gösterdim. De işte daha açıklama yapmayacağım dediğim gibi. Hee evet, 60 metre ofsayttan gol attık, gol de zaten defanstan atılmış göstere göstere bir ortaydı o pas da, yerini bulmadan önce 3 dk havada süzüldü hakem iyice görebilsin diye. milimetrik derken. 400-500 milimetre falan heralde kasttegin sonucta o da milimetre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Rewendor ağır GSli bir yöneticimiz olsa da, bu sefer haklı beyler... Adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 pozisyon bariz ofsayt tartışılcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Şimdi herkes atıp tutuyorda ofsayt ile ilgili. Kural diyor ki en uzaktaki parcası diyor, orada adamın elini hesaba katmak gerekli öyle bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Hayır Ofsayt olan pozisyona açıklayamıcam yoruldum pes ediyorum tribi nedir ya asduhfasfhasdf paticik mükemmel bi yer oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 fb hakem hatasıyla gol atarsa : fenerasyon,şike gs hakem hatasıyla gol atarsa : sonuçta onlar da insan hata yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Bizde ofsayttan atalımda bare eşitlensin böyle olmuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 pozisyonun başlangıcı ofsayt değil dedim. riera'nın ortası yani. poopla'cım daha fazla tartışmayalım. zaten gördüğün gibi yazdıklarımı okuyamıyorsun, taraflı bakıp kendine yoruyorsun, ondan sonra da at gözlüğü diye bana laf ediyorsun o halinle. yarısını yanlış okuyorsun, yarım okuduğunu yanlış yorumluyorsun, o yorumu bir de fanatizmle mantık dışı tartışıyorsun. gerek yok. Eternal said: Hayır Ofsayt olan pozisyona açıklayamıcam yoruldum pes ediyorum tribi nedir ya asduhfasfhasdf paticik mükemmel bi yer oldu. ofsayt olduğuna hiçbir itiraz yok zaten. pozisyonun hızı vb.ydi. paticikin mükemmelliğinde bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan, okumadan anlamadan yorum yapanlar olarak sen ve senin gibilerin katkınız büyük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 abi 1 cümle yazdım ya hakemede bissürü şey yazmadım yani adam delirdi hakemi savunuyo deliler gibi anlamadım bende :D tamam gol hadi gol. çaylar benden @rewendor abi gol ofsayt NE FANATİZMLİĞİ YA? zorla kötü konuşturcaksınız adamı şaka gibi ?? NE ALAKA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar