Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 co-co-combo oldu ama 1 ad. Diablo 3 oyunu kayıt şifresi, global (tüm dünyada geçerli) versiyon, ürün anahtarı (cdkey). US olursa ilk birkaç saat patlayabilir bu. Adamla görüşürken EU vericez dedi gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Site alanında tek neredeyse o derece iyi. Gayet sorunsuz sitedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 12 çok, 5 yapıyolarmıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 simdi konuştum, sadece diablo 3 cd key i kredi kartına kapatmışlar. zira komisyon cok yukselişyomuş ve kutulu versiyon ucuz kalıyomuş key in yanında. bu ilginç, eger kartla almak isterseniz 134 lira dediler. dedim hangi banka o komisyonu alan (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 az önce siparişi geçtim, yarın da havaleyi yaparım, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 cc yaş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 ben seyi anlamadım, digital versionlar "suan install edemiyorsunuz diyor" 140 kafadan satılıyor, kutulu versionada aynı seyi koyup dagıtsalardı keske, blizz o 30 kaatlık karı yuzunden boyle katakulliler yapsaydı eyiydi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 kutulu versiyonlarda install edemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Install edilebilirse oyunun bütün bilgilerine ulaşılabilir dosyalardan. Spoilerdan geçilmez öyle bir şey olursa da. CE DVD'lerinde sinematikler olduğu için onlar sızdı gerçi ama oyun yüklenebilseydi tüm bosslar, silahlar, actler sızmış olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 diablo oynamayalı 10 sene oldu bu arada. warcraft gibi online grupla mı oynuyoruz? yok lan bi dakka warcraft 10 sene olacak nerdeyse sdf, diablo oynamayalı 13-14 sene olabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Gangren said: bombilo said: gamer-market var? İyi mi bu site? ben uzun süredir buradan alışveriş yapıyorum, hiç bir sıkıntım olmadı. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 gamermarketten defalarca game time ve 1 adet autanticator aldım hızlı ve güvenilir bir alışveriş sitesi bence. 109,90 TL ye ön siparişi verdim havaleyide onaylattım, Kutuluyla aynı fiyata satabilmelerinin sebebi nedir bende anlamadım önceden ellerine geçecek olan kutularımı açacaklar napacaklar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Öyle yapacaklar, hatta direkt Aral'dan toptan almış bile olabilirler. Üstüne kar payı koyuyorlar ama kargo vs. masrafı olmayacağı için aynı fiyata satabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 şu an türkiyeden ce alamıyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 aral in dun failladigi 81 il , 81 CE hedesi vardi. Yeniden ne zaman acacaklari belli degil, o zaman bi sansini deneyebilirsin. Bide taksim de gece acilisinda saticaklarmis iste. Ankaradaki gece acilisinda olucak mi bilmiyorum. Ben muhtemelen barzo edition alicam gece acilisinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 parmak kadar skull için o kadar para vermeyin, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 KHaRoN said: aral in dun failladigi 81 il , 81 CE hedesi vardi. Yeniden ne zaman acacaklari belli degil, o zaman bi sansini deneyebilirsin. Bide taksim de gece acilisinda saticaklarmis iste. Ankaradaki gece acilisinda olucak mi bilmiyorum. Ben muhtemelen barzo edition alicam gece acilisinda. gece açılışı nasıl olcak peki önceden ön sipariş ile parayı ödeyip orda elden mi alcaz yoksa orda direk sıraya gidip parayı ödeyip alcakmıyız? bitince de arkadşalar bitti dağılabilirsiniz deyip güruhu dağıtacaklar mı? wowda da benzer şeyler olduydu sanırım orda nsaıl işlemişti sistem bilen var mı? oyunu alabilme garantim varsa geyik olsun diye katılabilirim gece satışına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Direkt fırın işi sıraya gireceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 daha önce wow'un ankara d&r satışlarında (bc, catac) bildiginiz ekmek kuyrugu oluyor, sırası gelen kasada ödemesini yapıp kutusuna kavusuyordu. ellerinde ki kutu bittiğinde ise hadi dağılın diyorlardı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 aynen oyle, ramazan pidesi alir gibi isliyor olaylar CE icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 gamer-market te iki d3 var: - Biri dijital, 13-14 mayıs günü key dağıtacaklar - Diğeri kutulu, 15 inde dağıtmaya başlayacaklar, kutulu alıp cd key ini yollayın cd yi sonra yollarsınız demen şansınız olabilirmiş, ama karışıklık olabilir diyorlar çok yoğun oldukları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 eheh katılcaksan sen gece şeysine geliyim ben de ya hatta ufak çaplı bir pati event bile oynar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 KHaRoN said: aynen oyle, ramazan pidesi alir gibi isliyor olaylar CE icin. lol ya rezilliğe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 senko said: eheh katılcaksan sen gece şeysine geliyim ben de ya hatta ufak çaplı bir pati event bile oynar sdf organize et gidelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2012 Abi 15inde dnra gidip raftan alabilirsiniz ya, ben wowların alayını öyle yaptım gece kasmaya gerek yok bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar