tomkat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 battlefield 3 ultra ayarlar 2x AA, VSYNC acik =oyunda zerre takilma yok mass effect 3 max ayarlar =citadelda yuruyemiyorum bile, 2 adimda bir frame atliyor ulan batman arkham city ultrada kasmadi patchden sonra , unreal engine kullaniyor o da yahu darksiders cop gibi boktan motoru var, deli gibi kasiyor oyun ya driver san francisco da oyle kicikirik motorlu oyunlar deli gibi kasarken spec whore oyunlarda takilma yok baskasina da oluyor mu bu? sistem full amd/ati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2012 ben de source engine oyunlarını açamıyorum son 10 aydır falan. ne valve/steam tarafı ne de nvidia tarafı çözüm bulamadı. olmadı mı olmuyor, zamana bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 tomkat said: battlefield 3 zerre takilma yok mass effect 3 yuruyemiyorum bile, 2 adimda bir frame atliyor batman arkham city ultrada kasmadi patchden sonra darksiders deli gibi kasiyor driver san francisco da oyle kicikirik motorlu oyunlar deli gibi kasarken spec whore oyunlarda takilma yok şunu hesaba katman gerekiyor, oyunların system requirement'ı üstünde bilgisayara sahip olmana rağmen oyunun kasmasının grafiklerinin güzel olmasıyla veya motorunun güçlü olmasıyla alakası yok, direk olarak "optimizasyon" denilen nanede bitiyor iş. mesela mass effect gibi, darksiders gibi konsoldan portlanan oyunların pc'de kasması normal, çünkü port etmişler, hatta bazıları emülasyon ile çalışıyor. konsolda o oyunun daha akıcı çalışmasının nedeni iyi optimize etmelerinden kaynaklanıyor. öte yandan pc'ye çıkartırken salla pati bir port çıkartıyorlar, ve bu yüzden de konsoldaki grafiklerle o konsoldan kat kat güçlü bir makinede oynarken kasıyor. örneğin battlefield 3, half-life 2 zamanının en iyi grafiklerini sunarken bile oldukça akıcı çalışıyor, çünkü öncelikli olarak pc'de optimize edilmiş oyunlardır. öte yandan batman arkham city ilk çıktığında gayet sağlam grafikleri olmasına rağmen çok kasan ve çöken bir oyundu çünkü pc'ye optimize edilmeden acelece çıkartılmıştı. şimdi patch sonrası adama benzemiş diyorlar ama daha denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 mass effect i3 boktan bilgisayarımda okadar iyi çalışıyor ki sırf o kadar çalışıyor diye dayanıp oynuyorum, mükemmel bir optimizasyonu var yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ne kadar güzel, keşke herkes oynasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Bone said: half-life 2 zamanının en iyi grafiklerini sunarken bile oldukça akıcı çalışıyor Bone said: oldukça akıcı çalışıyor Bone said: akıcı çalışıyor Bone said: çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 half-life 2 çalıştıramadıysan senin hatan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Olm adamlar çözemedi sorunu diyorum hala senin hatan diyosun :) neyse ki l4d ve portal ile ilgili sorun yok. tf2'den hadi vazgeçtim de o ikisi de olmasa çocuğumu kesebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ekran kartınıda yazsaydın. bazı kartlar sorunlu atinin çunku driver problemi var. mass effect 3 'ün kasmaması lazım dandik pcler bile çalıştırıyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 benim kartim hd 6970 arkadas yeni kart aldi, benim makinemde denedik hd 7950 o da hayvan gibi kasti cok sinir bozucu bisey abi bu normal kasis degil, periyodik olarak frame atliyor oyun hd 7950 kart yani boru degil test ettigimiz oyun da kicikirik mass effect yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 bone hakli heralde cunku akil mantik alan bisey degil bu modlu crysis 2 ultra'da test ediyoruz, tessellation'i 64x'e cikardik, hi-res texture, dx11 patchleri ile 59-60 fps aliyoruz battlefield da oyle ama diger oyunlar kasim kasim kasiliyor hah metro 2033 ayni sistem fps yerlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 neyse, bunun workaroundu falan var mi? amd control center'da hersey defaultda bi tek tessellation x64 seviyesinde ama hic sanmiyorum dandik mass effect onu kullansin gittik bisuru para verdik arkadasla ekran kartina, adam gibi oynayabildigimiz tek oyun battlefield yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 hayir elimiz seyimizde benchmarklara bakip ooaah aahh demek icin mi aliyoruz pcleri ya allah belanizi versin konsol gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 sakin ol champ. oyunların optimizasyonundan falan kaynaklanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 sorunun büyük ihtimal psudan o zaman senin. Benim eski 5770 bile kasmıyordu me3'ü. Psudan kaynaklıdır watt yetmiyordur. Ya da komple sisteminin özelliklerini yazsan daha iyi olur. Darksiders metro2033 bunlar benim eski kartıma oynadıgım oyunlar bir sorun yoktu..Son olarak Vsync açık denediniz mi fps sabit tutarak onlada alakalı olabilir mesela bende diablo 3 frame atlıyor Vsync açınca düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Darksiders cok salak bir optimizasyonu var mesela bendeki eski hd 4850 de canavar gibi calısırken gtx560 o.c versiyonda kasım kasım kasıyor driver problemide olabilir en son driver yukluyse bi kaldır eski sürümü dene birde tam sistemi bi yaz bakalım görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Hannibal44 said: sorunun büyük ihtimal psudan o zaman senin. Benim eski 5770 bile kasmıyordu me3'ü. Psudan kaynaklıdır watt yetmiyordur. Ya da komple sisteminin özelliklerini yazsan daha iyi olur. Darksiders metro2033 bunlar benim eski kartıma oynadıgım oyunlar bir sorun yoktu..Son olarak Vsync açık denediniz mi fps sabit tutarak onlada alakalı olabilir mesela bende diablo 3 frame atlıyor Vsync açınca düzeliyor. ben de oyle dusundum ama sistemi zorlayan oyunlarda takilma yok iste bakiyorum cpu %20 oraninda calisiyor, gpu %10 mass effect kasarken acip baktim amd overdrivedan cpu orta halli bisey AMD Phenom II X6 1100T 3.37 ghz 10 gb ram vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 olorin84 said: Darksiders cok salak bir optimizasyonu var mesela bendeki eski hd 4850 de canavar gibi calısırken gtx560 o.c versiyonda kasım kasım kasıyor driver problemide olabilir en son driver yukluyse bi kaldır eski sürümü dene birde tam sistemi bi yaz bakalım görelim. driverim amdnin son surumu diger kart icin ozel driver cekmek zorunda kaldik 7950 icin preview driverlar da overscan bozuk o yuzden kullanamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 tomkat said: neyse, bunun workaroundu falan var mi? oyun şirketi optimizasyon yapacak patch çıkartırsa anca öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar