Qualance Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Eelektrik mühendisleri odası izmir şubesinin elektromanyetik alan etkileri sunumu: http://www.emo.org.tr/ekler/99bb08f940d7461_ek.pdf Mümkünse em alanlarında bulunmamak gerek ama günümüzde imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ısıma deil kanseri tetikleyen ionize eden radyasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 emo çok kötü ya asfaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 gem vendor reklami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Pekii, wireles modemin 2oda öteden cektigi ev mi saglamdir yoksa cekmedigimi ??!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ikisi de sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 SeaGle said: Cidden ha Kanseri tetikleyen sey yuksek manyetik alan sonucu hucrelerin sicakliginin artmasi esas olarak. Kablosuz klavye mouse fln bi cacik yapmaz o kadar dusuk enerjiyle. http://www.lolwut.com/layout/lolwut.jpg Diyosun ki hücre o kadar ısınyo ki moleküller iyonlarına ayrılıyor serbest radikaller kanseri tetikliyor? heheh Plasma olur herhalde hücre öyle bir durumda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Hayır abi öyle birşey değil anlattığım. Fazla ısının dna lar üzerinde falan etkisi olduğundan bahsediyorum. Yani yatkınlık yaratıyor. En azından bu konular üzerine okuduğum yazılarda hep bundan bahsediyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 kanseri tetikleyen sey kendi vucudun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 EM Weapon sandım ben, sağlıkla ilgiliymis. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 SeaGle said: Hayır abi öyle birşey değil anlattığım. Fazla ısının dna lar üzerinde falan etkisi olduğundan bahsediyorum. Yani yatkınlık yaratıyor. En azından bu konular üzerine okuduğum yazılarda hep bundan bahsediyordu? bilmiyorum serbest radikal yaratması için baya ısınması lazım. ama başka etkileri varsa bilemem. bilimsel makalelerden alıntıysa bu bana halt etmek düşer ama tabi link verirsen sevinirim öğrenmiş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 SeaGle said: Hayır abi öyle birşey değil anlattığım. Fazla ısının dna lar üzerinde falan etkisi olduğundan bahsediyorum. Yani yatkınlık yaratıyor. En azından bu konular üzerine okuduğum yazılarda hep bundan bahsediyordu? yatkınlıktan kasıt ne onu anlamadım çok şeye çekilebilir? sonuçta bu tür radyasyon dna'e zarar verecek güçte değil ki bir de böyle bir zarar verip/mutasyona neden olup kanser riskinden konuşalım. tamam ısı artışının biyolojik etkileri olucak ama dna'e zarar verecek kadar da değil. IR ısıtıcının başına geçip ısındı diye kanser olanı duymadım ben. çok güçlü bir SHF kaynağına maruz kalsan bile kanser olmaya vakit kalmaz fokur fokur kaynıyor olursun zaten. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 arkadaş gene de uğraşıp yazmış. koyvermemek lazım çok fazla. kapatıcan abi odada kullanmadığın ışık yayan ne varsa. ilerde ne diye göte gelelim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 abi dunyanin kutuplarinda da elektromanyetik alan yok muydu? hem solar flarelardan da koruyomus bizi yoksa yanlis mi biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 di said: Surda tasak gecenlerin 2-3 tanesinin ciddi bilgisi olsa su konuda icim yanmayacak. Sirf EMA'dan midir bilmem de Wi-Fi cihazlar yasam kalitesini ciddi sekilde etkiliyor. Mumkun oldugunca uzak durun siz yine de. Bir de Istanbul'da, ozellikle is merkezlerinin oldugu yerlerdeki sinyal kalabaligi insani delirtecek duzeyde fakat farkinda degiliz simdilik. wi-fi'dan kastin evdeki receiverlarmi mi yoksa istasyonlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Sar değeri dediğimiz şey mesela, birim kütle başına yutulan enerji değil mi abi. Bu da cep telefonları için en çok baş bölgesinde etkiyen birşey misal. Zararlı denilmesi işte, uzun süre tutulduğunda bi enerjiye maruz kalıyorsun ve bu o bölgede bi ısı artışına neden oluyor. Bunun da dokular için faydalı bir etki yaratmadığı söyleniyor. Ben de bunları zamanında dergiweb için bi yazı yazarken okumuştum. Sizin dediğiniz gibi aman aman bi etkisi yok bu cihazların diyorum ben de işte. Ama orda kullandığım cümle "kanser sadece bunun yüzünden oluyor" demek gibi olmuş eet. Bahsettiğim, bu cihazların düşük güçte çalıştığı ve size verebileceği enerjinin sınırlı olması, bi nane yapmaz diyorum yani. Cümle çok iddialı olmuş ordan sorun çıktı sanırım sfdsf Ama dediğim gibi, vücuda çok enerji aktaran cihazların oluşturduğu ısı artışının da kanser konusunda negatif etki yaptığını o yazıyı hazırlarken okumuştum. Onun üzerinden konuşuyorum ben de en nihayetinde. Senin alanın tabi Ardeth, iddia edemem o yazılar üstünden sdfgd. Bilimsel makale değillerdi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar