cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 http://webtv.hurriyet.com.tr/2/30538/20293712/1/cay-icerek-izlediler.aspx Bir şey yazmama gerek yok, izleyin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 o kadar çok canım sıkılıyor ki böle birisi çıksa çay içerek izlerim ben de... ya da çıkan olmazsa ben mi çıksam ne yahu.. yukarıdan çay içerek beni izleyenleri çay içerek izlerim.. tea-nception Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 O çayı içerken çay içerek çay içersen Amerika'daki çocuğunu görmeye gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 cay icmesinler de ne yapsinlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 tam olarak ne yapmalarını bekliyordunuz? koro halinde sıraya geçip "HAYAT SEVİNCE GÜZEL" diye şarkı söylemeye başlasalar daha verimli olurdu tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 yorumumu video ile destekliym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 hey o zaman daha eğlenceli olabilirdi tüm sokağın senkronize bir şekilde müzikale döndüğünü düşünsene bir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 vah vah tüh tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bundan sonra atlayacak olan olursaşarkı söyleyip dans edelim bence http://www.youtube.com/watch?v=uJzYKm1_Bvo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmud_mahmudov Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Neyine şaşırdın ki bu kadar? Yangın çıkan bi kafede mahsur kalan sakat adamı kurtarmak yerine cüzdanını alan adamların olduğu bir memleketteyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Profosyonel olmadıkça bulaşmamak lazım bence zaten. Hani atlarsa insan vicdan azabından ölür sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 kafalar sabah sabah güzel olmuş. insanların intihar etmek üzere olan bir adamı çıkartıp cep telefonlarıyla kaydetmeleri sizi bu kadar gülümsetiyorsa, geyiğin dibine sabah sabah bu kadar vurduruyorsa ve bu kadar seviyesiz, birbirinden iğrenç espiriler yaptırabiliyorsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Yer Sivas olunca buna da şükretmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 bu arada cetoritto çetintaş mı?edit: bi vidyo koyamadım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 cetoritto said: kafalar sabah sabah güzel olmuş. insanların intihar etmek üzere olan bir adamı çıkartıp cep telefonlarıyla kaydetmeleri sizi bu kadar gülümsetiyorsa, geyiğin dibine sabah sabah bu kadar vurduruyorsa ve bu kadar seviyesiz, birbirinden iğrenç espiriler yaptırabiliyorsa...ben tam olarak ne yapmalarını beklediğini anlamadım, hala da anlamıyorum. arkalarını mı dönsün herkes? hep bir ağızdan "atlama" mı desin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Arkalarını dönüp hayır demesinler tabi de orada bir insanın ölme ihtimali var. Adam atlayıp ölse millet çekirdek çitleyerek buna tanık olmuş olacak. Bir cezaneyi izlerken birileri çekirdek çitlese bu nasıl iş demez misiniz ama yaşayan bir insanın ölümü konu olduğunda kimse umursamıyor bu nasıl mantıksızlık. Burda yanlış olan bir şey var ama adı konamıyor tam, mesele bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 çay virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 oradaki kitle inanmiyor adamin intihar edecegine. orada donenin sov oldugunu dusunuyor, ki hakli da cikiyor. bunu zorlayip ucunu bize degdirmeye calismak biraz abes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 çok saçma bi haber ya CEP TELEFONLARIYLA KAYDEDİYORLAR diyorsun e senin kameraman da omzunda eşşek kadar kamerayla onları çekiyor insanlar oturmuş bi çay içip stres atacak orda, ORONZBUÇOCUKLARI ÇAY İÇİYORLAR İNSANLIK ÖLMÜŞ diye parmakla gösteriyosun ayıptır atlamak için oraya çıkmış herif de hebürü hübürü diye cep telefonuyla konuşuyor yukarda, hiç de atlayacak gibi bi havası yok yani hepsini geçtim, tamam cep telefonuyla kaydetmesinler tamam içmesinler çaylarını, napacak ki onca insan o adamı aşağı indirmek için abartılı habercilik her zamanki gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Bunun tersi daha fena ya. Otobanda karşı ters şeritte kaza oluyor. Millet film oynuyor gibi kazanın yanına gelip araban izlemeye başlıyor. Kaza olan taraf değil ters taraf tıkanıyor bu sefer. İşte o anlarda kazanın olduğu yere gidip orda trenin geçmesini bekleyen ürünler gibi izleyen insanları tek tek dövesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 adama biraz simit atsalardı olacak gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 türklere özgü bir şey de degil bu aslında,hangi toplum var ki bilincli olsun tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Holy said: cetoritto said: kafalar sabah sabah güzel olmuş. insanların intihar etmek üzere olan bir adamı çıkartıp cep telefonlarıyla kaydetmeleri sizi bu kadar gülümsetiyorsa, geyiğin dibine sabah sabah bu kadar vurduruyorsa ve bu kadar seviyesiz, birbirinden iğrenç espiriler yaptırabiliyorsa...ben tam olarak ne yapmalarını beklediğini anlamadım, hala da anlamıyorum. arkalarını mı dönsün herkes? hep bir ağızdan "atlama" mı desin? az sonra atlama ihtimali olan bir adamın görüntülerini cep telefonlarına kaydetmek seni ve başkalarını rahatsız etmiyor demek ki bu soruyu sorabiliyorsun. ve harbiden de o kadar adamın mal mal toplanıp aşağıdan herifin görüntülerini çekmeleri ya da boş boş izlemeleri yerine, "kardeşim, ne yapıyorsun, ne atlaması? yapma, in aşağı, kıyma canına" diye bağırmaları, can kurtarmak için çırpınmaları daha bir insani olurdu tabi. Ama zaten toplumumuzun insanlığını yitirdiğinden çoktandır haberdarız, bir de sizlerden aldığım tepki ne güzel de şu konu başlığının <> diye oturduğunu gösteriyor. biriniz yazmışsınız, "kameraman da çekiyor, ne var yani?" gibilerinden...kameraman görevini yapıyor, tıpkı oraya gitmiş olan polislerin ve itfaiyenin görevini yaptığı gibi. vatandaşın görevi "ulan intihar etmek isteyen adam var, çekelim mi?" midir? 12 eylül sonrası eğitim sisteminin yarattığı bencil, vurdumduymaz, boş kafalı toplum belli ki her yere homojen yayılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 şehrin göbeğinde çatıya çıkıp haykırırsan, millet tiyatro izler gibi izler. ne yapacaklar başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2012 Saeros said: atlamak için oraya çıkmış herif de hebürü hübürü diye cep telefonuyla konuşuyor yukarda, hiç de atlayacak gibi bi havası yok yani Nasıl anlaşılıyor peki birinin atlayacak gibi olup olmaması? Adam eğer atlayıp ölseydi burda farklı yorum mu yapılacaktı peki? Bu ülke köprüye atlamak için çıkan adama atlamazsan adam değilsin diyenleri de gördü, sonuçta o kişi atlayıp öldü. Bunu da hatırlatayım tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar