hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Gamepad'siz oynamayın şu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 bildiğin zormuş bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 gamepadle daha mı kolay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 kolay abi x kare spam yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Biri diyordu kimdi o h&s diye ds için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2012 abiii alsammı pcye de yaa canavar gibi duruyor oyun düz port için http://i.imgur.com/M1ScS.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katzee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Red said: konsola limited alanlar pcde de oynayabilcek efsanesi vardı.o yalandı dimi.ben inanmıştım ona sdfs Yok muymus boyle bisi simdi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 bu keymapi kim düşündüyse tebrik etmek lazım, daha kötüsünü görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 abi oyunun download linki yok steam libraryde lol bu ne ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 gamepadsiz hiçbişi yapılmıo bu oyunda klasik port oyun ama grafikler sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2012 High res mod cikmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 oyun sızdırıldıktan 23 dakika sonra çıktı galiba ya o mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 LethE said: bu keymapi kim düşündüyse tebrik etmek lazım, daha kötüsünü görmedim. değişmiyor mu ki keybinding? 2012'de öyle bir oyun mu çıkarmışlar yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 değişiyor galiba da nasıl anlatsam, pc versiyonunun her yerinden kalitesizlik akıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Kaede said: oyun sızdırıldıktan 23 dakika sonra çıktı galiba ya o mod neogaftaki bi eleman 23 dk'da çözünürlüğü fixledi exeyi modlamadan ve source'a erişimi olmadan. yeto konsol japonları sizin neyinize pc portu yapmak, parasını verin başka firmaya yaptırın kardeş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 abi ona gönderme yaparak 23 dakika dedim ben zaten asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 yukarı karganın yanına gidiyorum iskeletler, uğraş et ucurumdan ata ata kesiyosun. hayaletlere nası ayar çekiyoruz? trans curse vardı ama bitti -_- o arkende 20 20 vura nereye kadar zor oyun dediniz bu muydu yani? bonfireın yaındaki adamı kesince bi sorun oluyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 depths blighttown vs yaptın mı catabomba gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 haritamı var, isimde yazmıyo ondan enredeyim bilemedim. tutoria lbitti işte kargayla uçtum geldim, düz yürüdüm fire essencela potionları ugpradeleyen elemanın ordan aşağı inip asansöre biniyosun solda hayaletler sağda blacksmith. bonfire a dön bu sefer ilk kapıdan yukarı çık havuzdan sola dön mezarlığımsı bişi var , iskeletleri peşine takıp ucurumdan düşürüyosun. 2-3 lsot soul zımbırtısı daha çıkıyor. bonfire a dön ikinci kapıdan yukarı cık 'herkese veren lady' nin hizmetkarı shopkeeper bob var. başkada yol göremedim. bu arada öldüydüm hızlı gideyim dedim asansörden atladım undead nasılsa diye. gitti soullar humanityler .. bu ne lan :( humanityler gelmicekmi geri :( ps: bonfiredaki it kötü kötü konuşuyodu bi 20 parryde felan öldürdüm. sonra lazım olcakmıydı bu adam bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 beyler ipucu vermeyin takip edip eğlenelim sdfs ben genelde 2-3 saat reskill yiyip reyc yaşayıp ondna sonra yardım istiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 1 tane doğru şey yapmamışsın ki lethe ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 mezarlığa girdiğinde, merdivenden iner inmez, sağa yukarı doğru git, süper chest var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 oyun controllersız oynancak gibi değil yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 mod bende bozuk ya ekranda küçücük bi pencerede açılıyo oyun falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2012 readmesine bak istersen çalışmadığını söyleyenler de vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar