Soris Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 hayret 4 sayfa olmuş kimse gerçek vatan sevgisi bu değil dememiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 askerlik kalkarsa ülkeyi sevmeyi bir düşünebilirim. ama şu anda askerlik yeterince soğutuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 cetoritto said: throine, sparkcaster, napolyon galiba aynı kişiler. hahahah bu ne ya, çetinabi çok kırıldım chpye oy verdim ben halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 kalpde ve kafadadır, biraz bağlılık birazda sadakattir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 vatan sevgisi yok askerlik yapıyorum atarsa 30 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 tutarsa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 atarsa tutarsa batarsa kayarsa 30 baska yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Sıkarsa 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Sparkcaster said: cetoritto said: throine, sparkcaster, napolyon galiba aynı kişiler. hahahah bu ne ya, çetinabi çok kırıldım chpye oy verdim ben halbuki yav chpye oy vermekle alakası yok benim dediğimin ayrıca seni yanlışlıkla yazmışım. adı s ile başlayan biri vardı, kimdi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 selahattin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Bone said: Akhlaur said: Şu bu şekil sever şu şekil sever. çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu lakin öyle değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 cetoritto said: Sparkcaster said: cetoritto said: throine, sparkcaster, napolyon galiba aynı kişiler. hahahah bu ne ya, çetinabi çok kırıldım chpye oy verdim ben halbuki yav chpye oy vermekle alakası yok benim dediğimin ayrıca seni yanlışlıkla yazmışım. adı s ile başlayan biri vardı, kimdi ya?ben de varım o listede patinin antiulusalcı sol görüşünü temsilen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 İbretlik tespit kardeşim! VATANINI SEVEN BUNU PAYLAŞSIN!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Butcherofego said: cıkss...sen yoksun canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Sparkcaster said: cetoritto said: throine, sparkcaster, napolyon galiba aynı kişiler. hahahah bu ne ya, çetinabi çok kırıldım chpye oy verdim ben halbuki heh, buldum ya; throine, sipeyskeyk, napolyon yazacaktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 http://i.imgur.com/w0Gi9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Ezan Dinmez ! Bayrak İnmez ! Vatan Bölünmez ! Türk Milleti ALLAH 'tan Başkasının Önünde Eğilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 vatan mı ne vatanı demeye gelmiştim ki denmiş. vatan sana canım feda olayıda bambaşka bişi zaten, ne alaka la canım değerli benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 cetoritto said: heh, buldum ya; throine, sipeyskeyk, napolyon yazacaktım... napolyonn'u takip edemedim sanırım konu dışı'da esip gürlediği zamanlar ben konu dışı'da hiç takılmıyor muşum. kimdir ne değildir pek haberim yok. ama ben ve sipeyskeyk gibi içinde yaşadıkları toplumun ezberlerine karşı çıkan, sadece kendileri gibi düşünen ve yaşayanlar için değil herkes için özgürlüğü savunan insanlarla ne alıp veremediğin var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Norak said: http://www.vatanbilgisayar.com/ hmm bu temada bi çalışma yapmak istedim şimdi. güzel fikir. yaparsam altına "fikir paticikten norak" diye yazarım lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar